Гаджето на Кристо стана абитуриентка

Моделът Кристин Илиева завърши 12-и клас и отпразнува бала си.

Обратно в новината

Коментари - Гаджето на Кристо стана абитуриентка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо постижение , ура!!!!!

Това Кристо нищо не ми говори, но момичето е един път, и с тази коса.

Това е страхотна новина! И сега какво ще правиме!!!!!!!!!!

Страхотно момиче, страхотна абитуриентка, от раз ви печели конкурса аб. за 2016. Изключително красиво и приятно лице, момчето също е симпатично, нищо че си е съсипало ръцете с тия драсканици по тях. Еййй завиждам му ...

Найс бич .

Не знам кой е Кристо, но абитуриентката е ПРЕКРАСНА! И роклята, и прическата са страхотни! Всичко е премерено и естествено! Браво!

Да са живи и здрави. Много са сладки. Дано дълго да са заедно

Толкова ли сноби и еснафи живеят в България? Или редакторите са такива.

Девойката с прекрасна рокля и тоалет а "рапърът" по къси гащи и маратонки ... Сигурен съм, че и останалите им различия са в подобни величини, само тези обаче си личат на снимката ... :-)

Кристо е секси пърче !

пЪрче? Намекваш, че е пръч ли? :)))

Тоя е най-смехотворния рапър в цялата страна, а може би и в Европа. Предполагам, че девойката ще поузрее скоро и ще го отсвири.

Всичко си е наред, като изключим, че общо взето недоразвитият "чичко" прилича на неин съученик. Заради това и е имало търпимост към връзката им. Сега вече момичето ще постъпи в университет, ще порастне и въпростният инфантил, който рекламира с Орлин Павлов автомивки в клиповете си, ще отпадне от сцената напълно естествено. За това няма съмнение, освен ако насилствено не и надуе корема, а мама и тати решат, че семейната чест трябва да се пази на всяка цена.

Айде стига драми, вие на 16-18 все едно сте си били с акъла. След година-две ще си намери момче на нейните години, което й отива. Това са си ученически истории. А джуджето Кристо, с не особено приятен външен вид ще се ориентира към нещо, което по му приляга. Дама около 33-35 г. възраст, не по-висока от 150 см., да не е хубавица, да няма кариера. И и тя да няма редовни доходи. Да си паснат хората... И недейте да го обвинявате, че си пада по 16-18 г. и е такъв и онакъв Коя нормална жена на 25, 30, 35 ще търпи и ще излезе под ръка с човек, който е 160 и си играе на рапър с обърната шапка, а се вози в градски транспорт? Хората на неговите години изпращат свои деца абитуриенти. Само такива му връзват. Не, че не се е пробвал и с по-възрастни.

Криско е само на 28 години. Що се отнася до мацката, тя го използва като трамплин за израстване в кариерата. На снимката се вижда, че е снеговият ръст и ако той е 160 cm, то с тези мерки е далеч от манекенските размери.

ПУТИН

Само , че тоя е Кристо или не можеш да четеш?

Да ти кажа , на 18 пък и на 28 такива парашутисти не съм и поглеждала . Някои жени пазят сърцето и тялото си .

Винаги с по-млад партньор възбудата е силна и непреодолима. Разбира се, говорим за млада жена и зрял мъж.

абе 16 годишна с 14 години по-възрастен от нея си е почти педофилия...

учел за студент .

вече е пълнолетна, трябва да се оглеждам за нова 16 годишна, аз ги обичам млади и непорочни.

Че къде ще ги намериш хем 16 годишни, хем непорочни? То и преди 10-ти ги нямаше? Или ако ги имаше по-добре да ги нямаше.

Така, де! То Природата(или дядо Боже, кой както ги разбира нещата) ти направил/а полов орган като слънце(не е сапун, да кажеш, че ще се изтърка), после ти си виновна, че си го ползвала!? Аз това изобщо не го разбирам.

Одъртяла е време е да я сменя

кой беше тоя Криско ...

Хубавите ябълки ги ядат прасетата......Ебаси и палячото тоя..

Кой е този Кристо и с какво е интересна новината?

малко силикон и време е за чичко паричко !!!

Понятие си нямам кой е тоя кристо , ама Кристин е невероятна красавица . Търсен модел е в цяла Европа , преди месец снима в Лондон . Ще навърши 19 години през юли и е отличничка . Много успехи и късмет й желая от сърце ! И едно ново гадже :)))

Голем си лъжльо. Не знаеш за гаджето, пък знаеш толкова лични подробности за тази мома. Все пак този Кристо, и хич да не се интересува човек от музика, ще му го натрапят някъде.

Момичето най-вероятно е повтаряло някой клас и преди 2 години е навършило пълнолетие. Адвокат ...

За същото мислех и аз.

14 години разлика във възрастта, заедно от 2014, т.е. далеч преди 18 годишна да е... не знам на български как се казва на "statutory rape", т.е. че по дефиниция, сексуален акт между непълнолетен и пълнолетен е изнасилване в очите на закона, независимо дали непълнолетния си е дал съгласието за акта, просто щото преди пълнолетие не може да дава съгласие за такива неща.

В България е законно пълнолетен да прави секс с лице над 14 години. Хайде познай от веднъж коя част от "ИлектоуратО" на ГЕРП обслужва този закон :))).

Може да са морални и да не са правили секс все още.

НАИСТИНА МНОГО ГЛУПАВИ ЖЕНИ НА ТОЯ СВЯТ. ТАЯ АКО ЗНАЕ КОЛКО ПО- КРАСИВИ И ДОБРИ МОМЧЕТА ОТ ТОЗ ПАЛЯЧО Я ЧАКАТ, НО ПО- ВАЖНОТО Е ДА СИ С НЯКОЙ МИШОК 1.4 МЕТРА С ОБЪРНАТА ШАПКА.

