Ще пием кафето си от гривна

Вече ще можем да приемаме сутрешната си чаша кафе през кожата, използвайки гривна от 29 долара, съобщават от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ще пием кафето си от гривна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накратко - ще продават беналгина на лепенки. Но последното няма много общо с напитката кафе.

За това шмъркайте бело, то ободрява веднага!

След това ще почнем да ядем шоколад през чорапите ...

Има ли още такива, да пият кафето със захар? Кафето сутрин го пия с леко препечена филия намазана с масло и сминдух. Изобщо всяка мазнина прави кафето невероятно вкусно.

Има ли още такива (като теб) да мислят, че са центъра на света - и всичко е като при тях. Маргаринче не си ли мажеш на филия от "пълнозърнест" хляб (непременно с Омега-3).

И защо да не го пием със захар!? Малко меласа примерно пречупва много приятно вкуса на кафето за мен!

Сутрин кафето ме ''събужда'', за не повече от 5-10 минути! И кое ще ми замести неповторимия аромат на току що смляно хубаво кафе? Нещо което не бих заменил и за злато!?

Ха-ха-ха, поредната изгъзица, тичай народе да си купиш....

Кафето по-скоро има диуритичен ефект, отколкото ободряващ. Аз го пия, защото ми харесва вкуса му, особено в мляко и с мед - през гривната едва ли ще го усетя, така че - пите си го така, аз ще си джуркам от чашката.

И тогаз как ще ви гледам на кафе, кат си го "пиете" тъй ?

По ириса..:-)

Стою

Тц. Гривната е до китката. Трябва да се преориентира към гледане на ръка. ;)

Ами пийте си го, бунаци. Аз няма ...

Големи глупости...........?!Кафето,щяло да действа ободряващо веднага,отколкото по нормалният начин,което действало след 45 минути,но е за сметка на удоволствието да усетиш вкуса и аромата му.Ами хайде и по този начин да пием вода ,бира и тем подобни?! :) Благодаря,аз,ще си го пия както си трябва.

ам сутрешното ако и то ли ше е през кожата?

Г-н Daskalov, как разбрахте, че не съм на нивото Ви, а не разбрахте иронията в обръщението ми към Вас?! Заедно с кафето си вземам и думите отправени за Вас. Повече не съм Ви фенка. Обичам умните и толерантни мъже, особено към жените.

Кретенизъм, който е достоен за хора, които живеят за да работят. Кафето е много повече от химическо съединение. То могат и храна да започнат да приемат направо отзад-напред, че да не си губят времето да я дъвчат и смилат.

Както беше казал някой, няма ли да направят бира на хапчета, че от тази течната много киселини...

уау, мега яко е; адски е модерно и ще стане ултра хит; аз със сигурност ще ползвам тази ривна и ще я препоръчам на съученичките си

Това пак ли е поредната Айшит тъпотия? И аромата и вкуса ли ще замести? Кой идиот ще си го купи това? Едно от най хубавите и семпли неща е сутрешното еспресо , колко просто и същевременно чудесно нещо!

Твърдо съм НЕ, предпочитам чашата с топло кафе, довиждане олигофрени !

А за нас пристрастените, които пием по-големи количества, колиета или нашийници няма ли да има?

откакто ми дадоха като заместител виктанил на лепенка и главата ме боля 5 дена, не си лепя нищо по мен!

Да,нали удоволствието е в класиката!Кафе през гривна,електронни цигари,виртуален секс,инжектиране на алкохол и други подобни са пълна глупост,няма никаква наслада!Друго си е да си направиш ароматно кафе,да е в красива чашка,да го усещаш!Важни са истински сетивните усещания,а не някакви нетипични заместители!

Г-н Daskalov, от години търся такъв мъж като Вас. Моля, пишете ми на лични. А колкото до кафето ще се споразумеем, защото аз си пийвам от време на време. Ле-ле-ле, дали най-накря няма да намеря това, което търся?!

Съжалявам, но не харесвам казионни жени, които се натрапват. И сигурно не сте ми от чергата т.е. на нивото. Къде ги видяхте тези "лични", Вие не сте регистрирана! Пък е вече е модерен уни/ и метросеска.

г-н Даскалов, Вие куку ли сте или се правите на такъв?Много ме развеселихте, както и коментарите по Ваш адрес.

