Дъщерята на Катрин Зита-Джоунс имитира стила й

13-годишната дъщеря на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс се появи като двойница на майка си.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Катрин Зита-Джоунс имитира стила й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що скрихте коментара на кико бе каква е тая че е щативате

всички сте ненормалници и тъпаци - и тия дето ги снимат, и тия дето пишете за тях, и тия дето ги коментирате....психари без собствен смисъл в живота. Щом една такава селска картина ви вдъхновява за безброй тъпи коментарчета, значи от вас полза няма , а вредата от тъпотата ви е огромна

безспорната, абсолютна истина! поднесена по начин, елеминиращ всякаква възможност за несъгласие и противоречие. леко съм учуден от поведението на админа. по принцип коментарите, съдържащи толкова неприкрита омраза и злоба, поне се закриват, ако не подлежат на директна ампутация...

Много са красиви и четиримата. Като си помисли човек какво преживяха Катрин и Майкъл, но се пребориха и са семейство. Катрин и децата й имат типични български черти. Наскоро четох, че много прабългари при разселването си в Европа са се заселили в Ирландия. Нищо чудно да са стигали и до Уелс (защо не и Шотландия - шотландските гайди и карираните полички много ми напомнят за Родопите).

Прекрасно семейство и любими артисти,особенно М.Д.Всички негови филми се гледат на един дъх!Да му даде Бог дълъг живот като на баща му, Кърк Дъглас-незабравимия Спартак!

Абе да, но от четиримата ако ги нареждаме по хубост, дъщерята я слагам на последно място.

тъпа кифла... ама като няма свой стайл друго не й остава освен да имитира

Аре, поредната еврейска холивудска принцеса. Тази седмица упорито се пробутва новото поколение знаменитости, които ще станат известни само, защото са деца на родителите си. Дотук не видях нито едно от тези деца да е наследило харизмата на тате и мама, но пък носовете им са навирени до немай къде и се натискат и те за слава.

Тюх че мяма снимки на секретното семейство на Путин(то май и няма такова. Нали е християнин). Това е истинската красота. Путин по жилетка. Американците не ги разбират тези работи.

По колко ви плащат, за да споменавате Путин във всяка тема? Питам от любопитство. Или просто на админите са ви пуснали квотата отгоре?

А ти не разбираш нищо.

Firi

Деди Майкъл удари ли 80-така? Кво намира в един дъртак 20-30-40 години по-млада жена?

Абе дедо Мими едвам удържа гълъбчето да не излети...или пък може да се е примирил с рогата. Просто не мога да повървам, че Катринчето му е останала вярна. При нея наплива за тъпкачи сигурно е като пред магазин Хародс.

Те бяха пред развод, защото Майкъл е признал на Катрин, че причината за неговото раково заболяване според лекарите се крие в неговите похождения, които не са спрели и след брака им.

Изборът на облеклото на семейството показва, че са се подготвили за папараци и журналисти предварително. Ансамбловото съчетание в черно и бяло, както и строгото костюмче на тате, са внимателно подбрани и внушават стил и изисканост. Аплодисменти!

Майката е много по- хубава и по-знойна.

знойна бате.. детето е на 13

Едва на 13, а нослето вече почва да увисва издайнически.

Е, голяма глупост, как ли пък не я имитиира. Момиченцето си има собствена индивидуалност. А майката е една прекрасна жена.