Бащата на Хийт Леджър: Синът ми сам се погуби

Бащата на покойната холивудска звезда Хийт Леджър говори за смъртта му след свръхдоза през 2008 г.

Обратно в новината

Коментари - Бащата на Хийт Леджър: Синът ми сам се погуби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като си повярваш че си някой, че хората са с теб и те харесват защото си много хубав, умен, интересен и т.н. Наивно е да си мислиш, че в живота всичко е хубаво и лесно и че парите могат да ти решат проблемите. Човек посяга към алкохол, наркотици когато иска да получи бързо щастие, утеха, или нещо друго. А бързите неща са опасни. Като ти е тъпо, скучно,криво що не се опиташ да решиш един интеграл или да почистиш 10 квадратни метра от тротоара например и да се накефиш,ами отиваш и отваряш шишето с ракия и почваш да се оплакваш и самосъжаляваш. Грезльовци с глезльовците...ама..ха.

Еклесиаст глава 9 "2 Всичко постига всичките еднакво; Една е участта на праведния и на нечестивия, На добрия и на нечестивия, на чистия и на нечистия, На онзи, който жертвува, и на онзи, който не жертвува; Както е добрият, така е и грешният, И оня, който се кълне, както оня, който се бои да се кълне. 3 Това е злото между всичко, което става под слънцето, Че една е участта на всичките, И най-вече, че сърцето на човешките чада е пълно със зло, И лудост е в сърцето им, докато са живи, И че после слизат при мъртвите. 4 Защото за онзи, който се съобщава с всички живи, има надежда; Понеже живо куче струва повече от мъртъв лъв. 5 Защото живите поне знаят, че ще умрат; Но мъртвите не знаят нищо, нито вече придобиват, Понеже споменът за тях е забравен; 6 Още и любовта им, и омразата им, и завистта им са вече изгубени, Нито ще имат вече някога дял в нещо що става под слънцето. 7 Иди, яж хляба си с радост, и пий виното си с весело сърце, Защото Бог вече има благоволение в делата ти. 8 Дрехите ти нека бъдат винаги бели, И миро да не липсва от главата ти. 9 Радвай се на живота с жената, която си възлюбил, През всичките дни на суетния си живот, Които ти са дадени под слънцето, - През всичките дни на твоята суета; Защото това ти е делът в живота И в труда ти, в който се трудиш под слънцето. 10 Всичко що намери ръката ти да прави според силата ти, направи го; Защото няма ни работа, ни замисъл, ни знание, ни мъдрост в гроба гдето отиваш. 11 Обърнах се, и видях под слънцето Че надтичването не е на леките, нито боят на силните, Нито хлябът на мъдрите, нито богатството на разумните, Нито благоволението на изкусните; Но на всичките се случва според времето и случая. 12 Защото и човек не знае времето си Както рибите, които се улавят в жестока мрежа, И както птиците, които се улавят в примка, Така се улавят човешките чада в лошо време, Когато то внезапно ги връхлети."

Уникален актьор и можеше да доживее старини като Робърт Де Ниро, Силвестър Сталоун, Арнолд. Ролята на Жокера беше култова, касов филм, от нея се прошмърка съвсем и сърцето не издържа. Липсва ми Хийт Леджър.

Само за протокола:Той не беше женен за Мишел,но баща му се отказа от цялото наследство в полза на внучката си.Хийт Леджър не е можел да спи-страшно мъчение и свръх изтощение.Другото го знаете.

Уникален артист, а за ролята му като Жокера в Черният рицар просто нямам думи.

В САЩ около 37000 човека на година умират от свръх доза от лекарсва, примерно съчетани с алкохол. Починал бил и син на приятел на Бил Клинтън и той се включил в някаква кампания за борба с това явление.

Както казваше сержант Стоянов от казармата "момчета, запомнете-от собствения си куршум никой не е избягал". като не му е понасяла славата, да е бачкал нещо друго.

Това което пишат за бащата е много грозно ! Ако Леджър е взимал наркотици и сам е прекалил с дозите това е негов проблем НО ако някой му е сложил отровата е друго .

Баща му даде ли част от наследството на внучка си? До колкото си спомням, синът му не беше оставил изрично завещание и старецът ни искаше да даде на внучка си и цент. . А сега седнал да му вдига кокалите.... Не съм следил как нататък се е развила историята

Макар да са били разведени с Мишел, дъщеря му си остава негов наследник. Едва ли е оставил в завещание всичко на баща си.

Хахаха, в щатите трябва изрично да посочиш на кого оставяш парите. До колкото си спомням, той го е направил в завещание преди да се роди дъщеря му. А след това просто не го е променял. Така че деденцето става милионер, а внучето му....

Според мен човекът просто не излезе от ролята на Джокера в Батман и депресията го уби. Играта му там беше просто извънземна. Спомням си, как няколко дни след като изгледах филма в киното продължавах да си мисля за неговия герой. Жалко! Хора като Хийт Леджър с годините само набират харизма и могат да играят като Майкъл Кейн до 100 години.

Единственото хубаво нещо в целия филм. :)

Наистина направи гениална роля в Черния Рицар. Изключително зловещ и убедителен, без капка преиграване. Нещо подобно направи навремето Хопкинс в агнетата. Мисля, че задмина даже и Жокера на Никълсън! Жалко за рано отишлият си свръх талант.

Не се знае. Обикновено на наркоманите им помагат да вземат свръхдоза или боклуци.

Любим негов филм - "Като рицарите" - страхотен филм, в който има романтика и надежда!!!

и аз съм голям фен на филма му "Четирите пера"---страхотен филм , поучителен за много поколения, участ на смелост и гордост, на достойнство, честност....трябва да има повече такива филми и актьори като него за да могат поколенията да си применят начина на живот..след като е играл в този филм защо е посегнал към тезци неща, не са ли излизали репликите му във филма в главата защо не е взел нещо от този велик филм....нека почива в мир...четирите пера са върнати

И аз много го харесвах, но филма има поне една по-стара версия.

Любим актьор. Супер готини филми, фен съм на "Четирите пера"! Много жалко, че вече го няма на тоя свят.

БРЦК

Доста странно. Да вземе да си инжектира некви самопроизведени коктейли. Едвали е беден и не е можел да си позволи висококачествени синтетични наркотици които са като лимонада в сравнение с тоя шит дето си е забъркал.

Нищо не си е инжектирал - цела нощ бело и на сутринта,да заспи - "Перкосет".Сърцето не издържа. От същата рецепта се гътнаха Принс и Джако и кой знае още колко по-малко известни.

Умре... кво да му коментираме , освен червеите които са го изконсумирали

С тази разлика, че след теб като те изконсумират червеите няма да остане нищо. А той направи страхотни филми и хората ще го помнят. Но какво ти се обяснявам и аз като явно е безсмислено. Само си губя времето.

Какво искаш да кажеш - че само известните трябва да коментираме или да съжаляваме за тях.ВСЯКО ЕДНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО е ценно.Тебе(както и мене) ще ни изконсумират също червеите, но понеже не сме известни ,ще се натъжат само неколцина приятели и роднини.Това прави ли ни по-малко ценни от някоя холивудска звезда?

Толкова актьори има, не умират. Пък и как може лекар да му каже така, няма ли отговорност към живота на пациента, богат или небогат?

EUROn

Добър беше жалко за него...