Уилям и Кейт заведоха децата си на ски ваканция

Принц Уилям и съпругата му Катрин заведоха децата си принц Джордж и принцеса Шарлот на ски ваканция във Френските Алпи.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Кейт заведоха децата си на ски ваканция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо е тази завист и злоба бе хора?Като си излеете злобата по леко ли ви става и оправяте ли си положението и настроението по някакъв начин?Това е едно прекрасно семейство, като не ги харесвате не четете за тях, може би тогава ще се почувствате по добре!!!

Снимките са прекрасни и носят настроение!Поне за мен.Хубав ден и празник на празнуващите!Бъдете щастливи, скъпи сънародници!

Аз пък след работа се прибрах , вечерях и си легнах. После натоварих жената, детето и малко багаж и отидох на почивка на виличката. Там поработихме малко по двора- цветя, трева, чинията на тв. и така. А тия освен от почивка на почивка с друго занимават ли се?

Занимават се дори с неща, които не си и сънувал.

Цеко трябва да им се скара,че не са предпочели Банско.И за да не се случва повече това ,отсега трябва да се избере някакъв апартамент/а защо не е и цял блок/,за да им се подари на тези хора , пък белким стъпят в меката на "мръсните пари" под връх Тодорка.

Ма те открили топлата вода направо!!!

"Няма лошо!" - каза Гошо, ама кои са тези?!

ДИР-а, викайте чистачката, че статията подгизна от фалшиви умиления и сополи на хора, дето не са виждали двойки с деца.

Не бих заменила живота си за техния. Птица в клетка не пее, дори клетката да е златна.

... да им имам... детcките надбавки...

Дреме ми на дедовия че Уй и Кънт са си изкарали копилетата на ски .Кво ме занимавате с тия паразити?

Съседите - Пенка и Митко отидоха на разходка у парка ... очаквайте продължение !

Докато едни се пързалят, нас ни изпързаляха. Поне е безплатно.

Упс, грешка! По принцип не чета клюки, как се озовах тук? Абе що ни занимавате с глупости?

И сега какво, помощи ли да събираме?

Много злобеете! Нима сте толкова нещастни? Може би да! Снимките са прекрасни, защото и самите те са чудесни. Наздраве за всички, които могат и искат и постигат!

"Искат и могат да постигнат" - вярно, забравих, че и двамата са родени в изключително бедни семейства, едва оцеляващи. И двамата са решили да станат членове на кралското семейство и - постигнали са го, ура ! А децата са винаги красиви.

кърпичка за сълзите на умиление, а и сополче потекло от радост

херзогинята трябва да хапва повече домашен хляб и пажоли

Понеже нямат средства и животът им е много труден, непоносим направо. Как са успяли да отидат на ски, не знам. Сигурно са теглили кредит и ще ги изгонят от жилището им, понеже не могат да го платят :(

Ти не терзай излишно! Аз редовно си плащам данъците тук в Англия и много се радвам, че мога да спомогна за осигуряването на пълноценната им почивка...:-)). Много ми е готино, че не спонсорирам дебелия Пеевски да си вее байряка и да ваканцува...!!!!

Само не разбирам ти моме английска уруспио чии дедов дириш у Бугарски форум?

A в българските зимни курорти идват само селяндури. Подобно се привлича с подобно.

Почивката е тайна, но говорителят съобщил за нея, а наели и фотограф да им направи специални снимки как непринудено се замерят със сняг пред обектива.

Заяждането е безпредметно, а многото плюсове говорят за много хора, които не умеят да четат и анализират информация. Почивката е тайна, в смисъл, че когато са почивали, са искали спокойствие и не са известили къде са. Това не пречи да се снимат и да се забавляват. След като са се прибрали, когато вече никой не би могъл да им досажда, са пуснали фотосите за да го споделят с поданиците си!

... Красиви млади хора, прекрасно семейство, дали е ПР, или не няма значение...