Дали през гривна ще успея и да забременея след време?

Стою

То и сега може. Накарай го вместо гумичка да си сложи гривничка и да се прибира от време на време...

идиотизма в днешно време е завършен.

Според мен има още, докато го завършим. ;)

Ми то от нас зависи дали ще успеят да ни зомбират - демек да го направят модерно. Нека го пуснат пък да видим кой ще замени удоволствието от топла глътка ароматно кафе срещу тая простотия.

досега кафето от чаша не беше хубаво, предвид новите лабораторни добавки, а сега тези сюнгери, който иска да ги пие - а това, че са се закъхарили за зъбите ни, изобщо не ми севярва - пак някоя световна далавера- отдавна се говори, че истинското кафе е кът

Стою

Правилното заглавие: "Ще попиваме кафето си от гривна" Аз, обаче не се мисля за сюнгер, така че - който иска да си го попива. За вкусовите му рецептори по кожата няма аз да мисля. Още повече, че за бирата нищо не казват;) И се надявам да не кажат.

Ебаси удоволствието! Със същия успех можем да го пием и от чорап!

После ще взимаме виртуални пари и ще правим секс наум

Не наум, а с гривна.

Аз не пия кафе. В годината 2 или 3 пъти от немай къде,в заведение..просто да не го забравя на вкус. Направо се чудя как може да има хора които всяка сутрин да пият кафе?! Това е такъв мощен стимулант като наркотик и те прави зависим от него както цигарите и наркотиците. И освен зависимостта и харчовете, ами ти разбива и съня, сърдечения ритъм, кръвното налягане, кръвоностните съдове и т.н. Аз нито пуша (никога не съм пушил), нито пия алкохол, нито кафе. Напълно здравословен начин на живот водя. Сутрин не ми трябва кафе, като си умия очите и лицето и съм разсънен и бодър.

Не е лошо и в огледалото да се погледнеш. Само нема да се плашиш от това което виждаш. Ти си си!!!

Защо да се плаша? Много се харесвам и съм си много хубав. Ама това какво общо има със статията? Иначе отговарям ти - в лице съм по хубав и от Жан Клод Ван Дам на млади години. Същата прическа и горе долу лице съм. Но по хубав от него в лице...и то в пъти. Атлетично тяло, висок 1,95 , 78кг. Много жени ме харесват и то наистина красиви жени. Не страдам от женско внимание. Така че защо да не се харесвам? Дори Леонардо диКаприо ряпа да яде пред мен. А здравословния начин на живот не го водя за красота, въпреки че помага за по красива кожа, а за здраве. Аз съм с идеални гени и фигура за което трябва да благодаря на родителите си. А ти ако си крокодил/ка и чакаш от здравословно хранене да станеш хубав/а....е няма да стане. Това си е от гена.

пп. Даже не се сещам за човек който да ме надминава по красота. Това от всички известни личности по света. И това се дължи на гените ми, а не на здравословното хранене....пак повтарям!

Даскалов...с най-добри чувства...сигурно си даскал...звучиш назидателно...ама не по български и също така не по биология, иначе щеше да знаеш, че съдовете не са кръвоносТни. Имам чувството, че си чакал цяла година тази статия да се похвалиш коолко здравословно живееш...Какво му е на кафето...прочети малко даже е полезно в умерени количества. Вредно е само ако прекалиш, ама това за всичко се отнася...както и за прекаляването със здравословния живот...Доста тесногръди разсъждения. Хората сме различни, имаме различни навици и точно това му е хубавото на всичко! Айде...с най-добри чувства и разшири малко кръгозора.

хай! За съжаление и ти грешиш. Не съм даскал, нищо че фамилията ми е такава.:-) Млад българин съм, ерген, да кажем около 30 някъде. А в гугъл напиши "вредата от кафето" и чети... Да наистина в умерени количества е полезно, както правя аз, но не и всекидневното пиене на кафе. Това не е умерено количество, би трябвало да се съгласиш с мен. Да пиеш кафе всеки ден е все едно да пиеш алкохол всеки ден. Хайде със здраве и до скоро!

Daskalov! Става дума за тези от нас, които още намират още удоволствие в нещо, дори в изпиването на 1 кафе... Те искат да сме или като теб, сами напълно отказали се и от малките удоволствия или ще ни ги представят във вид на мъчения

като си умия .галфон,като си измия очите .абе научете този български език бе говеда прости .

