Да се омъжиш в черно

За австралийската блогърка Софи Качия традициите са отживелица, затова избра да направи различна сватбата си.

Обратно в новината

Коментари - Да се омъжиш в черно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прилича ми на семейство Адамс, кефи ме.

В черно не защото е бунтарка, а за да смали оптически размера на титаничния си диференциал. Английска хубост.

Хубава рокля, стилна, но не и за този повод. Всички в черно, това е свадба, а не погребение. Черното е класическо, стилно издържано, но се свързва с лоши неща в живота на човека.

Преди години и Кремена Халваджян се омъжи в черна рокля и то доста по-хубава.

Кремена я знаем, че е вещица от класа.

Да се омъжиш? Това вече не е модерно.

"традициите са отживелица", а сватбата какво е?

След като има хора, които се женят по сметка за какви сватби става дума?

Сватбата е договор, който след време остарява и бракът се разтрогва по взаимно съгласие. Истинските бракове са до гроб, другите - по сметка.

Хубава, сочна булка со големи ци, ама защо, бе, джанъм, черна като бълха?

отвсякъде, бая си е напълнила роклята, та пращи. Нека му е лошо на оня мухъл с нея. И кво й пука, че е в черно - нали после сама ще си пусне роклята на земята и така пак ще остане по бяла кожа. И като не са традиционалисти, дали са го направили и в църквата докато слушат проповедта на падрето? Е това го признавам вече за нещо изкючително! Ние стигнахме само до един театър и както си бяхме в официално вечерно облекло, и зад плюшената завеса....Никой нищо не разбра и не издадохме ни гък за първи пат. Затова не помня каква беше постановката, но декорите ми харесаха, ха-ха-ха.

Като на погребение е, не прилича на сватба. Хората, за да впечатлят и предизвикат внимание какви ли глупости не измислят. Да не се оплаква после, ако не и върви в семейния живот

Чудесно изглеждаща булка - хубава, усмихната и с впечатляващо стилна рокля.

едва ли някой е забелязал цвета на роклята

зле

"Дяволът ни оре ни копа" - демек - друга работа си няма ! И "Аполо 13 излетя за Луната на 13-ти в 13 часа И 13 секунди , но "някой" беше "решил" да не си осъществят мисията и с триста зора се прибраха на земята ?! Нали ? Така , че те - традициите - са затова традиции , защото трябва да се спазват ! (Мое мнение)

Май май има нещо такова, не знаех за Аполо....

Davidof, грешиш. Аполо 13 излетя на 11 април 1970 г.

Австралийците са шантави хора. Те нямат и традиционна кухня, а ядат само пици, спагети, бъргъри и др. подобни простотии. От което са дебели, но пък добре живеят. Затова и на тая сватба са яли пици и паеля.

последната снимка е много секси!

...

Да знаете, дрехите на сватбата и имането на младоженците въобще не са гаранция за щастлив брак. Познавам един човек, Росен се казва, богат е, ама не му провървя с първия брак, гладам и с втория не му върви.

Иначе нямаше да знаем за съществуването и.

Така им харесвало, така са се облекли. Това въобще не е важно! Важно е да се обичат, когато се женят и да продължат да го правят и след това. Да имат сходни житейски ценности и да са склонни да търсят компромис в отношенията си. Моите родители например въобще не са правили сватба и имаха половин век щастлив семеен живот. Да почиват в мир!

Всеки си е башка луд!!

и сестра ми се бракува облечена в черно преди няколко месеца, но и аз ако трябваше да се бракувам точно за зет ми и аз щях да заложа на черното ;)

Дано това, което пишеш за зет си да е шега.

Дрехите са последния проблем. Важното е брака да е щастлив,и детето им,което се вижда на една от снимките.

Омъжих се през 1990 година облечена в черен кожен костюм.Имам изключително успешен и щастлив брак.Така,че модата да се жениш в черни дрехи,хич не е нова.

ау, колко си подранила

Тъпотия, за всеки друг повод човек може да облече черна стилна рокля, но за свадба е пълен абсурд- като иска да е нетрадиционна да беше облякла шарена на всевъзможни 100 цвята, в край на крайщата е свадба. И още нещо , ако въпросната си мисли, че е първата, дълбоко се лъже. Преди години Кремена - наша "видна" дизайнерка се беше изтипосала с черна рокля на свадбата си, голям бунт срещу традициите, голямо нещо. Но и двете са постигнали едно - никой няма да забрави "стилните и нетрадиционни" тоалети.

Поредното доказателство, че хейтърите са и неграмотни!

Женска злоба ли усещам? Лошо нещо е завистта!

Лия, много си неграмотна, мила. И завистлива, и комплексарка. По-добре не пиши, за да не се излагаш.

Ясно е, че роклята е много хубава. Ясно е също, че не става за сватба. Ама най е ясно , че е могла да посъветва младоженеца да събуе този латексов чорапогащник, тип Робин Худ.

А младоженецът на последната снимка е страшен с това кожено клинче!

Цепи мрака :)

Следя редовно блога на Sophie и ми пряват впечатление оригиналните идеи и свежите хрумвания, които споделя в него. Не знаех, че с Jaryd са се решили на отговорната стъпка. Да бъдат много щастливи те и техният син Bobby, невероятно сладко дете. Благодаря ти, Sophie, за безбройните стилни предложения, които споделяше в невероятния си блог. Те винаги са били за мен безценен източник на вдъхновение! Стайлингът на сватбата ти е страхотен!

Пиле, изгледай "Криворазбраната цивилизация".

Идиоти. Тази сватба е на погребение.

бях на погребение на което черното беше забранено от покоиника.

Всяко нещо си има емблеманично значение.

Само не вдянах защо ни занимавате с измислена звезда от другата страна на Земята с толкова измислената блогърка (и думата даже е измислена)? Нито е първата, нито последната.

Само мъртвецът е липсвал!

Значи тая булка няма да пере - виц: "- Тате, а защо булката винаги е в бяло? - Е, па, бяла техника, сине, пере, готви, мие... " Или : "Момченце държи снимка на младоженци и разпитва майка си: -Мамо, защо булката е облечена в бяло? -Защото бялото е символ на радостта, щастието и безгрижовността... А защо тогава младоженецът е облечен в черно? " Кой както си избере, макар че черното за мен не е цвят за веселба!!!

Мнооого погребално, особено снимка 6.

Традициите не са това, което бяха, и е добре да се разчупват. Обаче не е лошо човек да прояви и малко добър вкус при съчетаването на облеклата и цветовете. Черната булка и черните шаферки изглеждат направо кошмарно заедно - липсват им само бурките. Трябваше да има някакъв ярък акцент в облеклата им (освен букетите). А младежите пък приличат на сервитьори - чудно дали някой не им е поръчал да му донесат едно малко.

Откачено е... но щом и харесва...

Абе да се женят както искат облечени! Важното е да са щастливи! Ама шаферите малко ми приличат на сервитьори!

А булката на какво ти прилича?

На млада вдовица!