София Борисова облече дъщеря си за бала й

Дъщерята на дизайнерката София Борисова блесна на абитуриентския си бал с прекрасна рокля, сътворена от майка й.

Обратно в новината

Коментари - София Борисова облече дъщеря си за бала й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе вие нормални ли сте, така да плюете момичето! Госпожо Борисова, въобще не обръщайте внимание!

Започнаха ли баловете вече ? Не е ли раничко?

Майката е по-слаба от дъщерята

Така е,не е дебела,но е с едра структура и тези вълни на ханша визуално я правят по- едра. За нея би била подходяща по- изчистена рокля, с акцент на талията

Дааа, гроздето е кисело, защото е високо. Момичето е истинска принцесаДоли другото, е че всяка една от тези които коментират роклята и поне веднъж биха искали да бъдат с такава рокля, но едва ли ще изглеждат така. Пожелавам и да надмине майка си, пък тогава ще видим как ще изглежда?

Роклята е хубава.нж не е за фигурага на момичето.Те като ги шият не мислят,че няма да ги носят жени с размери 180 см 55 кила Детето е едро,младо е,но си има едра структура и никак не и отива състарява я

Защо Кейтито се облича просто в коприна без цветенца, джуфки, фарфалички , воланчета , ФаФлички , плохички и фестончета ? Всеки сам да си отговори ! За тези , които нарекоха момичето с вагон грозни думи , ще напиша - не може всички жени да са рахитични ,сухи , анорексични, остеопорозни , оглозгани скумрии . Има и нормални .

Че на това коте и аз да му направа рокличката пак ше е най хубавото на бала.И по ношничка да е ,все същото ше е.Така че,хубавите рокли са за грозните жени.А хубавите и голички да са все ше изглеждат добре.

Много добре - и момето и роклите.

На мен роклите много ми харесват. Личи си, че са от скъп плат.

скъпия плат не е достатъчен за да е хубава една рокля

Не е необходимо, да изглежда на 35 години

такъв шлейф и ширини в ханша отиват на слабо момиче а не на едро и широкоханшесто

злобна си и това те изяжда да знаеш. Момичето въобще не е с широк ханш

от истината боли-виж колко минуса имаш

ще се пръснете от злоба.............. нямам думи

Такъв шлейф ти се носи и на тебе ... ама няма

на този едър ханш и тяло да сложи още натруфеност горе си е чиста глупост и то дизайнерска

И ти си злобна, а злобата съсипва човек, напараво го убива. Бъди по-добра. Момичето има ханш 87 см.

ха ха 87 -я ходи на очен лекар най-малко 110 и е обиколката-ти да не си майката че ти се привижда твойто гардже най-хубаво!

Уф, ама и двете -Бустан куркусу

В България всички шивачки са дизайнерки, всички магазини са бутици....абе, криво разбрана "цивилизация"....и тази е една дизайнерка....

Дизейнерката е истинска магьосница, може дори и "стършел" да облече - ще и отива на витрината на бутика.

Много хубаво, добре, че не е я пратила при Жени Живкова например.

както се казва -децата на обущаря ходят със скъсани обувки! от много престараване я е натруфила и състарила с този тъмен цвят който въобще не и отива -разширила я е в ханша който и без това е широк и як -няма линия и стил сутиена прозира демонстративно при това в светъл цвят а не в цвета на дантелата и прави много грозно и селско впечатление -изобщо като една едра кра---ва...така става от престараване и желание да блеснеш

Без съмнение си най-злобна от всички и никога не си имала хубав тоалет, а ти се искааа....

Роклята е хубава. Само че един дизайнер най-напред трябва да се съобразява с фигурата на човека, за който шие роклята. С тия пухкави /не дебели, но почти/ ръце и рокля без ръкав - не става. Поне да беше наблегнала малко на фитнеса, има упражнения за стягане, щеше да й стои добре. Сега - НЕ!

Отворих снимките за да видя въпросната "състаряваща прическа" на девойката, според "модните" дир-критици тук... Видях едно стилно момиче. Явно щом няма вафли и буйни чалга букли, на село нИ стААА....Друго си е някак. пък да завърти един гюбек, пък да разтръска оназ перхидролена грива като на проскубана лъвица...Мдаааа........ Хич не съм за разбиранията на тази държава.

Живея в чужбина от доста години. Мога да ви уверя, че ако абитуриентка тук отиде в такава рокля на бала си, в този цивилизован свят, така различен от България, то тя ще изглежда точно толкова кичозно, колкото абитуриентка в България с вафлички в косите, танцуваща на чалга. Съмнявам се, че ще го разберете обаче.

Колумбиана

О, да... Вие със сигурност живеете в чужбина... Точно толкова колкото пишещите по горе - как момичето било дебело, крава и т.н. подобни изрази на прости селянки, не са писани от една и съща проста селянка/комплексар.

Роклята, както и повечето произведения на София Борисова, е истинска прелест! Поздравления !

Майката облякла дъщеря си?Не е ли нормално,щом е дизайнерка и става въпрос за дъщеря й?Чак се изненадвам от новините,публикувани някой път тук.