Виж сега - безплатен урок. Може да те ядоса, но все пак ги запомни нещата, ще са ти от полза. Първо - изреченията започват с главна буква. Второ - точката се пише непосредствено след последната буква, а интервал се оставя след това - т. е. преди следващото изречение. Това е засега. Като напишеш повече, ще продължим нататък.

"Съм много хубав, съм много гиздав, съм най-прекрасен, най-уникатен, от ден на ден съм по-съвършен..." Ето за кого била написана тая песен, брей...Ха-ха-ха...

Добре, че беше тази статия, че да има за какво да се посмея сутринта, докато си пия кафето. Благодарение на вашите коментари разбира се.

Тази новина да не е пряко свързана с онази новина за дизайнерските бебета? Нещо твърде нечовешки ми звучат и двете!

Същата работа като безалкохолна ракия. Не виждам никакво бъдеще за това изобретение.

Тра лала. Звучи като - в бъдеще няма да ядете тортички и шоколади, а ще приемате калориите с една инжекция БУМ и сте готови! Също няма да правите секс, само ще ви оплождат изкуствено, така става много по-лесно!

А удоволствието къде отива?

Подготвям се усилено за тази гривна и вече съм си татуирал и димяща цигара ;) Добре ще ми се отрази, особено след виртуалния секс с новите очила на гугъл ;)

Стою

Чакай да излезе и новата ръкавица на Гугъл! Тогава да видиш!... ;) ;D

Аааааа искрено ме разсмя. Обаче страх ме хваща като си представя, че сме на една крачка от това бъдеще.

Поклон и нестихващи аплодисменти за това Велико Революционно Откритие (ВРО), което бележи нови върхове на квантовата физика! По своята същност, методика, (въз)действие, то (ВРО) може да бъде сравнено само с гениалния модел на зачеване инвитро. Нека като следваща фаза за науката учените нежно да заскърцат с пламенните си умове и чрез своите така вълнуващи, оплодени с успех (екс)перименти заменят ужасно-брутално-казионния, крещящо аморален, достигащ до мръснишки моменти начин на забременяване, с нежния, чист като сълзица безболезнено- възвишен Метод на Контакта на Гривната с Кожата или така наречения Гривозно-лепенково изхвърляне на Вещество (ГЛИВ). Това би имало огромен ефект за всяка честна интелектуалка и жена. Посредством ГЛИВ от една страна безцветното лепкаво вещество, използвано по брутален начин за забременяване на страдащите и измъчени жени, криещо се подмолно в две ужасяващо грозни наглед и грапави на пипане кожени торбици, понякага минимализирани за съжаление до форма на орехчета-лилипути, клатещи се в долната част на тялото на едно глупаво двукрако същество без капчица мозък и ясна мисъл - та това безцветно лепкаво вещество (БЛВ), набутвано в утробата на жената по ужасяващо мръснишки метод от твърди пещеристи тела, вариращи по големина от крив макорон до здрав кочан, ще бъде инжектирано по много по-естетичен начин от красива гривна по време на приятни занимания като гримиране, покупки в мола, бърборене с колежки. От друга страна ГЛИВ няма да оставя петна по зъбите, течности в косите, лош вкус в устата, а понякога - и болки в задните части на унизената жена-робиня. Затова призовавам горещо от пиедистала на моята нравствена чистота, духовна красота: Незабавно въведете ГЛИВ като главен модел на забременяване! По този начин"забременяваneто" всъщност би се превърнало в "отбременяване", т.е. отхвърляне на тежко бреме от плещите на смачканата жена, съсухрено-разбита от животинските инстинкти и на обезумелите мъже!

Всяко удоволствие искат да ни вземат -_-

Че на мен удоволствието ми идва от самото пиене на кафе, не от желанието ми за кофеин в организма. Сутрешно кафе с цигарка, ммммммм..... какъв кеф!

Кафето мога да го прежаля. Обаче ако измислят същата простотия и за ракията, направо си слагам въжето :)

TIREX

а секса чрез течна жена -втриква се до удоволствие...

...а приятния вкус на кафе , ром и сметана. Къде е ?!

скоро ще станем киборги и ще ядем през тръбичка като в болниците ..

Някои го предпочитат горещо.