Знаменитостите купонясват на фестивала ”Коачела”

Куп знаменитости се събраха на Фестивала за музика и изкуства "Коачела" в Айдахо, Калифорния, през уикенда.

Обратно в новината

Коментари - Знаменитостите купонясват на фестивала ”Коачела” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алесандра Амброзио и Нина Добрев са чудесни в hippie style.

Не мога да се стърпя да не направя разбор на тази "КОачела". 1/като гледам чуждите звезди-милионери не падат по-долу от нашите чалгари- позьори и пишман риалиити звИзди и те позират ,та се скъсват; 2/все пак им прави чест ,че се въргалят по полянките уж да покажат хипарско-народен стил;3/ повечето звезди -манИкенки са толкова анорексични и плоски,че се чудя как изобщо вървят! 4/на тази Алеснадра Амброзио -тука има,тука нема са гърдите й;5/някои от тези са откровени илюминати-виждте банския на едната 6/коя е тази Хейли..не знам каква си? и 7/ако се разровя в някой магазин за втора употреба ,ще намеря даже и по-фрапантни и уникални дрехи в хипи стил :) .Ако има още-другите коментатори да допълнят.....

Сега стана ли ти по-добре ? Ако да довечера се сети като се прибереш в панелката от 45 квадрата и си сипшеш голяма гроздова заради "тежкият ден" Сети се как тези милионери си мсилят за теб и си викат " еххх тоя как добре ни нареди а "

Очевидно нямаш никакво чувство за хумор,а и не схвана,че тези милионери и те са хора,погледнала съм ги от реалистична перспектива.Далеч съм от мисълта,че ме чуват и мислят.Ха-ха-ха!

Казва се Кочела (не Коачела), и не се намира в Айдахо, Калифорния (тъй като няма такова място в Калифорния, а Айдахо си отделен щат на северозапад)!!! Фестивала е на границата между Калифорниа и Аризона в т.н. каунти Индио (не Айдахо)!!! Поне си проверете информацията!!!!

парис хилтън. най-безполезното същество на земята.

В Индио или в Айдахо ... Проверете си географията ...

Дир дир хахаха! Вижте си заглавието! Голям майтап сте!

ако не пишат за такива боклуци. к'во Ше ядат набедените за журналя..световната простотия храни журналята

Удивително колко инак симпатични млади девойки зорлем са се окепазили заради едната лиготия. Виж Крауфорд си остава готина и стилна, без кич. Между другото, не знаех, че мъжът й е толкова готин.

Само истинските кифли се хващат с вълкодав като Божинов.

Знаменитостите купоняват на фестивала Коачела :) Събудетете се редакторите

Богопомазани ..