Джилиан Андерсън иска да е агент 007

Забравете за Идрис Елба и Том Хидълстън - защо следващият Джеймс Бонд да не е звездата от "Досиетата Х" Джилиaн Андерсън.

Обратно в новината

Коментари - Джилиан Андерсън иска да е агент 007 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бонд трябва да е мъж, и с UK гражданство. Стига с тия еманципации, видяхме докъде ни докара Меркел, а и изглежда и Хилари ще ни поднася изненади.

По ми се чини следващия да е афроамериканец. Тия църните и без това пищят че са онеправдани, та е време да заменят агент 007 с някой негър, толерантност все пак.

По ми пасва да е Агент 69.

Е не! -- Все едно Папата да е жена.

Естествено, трябва да се пуснат квоти за ролята на Джеймс Бонд - за пакистанци, афроамериканци, китайци от Хонг Конг, хомосексуалисти.

Може, само трябва малко да се промени името: африканец - James Bongo Bongo китаец - James Bong Bang хомосексуалит - James Gang Bang

Джилиън Андерсън (на английски: Gillian Anderson) е американска телевизионна, театрална и филмова актриса, носителка на награди Еми, Сатурн и Златен глобус, номинирана е за две награди Лорънс Оливие,[1][2] две награди на БАФТА и осем награди Сателит.[3] Позната е главно с ролята си на агент Дейна Скъли в игралния филм и сериала Досиетата Х. Агент 007 винаги се играе от английски актьор, така че другарката Андерсън да си гледа "Досиетата Х" и да не се пъни толкова защото: "Истината е някъде там."

Време е Уил Смит да поеме ролята във франчайза. Ушите му могат да се вкарат като някоя от шпионските гаджети на Кю. Просто не се сещам за негър-гей,иначе логично бих предложил него.

Време е за жена агент 007.После гей, лесбийка, травестит, то и т.н.Всичко в крак с времето и особено "политкоректноста".Дано не съм жив да го видя това време.

Изненадах се като я видях в новите "Досиета". Та тя сега е много по-хубава отколкото на младини.

Е, чак пък много... пък и по, че и хубава...