5-годишно момиченце прави уникални рокли от хартия

5-годишната Сидни Кайзер е най-младата известна дизайнерка в света.

Обратно в новината

Коментари - 5-годишно момиченце прави уникални рокли от хартия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма начин тези "рокли" да не са сътворени от 5 годишно дете /а и по-малко, защото едва ли за 6 часа е сътворено всичко това/! Най-вероятно в същото време е рецитирало и "Хамлет" в оригинал, ама на снимките не си личи... Иначе всички деца лепят хартийки и оцветяват картинки. Но майките, които лъжат децата си, лъжат себе си, а най-вече лъжат околните, че са родили "чудо на чудесата", са най-малко за шамар.

бебето прави такива арт инсталации по памперса, че Пикасо ряпа да яде!

Опомнете се малко, стига с този негативизъм. Браво на детето, че твори нещо красиво и интересно, докато се забавлява, вместо да виси пред телевизора например. Дано продължи да развива таланта си и един ден да стане велик дизайнер.

Добре де,моделите са страхотни,детето е чаровно и талантливо,толкова ли е трудно да се хареса нещо различно? Или задължително трябва да мерим само с нашия аршин?

а този дето е измислил тази "новина" няма акъл и на 5 годишно дете.

Сега журналето момиченцето Сидни ли се казва или Синди, може ли такива елементарни грешки.

Ужасни модели. Само в България биха се продали...

Шорошорептилите не спят, както казват руснаците, "Из говна, конфетку." Но матрицата е задействана.. Смях:)

Големи лъжи. Увлякоха се....

Само, който няма деца може да се върже на това, че детето е правило роклите. На 5 години!! Около 99% от човечеството се движи в оределени рамки на КИ, а освен това до 7-мата година децата се развиват горе- долу по идентичен начин.При 2 деца имам добра идея какво можеха на 5 години (с ножицата се реже леко на зиг-заг, за рисунки- всеки има идея какви са рисунките на 5 годишните). Да, има 1% гении (най-вероятно са по-малко). Но дори детето да е гений от ранга на Моцарт, силно ме съмнява да има двигателната култура да изреже с ножицата моделите. Според мен това си е чист PR на майката. Ако напише, че възрастна жена е направила модели от хартия- няма да впечатли никой. Друго си е да пишеш, че е 5 годишно дете. Много е тъжно, че в стремежа си да изкарат пари, хората са готови да включат и невръстните си деца. И да, може да и е дала да залепи 2-3 цветчета...

В идеалния случай , децата са подобрено копие на родителите !

Моята дъщеря на 5 години прави триизмерни модели на всичко, което вижда от хартия. Например кафез за птички, кутия за хляб, кошче за боклук, торта, халба за бира и т.н. Всичко изглежда много добре (не по-зле от тези рокли)...и не я смятам за гений!

Ама разбира се. Кой знае какви други таланти притежава.

Децата обичат да си играят с хартия на тази възраст, но майките им са направо за бой. :)

И тя и майката имат ангелско излъчване. Дано завистници,които ги гледат, да не ги урочасат!

Ах, какво сладурче, че и талантливо! Разтопена съм...

Абе прави ги тя, дрън-дрън. Майка й ги прави, и ги представят за нейни, за да стане известна.