Коментари - Аксел Роуз спира да дава автографи | Лайф.dir.bg
назад

Аксел Роуз спира да дава автографи

Аксел Роуз - фронтменът на Guns N' Roses, а сега и вокал на AC/DC, престава да дава автографи, защото с подписите му забогатяват спекуланти в "Ибей".

Обратно в новината

Коментари - Аксел Роуз спира да дава автографи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Га бееме млади това момченце Аксел Роуз беше секс символа на поколението от 90-те, ма беше готин, ма беше сладък, ма си го слагахме по плакати на стената, а сега квооооо?! В какво се превърна оня готин пич с рижавата коса, ми той се е превърнал в чичка, деейбааа....някой ще ми каже ли защо толкова е погрознял?

Тейлър не знае че понятието истински фенове вече не съществува.То е от друго време което тя не е хванала

много насериозно. Съсредоточени са не в творчеството, а да не изпуснат някой долар. Повечето приличат на застарели зле ремонтирани касички за пари.

Как точно се доказва на кого е подписа? Аз ако се упражнявам, ше го докарам до който и да е. За ибей, няма кой да ме съди.

Е сега вече наистина ги направи богати спекулантите. Странен начин да се бориш с подобен феномен - вместо да ги наводни с подписи, така че да се обезценят и да се обезсмисли търговията с тях, той прави точно обратното. Друга тема е, че това изобщо не го бърка с какво търгуват феновете. Утре може да се откаже и до кенефа да ходи по подобни причини. Но явно го е яд, че търгуват с нещо 'произведено' от него, а той нищо не печели от това.

"Според Тейлър Суифт, истинските фенове вече не се интересуват толкова силно от автографи, колкото спекулантите." Ами оставете ги тогава да си въртят търговийката търгашите и спекулантите, щом не засяга "истинските фенове".

Тъпите американци са готови да продават и купуват ВСИЧКО. Егати омразната сган!

Кой му иска автографи на този палячо ,който провали една от най-яките рок банди в историята

То пък голямата радост, една заврътулка и вече цял живот ще си припомняш този паметен момент. Това е за хора без самоуважение.

Смешник.

Firi

То същото важи и за Миро. Още като го кажат и веднага мислено си добавям -от Каризма.Момето беше тъпичко, виде се в биг брадър но кой очаква от един певец да е умен или да има морал? Той трябва преди всичко да може да пее. След Каризмата и миро само тъпизми и галка май само проституира в англия ако не се лъжа. Изводът е- когатпо една група е успешна- не я разпадайте от егоизъм. Получава се само по тъпо.

Firi

Иначе аксел го уважавам като музикант. Мога да запея Уелкъм то дъ джанго и онова мучене аааайййййййййййй ааааа аааааааа го помня. а то на михаела филева и на поли генова ни мога да запея нещо ни текст ни мелодия знам:)

Прав е ! Аз затова от доста години също не давам автографи

Firi

Той спря отдавна още някъде в средата на 90 те като се разпадна Гънс енд роузис са кой би се залетел да му зима подписа?

.. иначе казано - вече не дава на фенки