Егати обидата, приличала била на прабаба си. Това хубавото дете, как го сравниха с тая сбръчкана дъртофелница... Хубаво семейство са, нека си се радват на живота!

И бабата като бебе не е била сбръчкана.

Не прилича на принцеса Даяна, ами един от друг по-грозни.

Много лъчезарно и чаровно семейство. Всички са такива сладури -особено дечицата, разбира се. Малката Шарлот много прилича на татко си Уилям. По нещо са взели и от чичо си Хари като че ли, долавям и негови черти, хахах. Да са живи и здрави. Много са готини! Кейт обаче е стряскащо слаба.

Понеже Кейт ти се вижда много слаба, препоръчвам ти Ким Кардашиян!

Стопила се горката от работа, грижи и доброта.

Що е таз завист и плюнки.Безплатни обяди няма никъде.Всичко си има цена,която често освен финикийски знаци има и други измерения.Така че,тези хора ,нарочно наели фотограф това работят.Може пък в Англия да стават важни неща и примерно така да отвличат вниманието на обикновената англоговоряща рая.Е при тях като владетели на света от 1000години и отвличането е с младо семейство на почивка.Ние кат заден двор обикновено ни отвличат с мръсните гащи на някоя певачка или Азис,още по-мръсни или някой убит,и изнасилен за 5 лв.Но все пак и раята не е еднаква,както и факта,че откакто свят светува има роби и господари.Радвайте се на пролетна и обичайте най-близките си и България.

Стига с тези упреци за завист. Има и други, политически, социални и културни гледни точки свързани с това. Айде да не изпростяваме. Хубав философски анализ си написал ама я сега обясни, защо толкова редовно ги пускат в българската преса?

Еми ние влизаме в техния обръч на влияние.Запознават ни с техни Величества.Лошо няма.

Ако усмивката на Кейт идва от положението и, бих направил всички жени на света херцогини.

Много нагласени и изкуствени снимки. Ако са исакил да си отидат на почивка, няма защо да си правят ПР. А факта че са поканили фотограф, ми се струва е просто искат да покажат какво "задружно" семейство са. А това говори точно за обратното...

Мързеливи и ограничени същества харчат пари на данакоплатците на поразия. Не стига че правят англичаните на маймуни ами сега и нас ни занимават. Противно...

не виждам нищо противно в това наследника на короната във великобритания да се снима с децата си и жена си,противна е завистта на хората

Няма завист. Глуповатата паплач която поддържа монархиите в 21век са противни. Коментара ми беше насочен главно към медиите, но се отнася и за теб. В медиите едва ли има нещо по-фалшиво от тези семейни снимки ама ти няма как да го разбереш...

Класически семейни снимки, топли, приятни. Само не ми е ясно каква е тази потребност да се определят някои хора като по-значими на база произход, а не обществена полезност.

Аме то надушат ли папараците-отиде им почивката!!

Какви папараци, то си пише, че те специално са поканили фотограф. И си личи, че позират за снимките. Нали трябва да са постоянно в медиите.

Не бе те това работят Ако искаха почивка щяха да го организират по друг начин.

Не разбрах те от какво си почиват? За тях по скоро това е работа, че си водят и помощник - фотографа.

Много са ми симпатични, но са доста изкуствени снимките - не, че се очаква да се покажат лоши техни снимки...

Ами че то всички снимки са " изкуствени" Хората застават, подреждат се и се снимат. Какво очквате пък вие? Естествена снимка е ако си буркаш в носа и някой те снима. Това ли искате?

Взели са си по-дълга ваканция за да празнуват и те 3-ти март. Няма да изостават от нашего брата!!!

са живи и здрави, много са хубави. Не ви ли се струва, че принцесата е много прилича на прабаба си, особено на снимка 2?

Определено да, още от бебе. Но би било прекалено да очакваме хубост от женско с наполовина еврейска и наполовина германска кръв.

ето нещо по интересно като снимки отколкото ким и маги,и са по хубави и по щастливи от ония хубостници

Ама са еднакво безполезни ;))))