Градският стил на Амал Клуни

Съпругът й Джордж Клуни признава, че едно от нещата, с които го е спечелила, е безупречният й моден вкус.

Обратно в новината

Коментари - Градският стил на Амал Клуни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията не е посветена на красотата, килограмите, и парите на Амал, а на нейния стил. А той е перфектен ! А какъв ли е този на повечето пишещи тук ?

Клуни толкова скача от цвят на цвят, вирнал нос, на края не е за вярване, че точно тази си избра. За сега........ Такива, като него не съм убедена, че освен себе си са способни да обичат друг.

арабките имат патриархално възпитание и са 100 процента жени, никакви простотии като феминизъм и не се правят на мъже, с това се харесват, предполагам.

Тука се изказа неподготвен!Много може да се спори по този въпрос,но ще си замълча.А тази не е типичната арабка -има образование светско адвокат,но горката не е хубава -природа. Явно е ,че се е оженил за нея да прави политическа кариера,защото семейството и е с връзки и влияние.

Ни чар, ни сексапил... странно с какво е привлякла мъж с такова топло излъчване като Клуни?

Стою

Паднало му е пердето, ако предпочиташ - хитруша (плюс това адвокат).

Готина мадама е, но има нездрав вид. Ако сложи някое и друго килце ще е доста по-добре.

Отвратителна е!!!!

6-7 кила и ще е бомба, за лицето не знам, но може би тогава няма да изглежда толкова дълго, а носът - толкова голям.

Истина е,че мъжете изкукуригват или по рождение, или след 50-те, но изкукуригват!! Тоя "вече ерген" такъв автогол си вкара с тая грозна рарабеска, че сигурно ще съжалява цял живот, ако не я изгони, но поне да я задържи да носи фередже за да не стряска с грозната си мутра хората!!!

не я харес8вам - май е анорексичка. Клуми имаше много възможности - но въпрос на вкус, казало кучето и облизало... Ама принц Уйлям се ожени за красива, атрактивна жена. Верно Клуни не е принц, но имаше не по-малки възможности от Уйлям.

и това ако е градски стил - искате да кажете всекидневен, еедневен стил. Но това което показвате - има всичко - и всекидневен, следобеден, работен, вечерен, Градски стил - що е то - сигурно им и сески.

Много готино се облича мадамата, спор няма!

на мършавите циганки винаги им е ходило оранжевко, ярко червено, лилаво - а и те имат афинитет към тези цветове ;))

При нейните финансови възможности няма как да не е добре облечена. Друг е въпросът, че с тая кльощава фигура някои дрехи и стоят смехотворно, особено мини роклите. Кокалести крака и колена не следва да се показват толкова.

Ливанката прилича на жираф. Ако не беше известният й мъж, никога тази нямаше да попадне в полезрението на обективите. И какъв моден усет има? Добре, че е висока и слаба. Други жени юристки комбинират къде по-успешно тоалетите си.

Като адвокат Онцова ли?

Стилът й ми харесва, за това е все пак статията, нали? Не знам дали сама го постига или има стилист, но определено има моден усет. От друга страна, като жена, е твърде слаба, а това прави резките черти на лицето й да изглеждат мъжествени. Но пък това се харесва на Острова - конска красота с богати одежди и задължително големи зъби... У нас се харесват ниски, трътлести с голям бюст и голяяяма коса. Не знам вече къде отиде истинската красота в тоя свят....

Стою

И къде у нас се харесват ниски и трътлести? Да, има миньончета с перфектни пропорции.

someone

очевидно е, че е елегантна и интелигентна, но ако бях на клууни щях да се оженя за бяла, руса, синеока американка с англо-саксонски произход. за мен този тип жени са номер едно.

Господи, колко суета. Вече започвам да се съмнявам, че госпожата е толкова добър и успешен юрист, колкото ни пробутват. С нищо не се е похвалила досега, освен с дрешки. Може би е просто богата кухавелка с куп комплекси, които се старае да избие на всяка цена. Без дрехите и брака си, коя ще е тя?

Може и да си прав/а,но е дразнещо непрекъснато да ни натрапват нищо не значещи за нас индивиди.Кая е някаква си амал,катрин,всеки боже ден.Е бива ,бива бива.

someone

е, пускат и за родния хаи лаиф като николета лозанова например.

и аз ако имам нейните пари ,ще бъда стократно по-стилна.Хайде и вие ,не се правете на ущипани.Амал била стилна.Като гарга.

