Съдят ”Александър Маккуин” заради сватбената рокля на Катрин

Пет години след като принц Уилям и Катрин Мидълтън се ожениха, дизайнерка твърди, че сватбената роклята на херцогинята на Кеймбридж е копирана от нея.

Обратно в новината

Коментари - Съдят ”Александър Маккуин” заради сватбената рокля на Катрин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На селска невеста прилича. И спор за тая тъпа рокля, боже, боже, тези хора акъл нямат...

Кисело ли е грозденцето?

именно, това е проблема, че тя си е избрала толкова безлична рокла. всеки булчински салон из britain предлага по-добри, ама не. аз така и не успях да харесам такава бездарна рокла. за мен даяна е класи по-добра. тая е алчна селенка и погледа и е много мрасен и гнусен.

Забелязвам, че докато на сватбата в изражението и има някакъв свян, то сега става все по фалшиво и изкуствено. А относно роклята съм съгласна, че е много семпла и обикновена и е смешно в този никакъв модел да се търсят някакви авторски права.

ц. варни се години назад, има достатачно документи и снимки, и ще разбереш защо кеити е толко гнусна - тя просто никога не е била свесна и хубава. такава е просто - гнусна. касокрака, тапа, проста селенка. до ден днешен се чудя какво намери уилям у тая селска кобила анорексична , грозна и тапа. даже да не беше принцеса, но при огромно количество красиви жени по света...та баш на кравата селска ли налете? понекога си мислим, че човека си има множество либовници в таина, а тая е да играе само ролята под договорка. всички знаят, е кралицата не може да диша красиви и свесни жени точно заради даяна.

Голяма разбирачка си Roxana!Ти български не знаеш/вземи го научи,за да не се излагаш/ и даваш мнение като голям моден дизайнер.Скрий се някъде,че предизвикваш само смях и съжаление!

Roxana-как не ви е срам да пишете глупости! Много злоба има в сърцето ви-ходете на лекар

Кой е измислил роклята изобщо и какви са му авторските права? Моделите се повтарят, защото какво можеш да измислиш повече за една рокля. Аз лично не бях кой знае колко впечатлена от роклята, но поне не изглеждаше като смачканите сметанови смехории на свекърва и и на нея много и отиваше. Другото са изнудвачески напъни - и финансови и меркетингови.

Доколкото знам много често големите дизайнерски къщи имат специални хора, които търсят по улиците, в интернет, при други шивачки идеи. Така, че нищо чудно да са ѝ откраднали идеята. Проблемът е, че трябва да го докаже. Както преди време едната шотландска дизайнерка на пуловери. Шанел ѝ бяха копирали шарките едно към едно.

съжаление случаят намирисва на "златотърсачество" след смъртта на Мак Куин. особенно след като е намесено и кралското семейство. И защо да считаме, че креативните възможности на голяма модна къща са по-малки от това на малко частно студио ? Постановка някаква целяща извънсъдебна договорка.

ония са си крадливи по принцип - целият свят крадоха векове, колко му е дизайнът на една рокля да краднат!