Кристо не е мишок, а много умно и свястно момче! Мисля, че са много подходящи един за друг с момичето и си личи, че са щастливи.

Да беше се облякъл по добре, поне за тържеството.

Най после страхотна новина! От кога си мисля - шъ ли завърши, или не шъ... Как може да ни занимават с толкова много простотии?!

После циганите се били женели за непълнолетни. Ей го на, дърт козел млада върба лющи. Непълнолетна, а той чичка!

В някои страни има наказателно преследване за връзка с непълнолетна .У нас няма ли съответни органи , които да се самосезират и да потърсят отговорност за такова безпардонно нарушаване на нормите ? Ама защо ли питам и аз ?

Внимание абитурентката е на 22!Така, че всичко е наред.

Повтарячка!?! Е, т'ва обяснява лошия и избор!

Друго си е късокрак чичка с обърната шапка.

Firi

Кой е тоя Кристо, за пръв път го чувам?

кой е тоя Firi, за първи път го чувам?

Много са сладки и двамата!

Можем вече да спим спокойно...

Кои са тия ръбове бе? Напълни се държавата с отрепки, знайни и незнайни

Много са си хубави. Стига сте злобели. Тя била малолетна?!? , той бил дърт. На 32 е Кристо.

екстра са си бе пич, кой злобее. С годините възрастовата разлика се "стопява". Дано и ти един ден имаш дъщеря и тя на 16 да ти доведе 30-годишен младеж. Сигурен съм, че ще се радваш за тях, особено ако младежа сподели с теб как й изследва всички дупки.

Със сигурност, все някой ще й изследва всичко. Ако предпочиташ, може да е някой неин връстник.

Да ви кажа и на мен любимата ми книга е "Боко от банкя", на любимият ми автор-комик Тошко Африкански.

'Тошко Африкански' е на Ангел Каралийчев, но естествено, ти не знаеш кой е Ангел Каралийчев. За Тошко Африкански си чул от някъде.

Грешите другарю - освен, че беше задължителен за изучаване, Ангел Каралийчев беше сред любимите ми автори, а илюстрираната книжка за приключенията на Тошко Африкански сред фаворитите ми. По онова време обаче, Тошко Африкански бързо се превърна в синоним на един друг Тошко, който по визия и интелект много приличаше на африканския. Точно този Тошко, по-късно стана ментор и трамплин към властта на един знаменит читател - читателят на Винету! Виждам обаче, че сте от хората на които много трябва да се обяснява, затова спирам за да не Ви объркам допълнително!

и мен така един товариш, като бях на 15 и той на 45, и в гората...такова там една нощ...и те така. Ама ние тогава правихме революция а тея младите какво правят сега - рапират!

ъъъъъъъъъ тойзи другар не гони ли четиридесетте? къде е тръгнал с малолетни....

е ОК е вече, девойчето е пълнолетно.

въпреки голямата "физическа" разлика във възрастта, двамата влюбени са на една и съща възраст ментално, така че е ОК да са заедно. Говори се даже, че Кристо й вика како :)

прабаба ми, се е оженила за дядо ми през 1913 година и е била на 15 години. Странното е, че дядо ми по това време е бил на 11, и прабаба с умиление разказваше, че вечер заспивал към 8 от умора след игра и тя го измивала и слагала да си легне като малко дете. Доживяха близо до 100 години и двамата, и никога не съм ги чувал или виждал да се карат за нещо - много се обичаха и уважаваха. Та мисълта ми е, че се радвам да видя, че традициите се възраждат в България :) Лошото е, че блага ракия не тече вече и от 11 годишните булки!

Да бе, повервах ти. Кой българин се е женил на 11 години?!!? Тия глупости ако си ги мислиш е едно, друго е да ги пишеш..

ранните бракове в България в края на 19 и началото на 20 век не са били никак рядкост. Разбира се на тази възраст не може и да става на въпрос за консумиране на брака, но след навлизане в пубертета е било ОК и това. Ако имате свободно време и малко средства, разходете се из китните български селца и поговорете с хората. Ще научите много нови неща за собствената си нация и нейната история, и то от първо лице. Заслужава си, гарантирам Ви!

отврат

Знам, че в бързината се правят технически грешки, но моля да се поправите - КрисТо е световноизвестният художник, макар и събиращ много противоречиви мнения за творчеството си. А рапърът се казва КрисКо.

Кристо е от "старото" поколение рапъри. Бъркаш го с Криско, дриското от като две капки боза.

Не знаех, че има и Кристо - рапър. Кавото и да означава рапър, де. Като ги гледам тези двамата, най-обикновени момче и момиче. Т.е. това не е Криско? Се тая. Същият самсаляк.

този световно известен рапър е друг а не Криско

Схванах :-))))))))))))))))))))). Eднакво глупави ми се струват и двамата. Поне на външен вид не мога да ги различа.

там някъде бях писал , че е глупаво да съобщиш на 31 май , че някой е станал абитуриент на 24 май, но гледам са ме изтрили! явно не е глупаво , а много глупаво!

Този не ходеше ли с мис Плеймейт? Иначе това момиче е много красиво.

Тези двамата веднъж гостуваха в сутрешния блок по БТВ. Той се държи менторски с нея и се изживява като неин възпитател и настойник, което е ужасно. Дано тя се осъзнае навреме и се освободи. Даже Орлин Павлов гостуваше заедно с въпросния Кристо и се възмути от схващанията му.

"За да върне жеста на любимия, Кристин пък сама му ушила плюшена панда" ъъъъъъъъ са кво да значи това?