на снимката където дърпа куфара си (н.8) вените са й толкова неприятно изпъкнали, като на онази джоли, че ме накара да потръпна. краката й артритно изкривени - напомни ми на баба ми. на нито една снимка чантата не подхожда на обувките. какъв стил?

Може ли да поясниш какво значи чанта да подхожда на обувките? Между другото ти от кое село си? По времето на прабаба ми момите са комбинирали чанта с обувки, за предпочитане в един цвят, но това не е актуално от има-няма 40 години.

Абе измикяри дирски, що не бачка lafche-то?!

Ми като не ви харесва, що чините тука бе, че и плюете, плюете... На мен ми доставя удоволствие да я гледам, и стила и е очарователен. Да, не са много като нея, може да се каже, че е уникална. А Тодор Колев има една песен, нещо беше като не ти харесва програмата - щрак и отиваш там дет ти харесва.

Мъж съм не ме кефи.Слабовата с конска физиономия.Направо на травестит докарва.Дрехите и грима не могат да прикрият липсата на физически дадености.А и кои ти гледа стил и дрехи?

Глупости! Анорексичка.

Браво Дир.! Точно на Чуминден сте избрали най-подходящата особа, за да визуализирате народния празник.

Че е кльощава, това се вижда с просто око. но защо непрекъснато погрознява? Има стил- но това е от многото пари. Дизайнерите като надушат парите се залепват на такива като нея и смучат. Горкия Клуни...

моля съжалете читателите / не им разваляйте настроението / махнете тая анорексична кранта от снимките , по-добре сложете само една закачалка с дрехите

има стил но е грозна,слаба,плоска и зъбата.дори излъчване и липсва.

На мен ми прилича на вещица в лицето, в тялото на торба с кокали и не и завиждам за мъките, да компенсира всичко това с дрехите. Съжалявам, че този мъж /толкова харесван от мен/ се изложи с избора си. Винаги си представях до него харизматична жена , а тази е отблъскваща.

Mnogo e jaka.The Best.Extra klasa

Много е болен Джордж Клуни, че да се прежали да чука призрак

На мен пък ми харесва. Красива, елегантна, умна, богата. ==== ... крокодил била, травестит била, кльощава била ... ==== време е да намалите филмите с и за блондинки

Дори една кукла-манекен на витрината на магазин изглежда по одухотворена.

Няма никакво излъчване.Студен силует.

Jeni

Никакво излъчване, а за красота да не говорим! Иначе някои от дрешките ми допадат!

Тук доста хора извъртат темата, сякаш не разбират за какво става въпрос. Очевидно Клуни е взел каквото му трябва, какво не разбирате? Нали и вашите мъже са се прилъгали с вас, не е ли невероятно :) Между другото за него явно е от значение жената да има скъпо излъчване. Всяка що годе "красавица" по вашите стандарти, особено млада, до него щеше да евтинее. Смятай, щом се е кълнял, че няма да се ожени, за какъв вид привличане става въпрос. Имайте уважение към хората. Баси.... сега се замислих, че сигурно днес няма никакви новини, щом в категория Мода сте се разбеснели :D

Jeni

Явно последното се отнася за теб, като гледам какъв трактат си написал! Баси как не те домързя толкова дълго да коментираш тъпата новина!?:)

someone

ако брака е по любов, не разбирам какво е това прилъгване на мъжете. защо някои трябва да ги прилъгва, ако има истинска любов?

"Хубавият кон и под скъсан чул се познава" - стара българска поговорка. Каквото и да облече тази жена, какъвто и безупречен стил да има, нама как да стане хубава! Е, за кон минава:))

за нищо не става. не искам и да я знам. не ни занимаваите с тази

Особено в днешната епоха, в която ако не приличаш в муцуната на зомби с разтекъл силикон, за нищо не ставаш.

Какъв е този мъж, който харесва в една жена модния й стил? Една торба кокали е намерил Клуни, жалко за него.

И с просто око се вижа, че не е само моден стил. Доста по-различна е от стандартна манекенка например. Стилът й е хубав, защото изразява и интелект, женственост и добро отношение към себе си. И още нещо май.. :)

Като тяло, може и да става. Може ли да махнат главата при следващият фотошоп?

Амалката по джалаба и бабуши ли е?? Най-добре да се чаршафоса цялата и с черни ръкавици, нищо мършаво да не се вижда!

