Стилът на Кая Гербер

Дъщерята на супермодела от 90-те Синди Крауфорд вече има договор с модна агенция, корица на Vogue и 450 000 последователи в Instagram.

Обратно в новината

Коментари - Стилът на Кая Гербер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стил ли? Не се залъгвайте, всичко е постановка за много пари.

Красива е като майка си! Жалко само, че на 14 трябва да е на такъв показ.

ами те педофилите следят пресата и модните изяви на 14 годишните. Това дете сигурно има охрана. П.С. не прочетох да се пише, че това дете учи в колеж и че има интерес за нещо - дори музика и танци. За химия или математика да не говорим

Не виждам нищо особено. Симпатична тинейджърка. В България всяко трето момиче изглежда като нея,а всяко второ е дори по-хубаво. А що се отнася са стила.....Когато майка ти е на заплата от 1000 лева, и да имаш стил,трудно ще го изразиш.

от хубава майка, хубави деца излизат...

модераторите на сайта, хубаво е да деактивирате коментарите под статии касаещи деца. Отвратителни гнусотии се изливат от тази просташка пасмина населяваща вашия сайт.

И там както у нас разни амбициозни мамета ги бутат и маскират за подиуми, а после - ау-у, изнасилиха детето ми! Такива родители трябва да ги съдят за склоняване към .....да го кажем, неморален живот на малолетни. То поне има късмет да е дъщеря на известна личност, а не като тукашните простакеси, изпонадошли с голи амбиции и задници да "завоюват" столицата!

много е хубавка, но си падам по милфове; ще я чакам още 30тина години

дайте да се разберем, г-да журналя и преводачи, тя от 2-3 години е на 14, ако съдим по вашите дописки. Не че ме интересува на колко е, какъв й е стилът и прочее подробности.

На 14 не знаеш още кой си, камо ли да имаш стил. Да е живо и здраво детето.

Ша ма проштааш ама Моцарт е имал стил още на 9...

Да ме прощаваш класико, обаче Моцарт е имал музикален стил, едва ли е гледал какви гащи обува.

а даже напротив в снимка на 13 годишно дете в рокля с гол гръб. Думата за това е измислена - tasteless. Все пак очаквахме малко повече от супер модел като Синди.

Че и с кръстче, висящо на голия гръб. Някак си кичозно за визията на 14-годишно. Синди, Синди, къде блееш, защо го позволяваш, а...?

Знам, че доста от вас се радват като намират недостатъци на хората, обаче ще трябва да ви разочаровам... Ушите й отдавна са коригирани... Операцията е проста и струва 4-5000 лв. Само че доста от вас ще си останат ушанци, защото ще предпочетат да ги изядат и изпият...

Така, така, педофилите потриват ръчички. Как не Ви е срам, бе, егати извратената индустрия!

Значи от към психика на 14 си дете, но физически е различно. Аз например за 7-8 месеца се промених неузнаваемо. От 145 сантиметрово кюфте до 180 см леко слаб младеж... Познайте на тези дето ми викаха кюфте и джудже как им се дръпна...

Ти трябва да си болен от нещо, детето ми, да порастнеш 35 саниметра за 8 месеца...

А пък аз си мислех ,че на моят син му стърчали ушите! В модните среди това не се забелязва.

И защо ли само пищят колко било трудно, колко било тежко да ходиш по пътеката и да се преобличаш. А веднъж в някакъв репортаж една моделка се оплакваше, че трябвло 5 пъти да се преоблече по време на дефилето. И това ако е "тежка " работа.

Налагането на 14 годишно момиче за модел, си е направо педофилска история. Сигурно има и нарушение, дали изобщо трябва да работи на 14 години.

Мда, хубаво момиче, ще стане добър модел, но чак пък за собствен стил, още е много рано да се говори. Личи си все още детското излъчване. Има голям късмет, че е дъщеря на майка си, защото има много други момичета, не по-малко красиви и талантливи, но не са се родили на точното място.

Така е