Фурор по улиците на Хавана за ревюто на Chanel

Френската модна къща Chanel направи първото си дефиле в Латинска Америка и предизвика истинска еуфория.

Обратно в новината

Коментари - Фурор по улиците на Хавана за ревюто на Chanel | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

свобода. Като почнат да ги наемат за камериерки и портиери в американските хотели и ще ги претопят точно като в Хавай

при братя Фидел е купона......доволни и щастливи

Фурор по улиците с навлизащата глобализация, американизация, ГМО-зация. Колко ли време ще отнеме на кубинците да разберат, че може само да гледат, но не и да пипат?

Това е демокрацията - първо пускат Дрогата и Проститутките и после след грабежа не ти дреме и умираш като скот по улиците .

Куба е перлата на Карибите. Загуби няколко десетилетия с краставия социализъм, но сега е на прав път и ще заблести скоро. А и кубинците са си американци , не прости русофили с манталитет на печатарски работници от 1923 год., като българите.

Винаги ми се е ходило до Куба, сега още повече, откато се отвори към света /по-точно към УСА/, защото след 1 г. може би вече няма да има смисъл.

И аз така си кзвам, да бързам сега, че после ще стане един голям МакДоналдс. Иначе тази Тилда... те са се чудили призрак ли е, що ли е, как грам цвят няма по нея...

Хляб и зрелища... в случая само зрелища.

Страхотна атмосфера развалена от кльощави модели !

Да се готвят за гей паради.

Абсолютно. Американецът стъпи на тяхна земя. Каза - ок и донесе културата - анорексичния Джагър от Ролинг Стоунс... страшна култура и ценности. Кубинците тепърва ще има да разбират какво ще им донесе "демокрацията"... още са опиянени.

Всеки терор започва с фурор.

Когато Фидел Кастро прави революцията, Куба представлява типично колониялна територия в която мъжете са роби на памуковите и захрните платанции, а жените са натикани в публични домове за да обслужват разюздани американски господари - главно наркогангстери от чикагската или нюйоркската мафия. За това и Фидел Кастро среща такава масова подкрепа в населението и дори остатъците от испанката интелигенция, която продължава и до днес.

Ти кога си бил в Куба?

Куба е единствената държава в централна америка, където може да се разхождаш без риск да ти отрежат главата за 20$.

Спокойно! Всичко ще се "оправи" много бързо. Като спретнат и там една "пролет"....

Циркът ми прилича на пир по време на чума. В една от най-бедните страни в региона представяш дрехи (за мен са кичозни парцали), които само 0.005% от населението ще може да си позволи. Къде е пазарът? Ясно е, че става дума за пропаганда на "блясък и демокрация", но кубинците на собствен гръб ще разберат "благата" на американската корпоративна демокрация. Първо така се започва - с карнавали, веселия и курабийки, после идва реалността - жестока експлоатация, рекет на банките над населението и заробващи икономиката на държавата заеми от МВФ.

Империалистите САЩ пуснаха флуор по улиците на Хавана с цел изтребление на трудещи се и революционери.