Адриана Лима се показа без грим

Бразилската манекенка сподели кадър от ежедневието си, на който е без грим.

Обратно в новината

Коментари - Адриана Лима се показа без грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грима правилно насоченото осветление правят чудеса. Да не забравяме и пластичните операции..

Тя по принцип не е класическата красавица , каквито се лансират сега. Харесва ми нейното момичешко, детинско излъчване. А и никога не я гримират с много тежък грим , който да я преобразява .

Това не е новина. На фен страницата си Лима редовно публикува снимки от ежедневието си без грим и фотошоп. С потно и зачервено лице след тренировки. Хубава си е мацката! Тук се е снимала много отблизо и се е опулила, затова така изглежда. Но дори на тази снимка си е ок. Не знам коментиращите тук, вероятно са невероятно красиви, за да обиждат световните топ модели и секссимволи. Тя, ако не струваше, нямаше да й плащат милиони. За разлика от вас - знайни и незнайни хубавици, Лима не се притеснява да се покаже без грим. Хем е звезда, а тук разни никому неизвестни кифли, преди да си публикуват профилната снимка, задължително минават през прическа и грим. Защо ли? Я, пуснете вие снимка без грим. Не смеете, нали? То е ясно защо :))).

Абе.. симпатяга е. И със сигурност от нашите набедени "звезди" е по хубава и естествена. Само като се сетя за фейса на онова късокрако, ниско и изкуствено цигле - гНи-Лото (Николетка), ми става лошо.. А тази мацка е приятна за гледане. Поне е висока и дългокрака...

Па ли че ви стане кат я глеате, ха-ха.

Носът изглежда като лош фотошоп. Не че ги разбирам тези "реклами" да се правят на жертви и нормални хора, но поне да наемат специалисти за обработка на селфитата...

като г.з, както и другите "звезди" като нея

И на всичкото отгоре това дори не е мода, а просто психическо отклонение. Здрав мазохизъм ги тресе, искат да се покажат жалки, за да има житейска драма.

Що и е такъв розов носа?

Може да е от осветлението. Надявам се да не е изкуствен залепен нос, както изглежда.

Ами ако бяхте прочели и статията... има настинка, хрема... какъв да е - зелен?

Не става въпрос за цвета на носа, колкото, че е рязко отсечен и изглежда отделен от лицето.

Е друго си за нашенеца свикнал да срещне и да види "три реда яки, гърдати и мустакати българки". Туй е коментар към коментарите!

Тази не беше ли любовница на един сръбски баскетболист? Щом е паднала до там е ясно колко и е интелектуалния багаж, а за секс е добра, даже много.

Най-обикновена чикита. Няма да ми направи впечатление в трамвая.

За жената очевидно не е важно да е хубава, а да има правилни черти и здрава основа за мазане с три слоя теракол.

Не се ли сещаш, че хубава е преди всичко правилни черти. Може ли да е грозна с правилни черти?

Да, например Жулиет Бинош. Носът и е като на дърт пияница и пак е страхотна. Камерън Диас също е с крив нос, а е невероятна жена за годините си. Има и чар... доктор Енчев. Не всичко е симетрия.

Ако една жена се покаже пред вас гола, това още не значи, че ви има доверие. Ако една жена се покаже пред вас без грим - тогава ви има доверие.

Голяма работа, аз всеки ден съм без грим.

ЖЕНА БЕЗ МАСКА И БЕЗ ГРИМ ОЗЪБЕНО СВИРЕПО КУЧЕ.ИЗКЛЮЧЕНИЕ-ГЕРИ НИКОЛ.

Гери, Никол, и Последния да Затвори Вратата след десет лазарника с тоя нощен живот и пукница ще прилича на баба ти.

Честно казано по добре да не беше си показала снимки без грим! И носа й наистина изглежда като залепен, гледах на другите снимки, ама май там беше по-малък! Както и да е, много ми харесваше, ама преди да я видя без грим, не че е грозна, ама малко загуби от излъчването си, но може би и се е снимала от твърде близо. Абе пък и коя съм аз, че да критикувам красавиците.

Ако ми позволи да проникна с катетъра си в нейната фурна бързо ще я излекувам!!

AAA

Защо носа и идглежда като залепен?

Хубаво момиче, само не разбрах сопола ли ѝ протекъл.

Дефект на устната, като на Хоакин финикс.

И с грим е грозна! Става само за лумбуркане!

И без грим е красива!

