Наталия Водянова дефилира 3 седмици след раждането

34-годишната Наталия Водянова показа, че е истински професионалист.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя е на 31 години, има син на 14,. пита се на колко е започнала с похотливия английски благородник на 16? В тая Англия пед о фили ли са масово? Какво ли не излезе оттам.

Първо е мноооо-го грозна и второ с тия джуфки отпред на роклята крие корема.Ужасна е

ГоспАди,тези милионери и милиардери умопомрачени ли са?Какво харесват в хърбави като скумрии жени с малки гърди и стърчащи уши и не дотам хубави лица?!Подобен пример: Ирена Милянкова...че и деца на конвейер да им правят?! Предполагам са раболепни и уж подчиняващи се женички,които се правят на всеотдайни майки и домакини...за да им прилапат парите и да не работят нищо съществено и интелектуално....

Еми, да! То за да вършиш нещо интелектуално и съществено си точно тряат по няколко стотин кубика в гърдите и да оправиш недостатъците със скалпел! Всеки с разбиранията си все пак...

Машина за бебета

май повече би и отивала ватенка и забрадка, излъчването и е на типична руска селска пръчка

snowmark

Водянова ми прилича на елф...

Хахахахахаххаа, ще умра от смях, текат ми сълзи! Водянов и Шейк, двамата от запаса. Аз точно така ги виждах и досега, но сега лъснаха напълно. Благодаря че ме развеселихте, дано не накърнявам добрите имена))))

Жената е разбрала, кое е ценото в този живот, децата. А и като може да си позволи материално до отглежда 5 защо пък не.

Водянова е родена един ден след Милянкова като изкл разликата в годините. Двете инкубаторчета си приличат и на външен вид и на поведение.

Само че нашата "закова" на 14г един черен циганин, а Водянова се омъжи за англисйки лорд и си направи милионите сама. Между двете има толкова голяма разлика колкото между Мерелин Монро и Сашка Васева.

"и си направи милионите сама" - нали не си вярваш?

напълно съгласна 10+

Изглежда зле, подпухнала родилка....Още не става за подиум...

Не изглежда зле момичето, тя изобщо не е за манекен

За мен историята й е много впечатляваща. Наричат я "руската пепеляшка", тъй като от крайна бедност постига световен успех и се превръща в едно от най-желаните рекламни лица в модния бизнес. Тя самата не е предполагала, че ще има такъв успех. Има изключително тежко детство, живее в мизерия и нищета. Родителите й се разделят, налага й се да работи от невръстна възраст и да се грижи за болната си сестра. Има две по-малки сестри, едната от които е инвалид по рождение, страда от тежка форма на аутизъм. Затова е чувствителна към нуждите на деца в неравностойно положение. Целта на фондацията й е да създава достъпни за всички детски площадки, както и центрове, които да подпомагат семейства с деца със синдрома на Даун, аутизъм и детска церебрална парализа, така че нито едно момченце или момиченце да не бъде изоставено в дом. Историята й е показателна, че Бог обича смелите и ги възнаграждава стократно за болката и трудностите, през които са преминали. Как един човек от нулата стига до върха, за което се искат качества и характер. Не се поколеба да се разведе с лорда, който харчеше милионите й да си покрива загубите от залагания по конни състезания. И за разлика от масата хубавици, които гледат само себе си, ражда деца и се занимава с благотворителност. За мен е достойна за уважение.

да се радва на добрия си ген. Но, момичета - да знаете тази жена е изключение, а не норма. Радвайте се на децата си без да мислите за фигурата си като фикс идея. Не се оставяте на тюфлеци, но и не страдайте, ако не отслабнете както преди.

Пет деца като за 34-годишна възраст е сериозен ангажимент....

Аз мислех че е болно състояние, но щом казваш че е ангажимент.

тая е като машина за разплод бе!

Руски танк - един път като тръгне и няма спирачка

Явно съм сляпа, но все не мога да видя красивото у тази жена. Иначе не знам дали е повод за гордост, че се е върнала на работа толкова скоро, особено след като не й се налага на всяка цена. Защо ги правят тези деца, след като веднага след раждането ги оставят на бавачки. Все пак едно толкова малко бебче има нужда преди всичко от майка си.

