Селин Дион и Изабел Аджани на ревюта на Dior и Schiaparelli

Селин Дион, Изабел Аджани, Джони Холидей, Марион Котияр и Летисия Каста бяха на ревютата на "Диор" и "Скиапарели" на Седмицата на висшата мода в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Селин Дион и Изабел Аджани на ревюта на Dior и Schiaparelli | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

времето не прощава никому ...

Е, това е е стественият ход на земния живот. Тя е на 61, така че изглежда превъзходно за възрастта си. Естествено, не без помощта на пластичната хирургия.

безкраино yваJaвам и обичам прекрасната Celine Dion ! Hевероятно талантлива, интелегентна, емоционална, трyдолUбива, елегантна и красива жена ! Gospod да дари прекрасната Celin и неините три прекрасни деца с много здраве и много щастие ! истински сbJaлявам, че сbпрyгат и рано си отиде от този свят ! BOG да благослови прекрасната Celin, неинuят фантастичен талант и неините три прекрасни деца !

Айде и ти се изходи! Интелигентна и КРАСИВА жена??! На тази жена й е толкова умита, безлична и ръбеста физиономията, без всякакъв чар и одухотвореност, вие ми се прехласвате по красотата й! Велик сопран е наистина, но песните й са абсолютно блудкави, без духовен заряд и напълно комерсиални, за разлика от например великата УХюстън, айде стига!!

Жените редовно се изхождат по този начин. Не им се сърдете на 'изхождането', моля!

Ти сериозно ли??? Толкова усилия за да съчиниш и напишеш това словоблудство??? РЕСПЕКТ !!!!