Класираха най-стилните мъже в света

Актьорите Райън Рейнолдс и Идрис Елба, и рапърът Дрейк намират място в класацията на списание GQ за най-стилните мъже на 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Класираха най-стилните мъже в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предпочитам да съм обикновен и неизвестен. Просто светът няма примери. Еднаквост и в безстилието. Примерите само се забавляват от тези гледки.

Че тези ако са най- стилните, то моя Грую е ослепителен с новите потури.. Такъв шаяк вече нема..

ЗА 50-60 000 ДОЛАРА МОЖЕШ ДА СИ УРЕДИШ СОФТУЕР И СПЕЦИАЛИСТИ КОИТО ДА ТЕ НАПРАВЯТ ИЗВЕСТЕН - С ЛАЙКС ВЪВ ФЕСБЪК , ТУИСТЪР ФОЛУЕРС , ИМЕТО ВИ Е В ТОП ЛИСТАТА НА ТЪРСЕНИТЕ ПО ГУГЪЛ И Т.Н :)) ...

И какви са тия банани с пижами?

След прочитането на тази статия загубихте рекордно количество мозъчни клетки за 2016 г. Да живеят нискочелите модерни тиквеници.

Chefo77

То щото не са ме виждали с работния гащеризон колко съм стилен, затова ме няма в тази класация ... :)

Изключително стилно е да си с клечка за зъби в устата и с люлеещи се ланци...! Останах без думи и в недоумение кой всъщност ги подрежда тези объркани "герои"?!

Обличаш една обикновена риза и една още по-обикновена тениска и ставаш най-стилен не в квартала, а в света. Как става тази работа? Ужас!

Според сбърканите представи на американците и това е стил! При това върховен!!!

в час по стайлинг Госпожата изпитва учениците: Кажи ти, Петърчо, за стайлингът? - Другарко, пък стайлингът ни кара да ходим с ресни и изгладени. - Браво Петърчо, сега ти, Марийке? - Другарко, стайлингът ни кара, нас мжмиметата, да изглеждаме елегантни и желани. - Браво, Марийке! През това време Иванчо напълва да да вземе думата и вдига непрекъснато ръка. - Иванчо, ти все казваш цинични неща и за срам ваш дори мен. - казала учителката. - Не, не Другарко, аз искам да кажа за кожата. - изстрел Иванчо. - Добре Иванчо, кажи за кожата. - Другарко пък, ако хората нямахме кожа...нямаше къде да си държим топките и трябваше да ги мушим по джобовете на елегантните костюми.

Най-стилните метросексуални муже?

Лъки Блу ми прилича на сърдита и претенциозна кака! А Дилдо (т.нар. Дипло) защо се прави на паки? А кое е това нефелното Хари Стайлс? Future е просто Past Simple!

Това Хари Стайлс се зачудих и аз кое е и какво е. Погледнах кво пише из гугъл, разгледах и снимките. Мисля, че ще е по-подходящо за класацияна с най-стилни жени ...