Аз не мисля, че Водянова работи или не по начина, по който ние го разбираме. Тя отдавна не е активно работещ модел и в последните години се е отдала по-скоро на личния си живот. Подобни инициативи като това ревю са само за да поддържа имидж и най-вероятно да се върне като селебрити в по-късен момент. А по отношение на бавачките, честно казано има достатъчно майки, които не могат без 2 баби даже и само с 1 дете без да работят друго освен Фейсбук.

Е, ти сто процента си по-красива, сигурни сме. :)))

Б*си как го правят тоя номер? Не съм раждала все още, но от наблюдения по мои близки ми се струва невъзможно без намеса на пластичен хирург да стане това нещо. Виктория Бекъм все е раждала със секцио плюс липосукция, пластика на корем и т.н. Много е потискащо да гледаш подобни перфектни жени. Все едно само твоя е вината, ако не изглеждаш по този начин веднага след раждане.

От много разсъждения ще изтървеш влака. Не мисли, че всички раждали, които не са манекени са нещастни. Ако мислиш само за фигурата си по добре не раждай, за да не създаваш нещастни деца.

Всичко е до ген! Няма нужда от пластики, ако имаш строен ген. Но дори да го нямаш - това ли е най-важното? Никой няма да те съди, че си наддала кг и ще ти трябва време да влезеш във форма. Важното е ти и бебето да сте здрави. Всичко друго се постига с воля и време.

Не е до ген. До яко е.ане е. А в тези среди е.ане да търсиш...

Как може да се потискаш от манекенки? Това им е работата - да са "перфектни". Те печелят милиони, благодарение на визията си. По цял ден се чудят какви здравословни храни да ядат, спортуват, грижат се за кожата си. Имат цял екип от професионалисти, които да се грижат за добрият им външен вид. Една обикновена жена, работеща по 8 часа на ден, грижеща се за семейство, без домашна прислуга, няма начин да отделя толкова време за себе си. Какво значи "перфектни жени"? Няма съвършени хора. Доста мъже не биха харесали Водянова, защото е кльощава. Но за модел на висша мода, като им знам изискванията и критериите е наистина перфектна. На мен ми харесват повече модели като Лима, Кандис - жени с извивки, форми и сексапилно излъчване. Друг ще хареса Водянова. Вкусове различни. Но не се сравнявай с манекенки и не се комплексирай. Това им е работата. Сигурна съм, че и те имат недостатъци, които не си харесват. Перфектни хора няма и няма нужда да гониш съвършенството.

така е, аз повече бих се възхитила на жени, които нито имат средства, нито време да се поддържат. Въпреки това изглеждат като модели. Тук вече издържа гена и естествената хубост. Познавам две такива жени и искрено им се възхищавам. Такива, които го работят красиви, с толкова поддръжка то остава и да не изглеждат добре.

Аз бях във форма 3 седмици след раждането. Същата като преди. Никаква разлика. Майка ми е била по същия начин. Абсолютно е до ген ... и малко недоспиване. Не всички са така, но като си имаш здраво и пухкаво бебе, даже и да имаш 20 кила отгоре, какво ти пука.

Вие с 'гените' рано или късно разбирате, че не са ви толкова хубави ;)

Перфектна!Браво!

Нищо "перфектно" не виждам в този кариерен и меркантилен хищник, освен, че е плодовита и на ушите и стадо лястовички могат да си свият гнездо.

...ято лястовички, Мони...

Не знам и недоумявам как мъжете могат да харесват нещо подобно... Извинявай но тя е с визия на тапициран скелет и студено излъчване. Няма извивка, няма миловидност.. Просто кокали

Тъй,тъй,Колумбиана,много арно го рекохте:)

чувала ли си сентенцията че за всеки влак си има пътници? Всеки си има вкус и в крайна сметка не всичко опира до извивки, пропорции и подобни глупости които медиите се оптват да ни насаждат.

Ем чи няа, бе! Ни силикон, ни хуалорн, ни естетическа сесия в Плейбой... Ко ши ми я фалите, уе? Ай, сиктир!

Моят мъж я обожава (а той самият е уникално красив), и аз ревнувам. :(