Звездите с рокли от ново поколение на ”Мет гала”

Тоалети в сребристо и металик, вдъхновени от новите технологии, доминираха на червения килим на годишния бал в музея "Метрополитън", Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Звездите с рокли от ново поколение на ”Мет гала” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашето гардже е най-хубавото!

хелуин целогодишно

баба ми Бог да я прости имаше много точен и нецензурен език за тези с голите задници, ако напиша какво ще каже и ще ме банната до следващата петилетка

Таласъмите от сн.54....наздраве за тея съборетини, оправиха ми вечерта.

Истински парад на вещиците! Някой май наистина диктува модата и дава указания кой как да се облича! Нищо не е случайно.

Ужасно! Какви са тези дрипи? Защо иначе хубави жени, са се загрозили до такава степен?! Тук-таме има сполучливи попадения, но на фона на цялото, направо срамота. Хора с достатъчно средства и с достъп до съветници в това отношение, не е нормално да се появяват в такъв вид. Грешни пари, хвърлени на вятъра. Можеха да се справят по-добре, като се има предвид, че събитието се отразява международно, не е сбирка в кварталното кафене.

Малко си в грешка...Това е вид "изложба" и дизайнерите избират какви дрехи да покажат, не звездите! Освен това, събитито е с благотворителна цел ;)

За първи път повечето не ми харесват, даже изобщо! Мадона под всякаква критика.. Ужасна! Изглежда чак гнусна.. Ирина Шейк май е наляла в деколтето. Ким и Кани отвратителни! Незнам, как може да се харесват такива дебелани с къси крачета. Явно наистина са яко фрашкани с пари и просто не им пука. Бионси, Рита Ора... Преди мислих, че нашите тук псевдо "звезди" са зле, но явно всички известни са такива.

Много странна модна тенденция в обувките забелязах (Мишел Уилямс, Дженифър Конъли и още някоя имаше)...

И Селена Гомес (сега погледнах да видя коя беше 3-тата)

И какво му е странното - кубинки!Адски готина комбинация-удобна, елегантно-семпла.

Дори ангелите на Виктория Сикрет са безвкусни...снимка 54 ме накара почти да извикам от уплах и да се запитам дали двете жени са в добро психическо здраве...има разбира се и хубави тоалети но много, твърде малко... ...за парите дадени за тоалети за това събитие - най-напразно дадените пари на света...но пък за насажданите ни евро и американски ценности напоследък - всичко върви по план...

Хора с много пари и влияние.... Кич,безвкусица... Някъде рядко се вижда по- стилен тоалет. Американизацията доведе светът до това,което е сега. Едно време се смеехме,че ако е облечен безвкусно и ужасно ,е или американец или руснак,а сега тяхната безвкусица и кич,завладяха света. Рап,реалити и чалга! Това е реалността в която живеем.

+++ мен простащината на мадона ме изкефи, дъртата с ботокс и боя си е пооправила лицето обаче бабешкия г.ъз нема как да го вдигне и с пластиката дето му е наляла и златните мрежи за опъване на кожата ... :) ... вулгарен кич отвсякъде както отбелязвате колега!

Хора с много пари и влияние.... Кич,безвкусица... Някъде рядко се вижда по- стилен тоалет. Американизацията доведе светът до това,което е сега. Едно време се смеехме,че ако е кич е или американец или руснак,а сега тяхната безвкусица и кич,завладяха света. Рап и чалга!

Сестрите са като избягали от лудницата

Сара Джесика Паркър и Мишел Уилямс!

и с евтинджос да сте, пак че ви късам котета ей, ;-).

Най-хубавата рокля е на Нина Добрев/а!

С много малко изключения - пълна безвкусица, ужасяващ кич !

Нина Добрев са я гримирали като 45 годишна!!! Не можах да я позная! Егати как са я състарили!

Липса на стил и класа. Това е цялото американско "ОБЩЕСТВО". ТРАГЕДИЯ!!!

Стряскаща цигания! Целият свят се чалгизира с шеметни темпове... Като сравня с фините дами от поколението на майка ми (началото на 70-те), контрастът е ужасяващ. Както е тръгнало, скоро ще се пускат по мъниста, а кавалерите им ще се удрят в гърдите като сърдити горили.

Само на мен ли ми се струва, или Марийчето Шарапова не си е епилирала подмишничките и си разхожда още две резервни .... ?!? :)

Ох, ужасно изглежда Мадона с тези дрехи, не провокативна, а гнусна и безвкусна, поне за мен. Най-отврат от всички, дори и Гага ми е по-поносима. Иначе има нелоши тоалетчета, но Нинчето много състарена нещо ми идва, а сестрите Олсън като вампиреси, току-що изпълзели от криптата...

Знаех си че Гала е на мет/амфетамин!