Дъщерята на първите две снимки прилича на Дита фон Тийз :).Е , не толкова намазана в лицето.Иначе е хубаво момиче, роклята е интересна и ѝ стои много хубаво.

Червената рокля-да, синята-не. Точно в този ли безличен цвят реши да облече дъщеря си? Моделът е хубав, но в светло синьо, зелено или розово щеше да е по-хубаво, пък и тези цветове сега са на мода!

И двата цвята рокли са красиви. И не е нужно да се съобразяваш с това кой цвят точно е модерен само и само да приличаш на клоун. И ще те поправя- точно това синьо е модерно в момента, както и пастелните - прасковено, розово, синьо, мента и цвят - студено кафе. И ако казвате на тези рокли натруфени, не знам какво да кажа за чалгарките, Ни-ло-тата и разни други празноглави кокошки

За цвета е прав/а, направо качва на момичето 10 г. отгоре! Това е цвят за траур не за бал.

майката по- хваща око нещо

годишна е тая абитЮрентка?Вече на 30 ли завършват гимназия!

Хубаво момиче състарено с модна, но неподходяща прическа.

Повечето не приличат на 19 годишни заради грима най-вече.

Роклята личи, че е от скъпа материя, но някск си натруфена и неизчистена- но момичето- хубаво

Много стилна абитуриентка.

Роклята е стилна.Само сутиена да не прозираше така селско,щеше да е перфектно!

Ми тя милата щяла да учи дрън-дрън в Милано! Набраво ми олекна.

А защо да не учи в Милано!? Да седи в тая скапана държава ли!? Без бъдеще, без перспективи?

Роклята, а и момичето са разкошни. Много по-хубави от звездите по червения килим, които гледахме на снимките тук неотдавна. Браво, на ниво.

Мнооооого сте зли.... Синята рокля е красива и разчупена

На база предишни твои коментари, които съм чел -ти си много злобна, а и проста. Ако този кич ти харесва, значи си и селянака по душа! Бегай!

Колумбиана

На база на това което си възприел си комплексиран селтак с афинитет към щкембе-чорбата. Но няма проблем, все пак на село не знаете що е това "италианска дантела".

Коя е майката и коя - дъщерята? Ако не бях прочела в статията кой с какво е облечен - нямаше да разбера...

ма ти прочети статията ???

Тази девойка яко се е обезобразила с този макияж. Явно иска да е в крак с модата.

Честно казано роклята въобще не ми харесва. Тази година за моя радост всички абитуриентки , които видях бяха стилни и прекрасни. Видях много по-хубави рокли от тази на снимките.

роклите са откровено кичозни и селяндурско цигански ВЪВ ФАКАЛИТЕТО ШИЯТ ДОСТА ПО ДОБРИ , ВОИСТИНА

Дааа, гроздето е кисело, защото е високо. Момичето е истинска принцесаДоли другото, е че всяка една от тези които коментират роклята и поне веднъж биха искали да бъдат с такава рокля, но едва ли ще изглеждат така. Пожелавам и да надмине майка си, пък тогава ще видим как ще изглежда?

Най-накрая малко стил...

Тая не си заслужава и едното е,,не

Тази абитуриентка има много много възрастен вид. червената рокля е доста зле, сивата-не чак толкова.

освен, че сте "разбирачи" от всичко и сте компетентни по всички теми сте и далтонисти............

ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ЖУРНАЛИСТ ПОПИТАЛ КУБИНСКИ АБИТУРЕНТКИ, ЗАЩО ВСИЧКИ С УНИФОРМИ НА ТЕХНИЯТ БАЛ. ТЕ ОТГОВОРИЛИ - ЗА ДА ПОЛУЧИМ ЧУВСТВОТО ЗА РАВЕН СТАРТ ВА ЖИВОТА. КУБИНЦИТЕ СА ГЛУПАВИ, НАЛИ? ПРЕВЪРНАХМЕ ЕДНО НАИСТИНА ХУБАВО СЪБИТИЕ, В ДЕМОНСТРИРАНЕ НА ПРЕВЪЗХОДСТВО, КОЕТО МОЖЕ ДА ПОРОДИ ЗАВИСТ, НА ЕДВА ЛИ РАДОСТ.

=

А ти какво получи, като написа тази гнусотия! Гадни, перверзни извратеняци, няма ли кой да ви спре в този форум?!

Хубава е, да е жива и здрава. Е, има си хас да се "унижи" да учи в България...

Какво падение на ДИР.Бг? Язък!

Скоро не сте писали за бебето на Халваджиян... Апропо - как са те?

Ами като гледам "танците" на новите им адреналинки, поставени от натреслата им се снаха, майка на внучето, нещо май западат.

Браво! Желая успех и много здраве и щастие!

Коя е пък тази?

баси новината, вече мога да спя нормално .....

Браво! Лошото е че е с чужда мандубула, за която рокли няма... Между другото, кои са тези гражданки??

и с какво точно тези две рокли се отличават от хилядите подобни че и единтични? посредствено драги. от ибеи можеш да си купиш същите рокли от китаи за около 20евро. а зашзо втълпябате на децата че са страхотни като се маскират да изглеждат с 20 години по-възрастни?