Мелания Тръмп заложи на сръбска дизайнерка

Словенката Мелания Тръмп избра рокля на Роксанда Илинчич за речта си на конгреса на Републиканската партия на САЩ Кливланд.

Обратно в новината

Коментари - Мелания Тръмп заложи на сръбска дизайнерка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Тръмповица е като Тръмп- лика -прилика са.Сръбска и американска чалга!

това били сконни ценности и морални стандарти, верно. Но не и дума по дума преписвани.

Аз пък четох как словенката е преписала за речта си цяли пасажи от речта на Мишел от 2008г и сега цялият свят и се подиграва! За мен това е по важно!

Жената е била модел,ти какво искаш, книга ли да напише ? Важното е, че е хубавица, Тръмп обича моделки, те пък обичат парите му.

То пък на мишелката обама речта е една такава супер съдържателна и философска.

Както знаем, не те си пишат речите......................

меланя наи вероятно си спомня с умиление и носталгия за времето когато е била обгрижвана от млади словенски мачовци. доналд може и да е пич ама си е на шесдесет и седем години и няма начин да може да се справя добре като четиридесет годишен

Толкова богат човек си има цял екип от лекари които го подготвят за тая работа,така,че не мисли нито него ,нито нея.

Може ли да имаш такава куха жена. Абе тя само ще те излага, ако не дай си боже седнеш в Овалнио кабинет. Абе, тва вие американците (богатите имаме предвид) толкова ли не можете да си изберете нещо хубаво и качествено!

Мъж, който не пие и не пуши, не разбира и от жени. Ако пък е и вегетарианец, не трябва да му се позволява да участва в голямата политика.

Аз пък се чудя защо се вдига толкова шум относно т.н. "плагиатство" на речта на Мелания.....Та това са исконни ценности и морални стандарти, на които служи всеки, който претендира за лидер в демократичния свят.

е, да , ама това не значи, че трябва да ги провъзгласява абсолютно със същите думи и изрази, каквито е употребила Мишел Обама. Това вече навежда на мисълта, че тя просто повтаря като папагал и не е ясно дали наистина изповядва същите ценности. Всеки език има много думи, употребяват се по няколко хуляди и с тях са написани хиляди книги, които може да третират един и същи проблем, но са различни, не са преписани " мот-а мо"

залага на писачи на речи , дето копират накуп в гугъл .

Освен че е заложила на срънска дизайнерка, така като гледам е заложила и на сръбската скара. Нищо чудно да залага и на сръбска музика.

Сърбия и дизайн не си отиват, освен дизайн на мешана скара,чалга и долнопробно излъчване, за стил не можем да говорим.

Има нещо пошло и вулгарно в тази жена.

И Обамовица, и Тръмповица НЕ си пишат речите сами. Вината е в писача на речи. А на Тръмп каката е наше момиче - словенче. Затова Обамовица да си гледа работата.

Тази кака може да докара доста гласове на мъжа си ,трябваше по-рано да я извади ,при сравнение с хиларито или мишел точките са за Дони.

Не най-добрата свиркаджийка от околовръстното. Напротив той я кри до сега ,защото това което лъха от нея е стреснало съветниците му. Първо показване ГАФ. така че ,както казва един човек-нивото на матряла в БГ е много ниско.

според мен заложи на речта на обама ама както кажете

Милфчето си го бива, но дъртака дали вдига самольота? :)

Не е важно дали вдига самолета, а количеството кинти! А за другата работа има мераклии и можещи море...

Ами така е. Който разбира от жени залага на такива от славянския род. Защо не си хвана някоя дебела кореняк американка? Преди беше женен за чехкинята Ивана.

а стига с тоя расизъм :) има хубави жени навсякъде а и ивана като е чехкиня ясно ли е дали е славянка или германка или кой знае??

Баси усойницата!

браво на момичето!

Не е арна!И ще ви кажа защо!Щот яде мисо!

да, най-важното и качество е , че зарязала образованието си и предпочела да е въртиопашка пред дебели богати мъже. Е, тука идиотите няма как да не я харесват - това е страната на чалгата, силикона, НБУ и Югозападния ун

Ние може да сме идиоти ,драги ми господине,но доколкото можем да четем става въпрос за първата дама,а не за кандидат президента,а дали е въртиопашка това Вие не можете да знаете.След като човек с качествата на Д.Тръмп я е харесал,то сигурно жената има качества.Както се казва къде е тя,къде сте Вие-ха,ха.

Не разбрах защо пък Юзу, а не СУ. РАзлика няма, повярвай ми!

Е , все пак СУ си има титулярни преподаватели, а в ЮЗУ преподават някакви амбулантни особи, които всяка сутрин се извозват от София с един огромен автобус ( ама наистина такъв друг няма - автобус, имам предвид)

Глътка свеж въздух на фона на лесбо бабето Килъри и сегашната първа "дама".

пичок и половина!!! мелания за президент!

Би била супер първа дама!!

Не очаквам посетителите на дира и самите редактори дето трият коментари да го разберат. Снимката на Мей и Тази на Тръмповица сложени една до друга,показват защо едната дори с речта се изложи и просто е занаятчийка на кавали на дърти грозни чичаци като мъжа и без обноски. Те са смешни ,жалки и гротескни. Тя е ефтина труженичка,той е напористо първеню. Дори Обама и Мишел са на светлинни години пред тях като възпитание,образование и държание. Вярно,че реалната власт не е в президента ,а в други,но Тръмп и Тръмповица са просто гротески.Жалки и смешни.Някой подготвя победата на Хилъри. Защото колкото и негативи да е събрало семейство Клинтън до тези ниски форми на живот Тръмпови те пак са по-добре. Но дира сигурно пак няма да пусне коментара,а и едва ли хората пишещи тук разбират ползата от образованието,етиката и стила.

Много добре казано. Но едва ли голямата част от писалите тук ще те разберат. Просто и те са на нивото на тая жена.

Сигурно и половината хора в САЩ,които харесват Тръмп са лишени от качествата,липсата на които приписвате на пишещите тук.Хайде като много разбирате ,обяснете моля на нас простите защо Тръмп е гротеска,и какви ,аджеба са големите предимства на г-жа Клинтън?

Е да,къде по-приятно е една образована дама като г-жа Мей да ти сподели,че като нищо би употребила ядрено оръжие и пожертвала някакви си 100-на хиляди човека-звучи някак си "човечно",образовано,възвишено...