Няма ли да има бебе? На кого ще завещаете мангизите и големите петенции?

Яааа-Травестито се барнал като истинска жена!!! Е има стил са не моо се отрече. Само да и беа поникнали ци...аа такова,гърди,гърди... Че е плоска като батерия от 4 волта и половина...

Си позволявам само да добавим-Еех Клуни бацее.. при толко убави мадами окол тебе има един лаф-У торбата с п....ите ти ..ро фана...

Такава си я е избрал! Важното е, един мъж да намери красивите неща в една жена! Всички сме с кусури...

Голям вълк,какви дрехи и стил??Това ,като влезе в спалнята при теб,дали дрехите ще гледаш или стила?!Жив дръгел!

европейски стил. Много ми харесва начинът на обличането ѝ, както и излъчването. Елегантна и леко провокативна, американките са просто парцалеси.

да, провокативна, провокира с мършав кокал, хахах

Сдухани смръдльовци от панелките коментират Клууни и жена му. Събудете се!

Аре у лево, бе тарикат!

Буден съм. И кво?

Не става само с пари, парцали и мазила трябват и природни дадености!!

Амал няма никакви дадености нито отпред, нито отзад! Много се чудя Кунито за кво се хваща...Дали изобщо я ползва??

Като се каже "костелива жена" вече именно Амал ще си представям.

на 50, на 60...баба Яга не ти трябва!

Хайде плюйте дебелани, сега ви е паднало.

За твое съжаление коментарите са предимно на мъже, изразяващи мъжките предпочитания, а именно - както не харесват тонове грим и пудра, а естествена красота, така и в менюто им не влиза блюдото Орел с ориз, каквато за съжаление е въпросната госпожа. Между грозно кльощаво и фино и елегантно разликата е огромна. Пак за твое съжаление госпожата спада към горната група клоняща към форми на юноша травестит.

Евала за коментара. Мисля, че си жена, но това няма никакво значение. Яко се похилих

Тук мъже няма, миличка, затова всяка феминистка тема жъне гигантски успех. Е, има пет-шест мъже, ние си ги знаем, те обаче гледат в други теми, не стилът на Амал :)))) Иначе, аз съм 75 кг женище, но одобрявам избора на Клуни, просто е видял в нея своята съпруга, не е правил кастинг сред анорексички. Бих казала, обикнал си я е въпреки някои телесни особености, а не заради тях.

Живял съм 10 год. в Русия и 10 год. в САЩ. Във фирмата на сина ми работят доста руски студентки, дошли в Щатите на летен стаж. Разликата между тях и американките е наистина огромна. Рускините просто излъчват еротична радиация. Американците ги гледат като хипнотизирани. Свидетел съм на много комични случаи. Тая Амал е на светлинни години от тях. Нищо хубаво няма в нея, а мъжете не гледат дрехите, а какво има под тях. А там при Амал нищо няма. Не ни я пробутвайте повече.

Брей, партиеца бил в раша ама отишъл фъф ФАЩ да живее и синкото там да развива бизнес с евтина работна ръка.

Ти не прочете ли, байо, че темата е за стила на Амал, не за еротичните й вибрации. Пфуу, аман от дърти мераклии за стажантки... Евстатиев, ти ли си бе?

Само брада му липсва на това плашило! Клюне, Клюне пиян ли беше като взема това плашило? За таквоз грозно и клошар в Балгария нема да се прежали!!!

Скоро чакам Клуни да се пробва в политиката - той отдавна има амбиции. Мисля си, че до голяма степен иборът му на съпруга беше предопределен от това. Амал е адвокат - т.е. прави се аналогия с Хилъри, а сега и с натрапчивото й модно присъствие, ни внушават, че като модна икона, ще е поне следващата Джаки О. Защото, колкото и добър стил да има, такова яко и положително медийно отразяване, без да се засягат жълтините и мръсното бельо, си е чиста реклама и се постига единствено с пари.

Аба адвокат таз фуста...чувала е за право през девет порти. Гледала е само да се закачи за Жорко и да позира и да се пърчи

на слаба жена всичко и отива а на слба жена с мнго пари още повече. а на тези дето ревът че била много слаба ще им кажа че удоволствието с слаба жена е в пъти по голямо от това с някоя трътла.

трътла е точно толкова грозно, колкото и болезнено слабо - кокали, хлътнали очни ябълки и клюн...зле прикрит травестит