Почина актьорът, изиграл Алф

Актьорът Михали ”Мичу” Мезарос, бивш цирков артист, изиграл ролята на симпатичното извънземно Алф в хитовия сериал, е починал на 76-годишна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Почина актьорът, изиграл Алф | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

един малък човек а как покори света с този чудесен разтоварваш филм..гледахме го си интерес..това е голяма роля за един малък човек...една малка крачка и голяма крачка за киното..почивай в мир Алф

Ficho

Реално, Алф е повече дело на Пол Фуско, който е кукловодът и гласът на Алф (в оригинал, при нас Пенко Русев), а доколкото знам и самата кукла е негова идея. Но това не пречи да почетем и паметта на човекът, който движеше Алф, когато е в цял ръст. Лека му пръст, а ние няма да забравим колко забавен бе Алф. Помня, че започнаха да го излъчват още по времето на соца и родителите специално ме оставяха да стоя до по-късно буден за да го гледам... Наскоро с децата ми изгледахме 4 сезона - и те го харесаха както аз някога. Явно на света има неща, които просто не зависят от времето, защото са правени от кадърни хора с много любов и ентусиазъм.

"..по-времето на социализма"....Сигурен ли си! :) ..А Фред Флинтстоун..и него ли го почнаха преа социалзма... Единственото американско нещо..което достигна при нас през "социализма" беше Междузвездни войни. /случайност, н е мисля!

за сериали като Алф можем само да мечтаем

за мене си остава алф, почиваи в мир и благодаря за всичко! дано да си по-щастлив на мелмак!

Почивай в мир! Някак си си отива и Алф в този момент.

Нищо не разбрах-хем е играл Алф,хем друг е "управлявал" куклата.

В сцените, в които се вижда само главата не е влизал в костюма, а само е управлявал нея. Лека му пръст! Алф е легенда!

Голям филм направи.

Бог да го прости!