Израел цензурира реклама с Бар Рафаели

Израелският топмодел Бар Рафаели отново попадна в центъра на медийното внимание в родината си, след като позира по бански в тв реклама, която бе цензурирана.

Обратно в новината

Коментари - Израел цензурира реклама с Бар Рафаели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

супер е!

Не че ми е работа, но рекламата си е закачлива и готина като за бански, може само да сменят песента, която многозначително пита "колко дълбока е твоята любов" на фона на дупета и гащи.

едно маце що годе да имат и да го отрежат така жистоко

Тази реклама си е чиста порнография!

А га й кроиха гащите и сютюена не риваха!

абе, изрязани, колко па да са изрязани? Просто там, в Израел, изглежда гледат на морала по сериозно!

Ако се качим на този Бар егати програмата ще извъртя!

има психотерапии за болни като тебе. не подценявай тоя проблем. ти си един опасен луд, опасен за обществото и вреден за себе си. нямаш самоктрол, дори да се въздържиш тука пред хора, много от тях ученици тука...няма ли интернет полиция в тая държава!?

колко болни сексуални извратеняци са намерили отдушник за болестта си само тука в коментарите ....алоо има публични домове, не сме длъжни да ви четеме извратенящините. Като си представя, че сте навсякъде и по улиците, мръсни ексхибиционисти....вие не сте мъже, вие сте психопати...

То добре, ама ти как си се родила - надявам се, не си зачената само с Божията помощ ?

какво я пробутват тая напоследък само, не е лоша ама е нищо особено.

без всяко съмнение, това е една от най-секси мадамите в света в момента! В клипа няма нищо, което да е причина за цензура, освен тежък проблем в главата на цензуриращия, разбира се.

Явно мадамите ги гледаш само по клиповете, щом тази е една от най-супер-дупер мадамите в света!

извратеняк! има публични домове за такива като тебе и тъпите гнусни проститутки. за к'во трябва да повръщаме всеки път от мръсните ви души?

Вместо сцената да бяха изрязали вратата, че скрива гледката.

Много стар виц: Един си кара колата и качва на стоп маце. Опитва се пътьом да я сваля - не се получава. Накрая ѝ спира да слезе. Мацето излиза и се навежда през десния прозорец на колата: "Нещо дължа ли ви?" Нашия натиска бутона, вдига стъклото, заклещва ѝ главата, излиза от колата, заобикаля... От близкия баир козар наблюдава случката и си мисли: "Пари за кола нямам, ама врата за кола ще си купя!". Та и в случая - точно вратата е закачката, която ни разлайва (и не само нас). :) Лоша реклама? Какво е това?

Съвсем закономерно са я цензурирали. В разрез е с новата естетика. Да беше някоя Кончита, можеше да мине, но клип, промотиращ женската красота е кофти, обижда пееразите.

Следващия път да й надянат бурка.

Изрязали голата сцена... ай стига с еврейски номера!

направо е трепач мацето, ама сред еврейките хубави се срещат много, много рядко и те със сигурност са от семейства с доста разводнена кръв от хубави нации!

Хубава реклама, вдигна ми ... настроението.

Рекламата си е трепач.Обаче изхождайки от това че цялата е с еротична насоченост, направо им се чудя на акъла на ценурите в Израел, как са успели да изрежят баш най-нееротичната сцена :).Ма явно това са целяли :).

Като за еврейка тази е доста хубава.

Firi

Ма таа не е нищо особено бе Преслава е 25-6 пъти по-убава и дори я има на снимка без бикини.Тука явно си плащат на сайта да рекламира нищо не значещи хора.

Коя е Преслава?

оная без гащичките

Изразът "заспа на бар-а" придобива нов смисъл.

СТрахотна е! Браво! Много стилна и ненатрапчива реклама, ще има голям успех!!! /казвам го като професионалист в областта/

ПИПО

Сладур:) 45 секундна реклама на която едно красиво момиче ходи по бански. Подобна реклама трябва да бъде не повече от 10-15 секунди, да излъчва сексапил. Казвам го като човек който не разбира.

Да, падна ми след 3-та секунда. Като се има предвид, че не го вдигна тя.

Стою

Понеже и аз не разбирам - що се заблуждавам, че не е 45 сек. реклама?!.. Може би 45 сек. "How it`s done"?... Ма то и това вече е реклама... Уж за фотосесия говорим. Професионално си е. Включвам и предизвикания "скандал".

Firi

Сека наша порнофолккичек певица е къде по-разголена от еврейската убавица във всеки свой порноклип с порнотекст.

При наличието на толкова порно в мрежата, ще седна да гледам някаква си Ръфана на Бара.

Абе ако я набарам ...

фнимавай бате, че мое и да те наръфа.

Ресторант Рафаели