Стига сте й търсили кусури. Нормално е човек като е болен да не изглежда перфектно. Болна, уморена, без грим и не на последно място опулена в телефона си. Да се беше снимала нормално. Как очаквате да изглеждате като се блещите в телефоните си??? То и хубава да си ще се загрозиш. И въобще какво е това изперкване с тези селфита? Каква е тази мания непрекъснато да се снимаш и да гледаш собствения си образ и да си броиш лайковете. Това да не би да ви кара да се чувствате по-красиви. Айде, тези са модели, непрекъснато ги снимат, ами това изперкване при обикновените жени на какво се дължи? Или може би си мислят, че и те влизат в ролята на манекенки. Луда работа :)))

То май мъжете по изперкали със селфитата. Още по-дразнещо е мъж-кифла всеки ден да се снима, да поства снимките си и пръв да си ги харесва.

Откакто обаче го има фейсбук, всеки пълен идиот е в състояние да привлече мащабно обществено внимание към жалката си персона. Средно половината от тези идиоти онлайн са мъже. Още по-смешни са тези, които постват "умни" мисли и сами си ги лайкват или си лайкват коментарите...:). Аз нямам такива приятели, не случайно съм ги свела до минимум. Но имам достатъчно наблюдения. Фейсбук има много предимства, които не отричам, но зависи за какво го използваш. Това вече зависи от интелектуалния ти багаж. Но наистина води до самовлюбване. Селфита, всеки се отбелязва къде е, с кого, снимат се апартаменти, коли. Като че ли живота ти не е достатъчно интересен, ако не е споделен със сульо и пульо. Имам чувството, че голяма част от хората вече живеят, за да се снимат и качат във фейса. Хора без работа или с неангажираща работа, с много свободно време и достатъчно комплекси за избиване. А нещата са прости, ако човек търси прекалено внимание в социалните мрежи, просто му липсва такова в истинския живот.

аз дето не съм топмодел с грим и без грим съм различен човек...... даже няма да ме познаят, без грим съм обикновена, не грозна, но не и хубава, умея да се гримирам и ви казвам, ставам красива с тези мазила, не е истина просто.

Алили ужас

голяма работа е това химията!

Типичен нос при настинка и грип! Екстра си е!

голяма работа голямо чудо. работата на един учител по малко важна и напрегната ли е или пук на един миньор или на шофиор на автопбус или....Дали обаче те имат такова съотношение на доходиди и усилия каквото нещастната и оплакваща се манекенка. нещо много хвърчим

извинявам се за правописа на читателите.

Нямат толкова. Но толкова могат. Същественото е, че Лима работи. Същественото е всеки човек да работи и да дава от себе си, за да получава. Ако успее да получи повече, нека да получи, но да не краде. Ето това е важното. Иначе кой колко - зависи от спсобността му да си ги получи. Миньорът не е полагал усилия преди да отиде да работи, т.е. не е инвестирал. И извън работата си не прави нищо, което да повиши доходите му. Адриана работи и извън сесиите, за които й плащат. Инвстира. Не е чудно, че получава повече от моньор. Изобщо всичко зависи от находчивостта и културата, от вида интелект. Изобщо не ме впечатляваш, че моньорът работел тежка работа, а получавал по-малко. Нормално е да е така, щом се е ограничил в графика си за работа и няма инициатива. Нашълно нормално е. Питай лекарите, които учат 10 години (през това време не получават около 100 000 лева от натрупани неизплатени заплати в сравнение с моньор. След това почват да получават няколко стотин. Защо? Защото не инвестират в смелост и дързост да си вземат парите, за които са инвстирали. Някои от тях успяват, други мижитуркат. На света се плаща далновидността, находчивостта, смелостта, дързостта. Който го научи, е научил добър урок. Другият търси привидни измислени справедливости и не разбира истинската справедливост.

затова съм дал и пример с учител, шофиор, пожарникар,лаборант...още много може да се продължи. и те ли не са инвестирали в знания и умения. хайде стига. Лима е един продук който продава други продукти. Това е ралноста и не е нужно да се пише колко много се е преработила защото това просто не е вярно.

И така си е хубава.

Тя и на майка ти фунията ще се хареса на мангал на 5 ракии......

Простете, на майка МИ фунията исках да кажа. Даже и баща ми е бил пиян като ме е сьздавал.

При всяка жена с и без грим има разлика. Разбира се, че грима разкрасява жената. Адриана няма сладникава барби красота, както голяма част от манекенките. Тя е екзотична и има много сексапилно излъчване, от нея струи сексапил. Интересна е в лице, а като добавим, че е висока, дългокрака и има убийствено тяло - какво повече искате. Колко жени са съчетание от всичко - ръст, хубаво тяло и правилни пропорции и красиво лице. Малко, затова не всяка може да е топ модел. Отделно самото селфи загрозява много жени, особено като започнат да правят тъпи физиономии. Тя, ако беше застанала нормално да се снима, щеше да си е супер. Гледала съм я преди снимки без грим и си беше екстра мацката. Но с тази физиономия на дебил, няма как да ни хареса. Просто зорлем се е загрозила.

Предлагам всяка от прекрасните дами пишещи тук да се огледа в изпъкналата част на лъжица и да сподели колко по-красива е от Лима!

Слава Богу, а аз си мислех, че съм от грозните и не фотогеничните, ама след като признавам си се стресирах първоначално от вида на тази мацка, започнах да се оценявам по-високо! :)

Няма страшно, простено да ти е. Това не е суета, чедо. Това е заблуда.

По-скоро са хвърлени сенки . Т.е. сянка от осветлението .

смело мога да заявя, че нашата Гери-Никол е в пъти по-красива

коя?

Тая от прогнозата за времето и сестра й.

и двете са хубави

Класна мацка е Адриана , спор няма . С удоволствие бих се позабавлявал с нея . :)

Сигурно и тя гори от нетърпение ;)) Нищо чудно затова да е пуснала снимката? Не се заяждам, просто ми е смешно как мъжете гледат на дамите ;))) Горим от желание да се позабавлявате с нас, че и ако ни разрешите да сготвим и изчистим - пълно щастие! ;))

dimitkooo@mail.bg

Никаде не пише , че тя гори от желание . Аз бих се позабавлявал с удоволствие , ама надали . :)

Ти жена ли си?

Пролем: С теб конкретно наистина никой не гори от желание да се позабавлява. Заради това и киснеш във форума, та чак и си се регистрирала, да се знае, че си ти, че гениалните ти слова са си твои - да не пропусне историографията гения ти. Загуба ще е за народа голяма. Нищо и никакво на квадрат, но форумните ножкаджии фантазират и ти се мазнят. Предложение: Сложи си реална снимка да видиш колко мъже ще ти харесват постовете. Или пиши като гост.

Горите и още как. Цялото чупене на стойки е, за да не ви помислим за "мераклийки/к*рви". След първата вечер в кревата ролите се сменят. Мъжът става в шест и иска да си ходи, ако изобщо остане да спи при "дамата", а тя го пита кога ще се видят пак. После телефони, ама аз те мислех за сериозен и т.н. Вас ви сърби повече и зора е първата завера. Оттам нататък срам нямате.

А за какво горите? За Кант, Пруст? Жената е хаос и страст. Тръгнете ли спирка няма.

Тази ако не е с 10 тона грим просто по никакъв начин не може да привлече внимание. По-долу един от коментиращите я сравни с касиерката в кварталния супермарет- и на мен на такава ми прилича. Освен това за мен тя има много слабоумно излъчване и неинтелигентен поглед.

Хайде сега, не виждам нищо плашещо, само светлосенките на носа са ми странни. Прилично си изглежда момичето

Абе не е изрод, но не ми е дори симпатична така! Определено има доста жени, които биха изглеждали далеч по-добре от тази жена без грим и след като са работили 10-12 часа!

Снимка 9 Адриана Лима е?????

Алесандра Амброзио

Явно от прекомерната употреба на грим, кожата й е придобила някакви странни оттенъци.

И по-грозни,но и много по-хубави жени без грим.И с естествени гърди,а не силиконови кат на Адрианчето.В нашия квартален магазин имаше едно момиченце продавачка има същия поглед на касата като е изморена и същото излъчване и визия особено на тази първата снимка.За момент си помислих,че е тя.

Отвратителна е. Носа и е като сложен допълнително. А и с тез сополи .....

толкова е тъжно просто. женската злоба е уникална.

Сори, колега, не съм жена. Ама ти май ти е време да посетиш очен лекар. Или па много да си загорял ли?

Не четеш ли текста, че е била с настинка, какъв да й е носът, като е била болна, според теб?

Бе не е да не съм бил болен и хремав, ма носа не ми е кат поставен.

Вторачени в телефоните си, всички изглеждат като на снимки от полицейски доклад за бита проститутка!

Значи само едно мога да кажа: И по-хубави сме виждали и с по-грозни сме спали! КОй как иска така да го разбира!

с грим без грим тази жена няма равна. побъркващо хот е.

11 недотам красиви, но много завистливи жени натиснаха минуса... но това не променя факта.

Моля, моля, в това число има и комплексирани мъже !

Ili 25 ne dotam slepi i s ne dostatazno promit mozak natisnaha minys?

Наравно с всички осранали друг път! Ходи копай в някоя мина вместо да чупиш стойки да видим дали е равно?!

Това на носа й какво е?

ми носът й без Photoshop обработка предполагам...

Прилича на нещо пластмасово - наносник.

Настинало ми се вижда Адрианчето, нещо сополки са потекли.

Адрианке , другия път се снимай и по-надолу де - ако може в банята ...

Е, ми супер си е ! Много красива , с грим без грим - хубавица ! Искам да съм като нея.....

Ти на колко-13 години си!?!? "Искам да приличам на нея" Ахахахх..