Пухкавият модел Ашли Греъм отслабна, феновете й негодуват

Най-известният модел на дрехи с големи размери Ашли Греъм публикува снимки, на които изглежда значително отслабнала и това предизвика възмущението на феновете.

Обратно в новината

Коментари - Пухкавият модел Ашли Греъм отслабна, феновете й негодуват | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Участва във видеото на DNCE Toothbrush.

Времето на истински красивите супермодели с идеални пропорции, здрав вид и красиви лица и коси отмина безвъзвратно. Сега са на мода гъзове като Кардашиян и 80+ килограмови ''модели'' или тракащи кокали със злобни изражения и мъртвешки вид. Красотата и мярката е мината във всяка посока. Уви!

До всички фенове! Хайде да я фанем и да я тъпчем със сланина и мас като гъска и да и наливаме глюкоза през носа докато си върне старата страхотна фигура! Ше ми остлабва тя! Ти кого пита, че ше ми остлабваш, ма!

Този боцуняк бая още има да топи и пак ще си е боцуняк!

В крайна сметка какво излезе, че всяка жена, която носи и малко суета (в случая дори и повече, все пак е модел някакъв) в себе си, в даден момент решава, че не иска да изглежда като човечето на Мишлен, а да влиза в някакви здравословни норми за красота...

Какъв пухкав модел,бре?!?Тая си е направо унгарски кон от кръста надолу!

Гледам снимката и се чудя дали е на дива или домашна свиня.

митично същество - в лицето красота, от брадичката надолу глиган.

Да ти кажа,за лицето не съм много убеден.Бая хоросан и други мат'ряли има на него.Не става,тц.Тая сутрин рано,ако ти се изправи гола и негримирана насреща,мечка гризли едно към едно.

В лицето е добре, но тялото - дебела си е направо и с много едра структура. Колкото и да слабее, структурата си няма как да промени. Ако си едър кокал - такъв си оставаш. Не знам защо са се гаврили с нея като модел. Какъв модел е това. Може би успокоение за дебелите жени. Затова малцина са девойките, които стават за модели. Защото рядко се среща момиче, което да е комбинация от всичко. Красиво лице, стройна фигура, ръст, дълги и изящни крака и ръце, фина структура и т.н. Винаги нещо липсва, ако е хубава в лице, тялото ще куца или обратното. Или стройна, но ниска и с къси крака или диреци. А тези, които си имат всичко са дарени от бога и от добрите гени на родителите си. Колкото и да се напъва човек всичко опира до ген, метаболизъм и структура. Но разбира се усилия трябва да се полагат, но да си мислиш, че ще станеш като Адриана Лима примерно или Синди е смешно.

Аз имам много фина структура и съм стройна, но не особено висока - 163 см. Това не значи че съм късокрака, изобщо строен и късокрак някак си се изключват взаимно. Има хубавки ниски момичета, които от кръста надолу са с бричове и къси едри крака. От друга страна при жените с по-фина структура и 2 кг в повече си личат и обратно. Ако отслабна с 5 кг например, талията ми би станала 58 см.

На мен ми харесва, въпреки че на някои от снимките си е въз дебеличка. Кльощави жени не харесвам, изглеждат болнави и ме е страх да не ми умрат на к.ра. Иначе това със слабеенето и пълнеенето не е проблем за жените, даже аз се майтапя с моята че е като барбарон!

Колко? Колкото чадър или по-голем и страшен?

душичката ми той:)))ммммм цун-цун-цун:)))Много си ми арен,бе мамин сладък:)))

Е, значи можело да се отслабне с по-малко млющене и повече спорт ;))

Да, бе, верно... Кой да се сети, че трябва да си ядрен реактор, за да приемаш по-малко калории, отколкото изразходваш и да пълнееш. "Ох, всичко ми се лепи". Ми не го яж като ти се лепи, де! Или като го изядеш го изспортувай после.

Аз лично не съм чул,някоя дебелана да каже,че е дебела защото яде като свиня.Всичките са дебели на хормонална основа.Сега това е модерното извинение за пред хората затова,че тъпчеш с двете шепи.

Същите ги плещих и аз, дори като напълнях. 10 г. диети и скапване от финтес, ядях 1/5 от това, което поглъщат жените около мен и пак бях дебела. Докато си направих изследвания и излезе причината. Яд ме е, че загубих 10 г., но всеки си пати от акъла. Е, сега вече не се присмивам.

В лице е красива и нежна, става за модел, защото е фотогенична. Но в тялото - не. Има още доста да сваля, докато изглежда нормално.

по дебел кокъл, и повечко мускули- така че трудно ще оцлабне повече от това.

Забележете обаче хората с пари в нормалните държави в какви фитнес зали и с какви треньори тренират. Железа, лостове, дъмбели, дискове, щанги. Няма глезотии. А тука всеки втори фитнес заприлича на фризьорски салон или козметично студио. И каква е файдата? Машини по над 10 000 лв. за едно упражнение, а полза никаква. Свободните тежести са си свободни тежести ако искаш сериозни резултати, а не да си правиш селфита в залата.

дебели е друго. момичето просто вече има възможност да се грижи по добре за себе си,разбрала е какво означава да се храниш здравословно и резултата е че се е вталила. какво по добро от това

Аз съм висока и слаба, но също имам стрии на ду.ето. До кожа е. За 10 години от 20 до 30 годишна възраст качих 2 кг, но имам стрии. До кожа е. Целулит обаче нямам и слаба богу.

Ако си била пълна като малка може да са оттогава. Може и изобщо да не са стрии. Стрии без разтягане на кожата - няма как. Ако са ти се появили през пубертета, значи нещо в храненето ти не е било наред и кожата е загубила еластичност точно когато си израстнала най-много. А че нямаш целулит - браво!

Винаги съм била слаба. Никога пълна. Появиха ми се през студентството още и нямат махане. Какви ли скъпи мазила съм ползвала - няма оправия. Така е и с целулита, затова добре, че го нямам. Защото той е изключително грозна гледка.

Свят голям, хора всякакви...

Печели се от крайности, това е положението. В случая - или ще са много слаби, или откровени биволици. Но, феновете да не се плашат, почти няма някой да е отслабнал трайно. Тази година 20- кила, догодина - 30+.

Много е красива и нежна, и натурална си е била много добре, без нужда от корекции. Ха, сега, плюйте, като си нямате друга работа! :)

Ти къде си я виждала натурална? Да не сте семейни приятелки, рода нещо? Може да е била с някой хобот преди да и клъцнат човката.

Естествена била... Просто си е била дебела. На снимката й във фитнеса трябва да си кьорав, за да не видиш, че носът й е правен и има пълнеж в устните. А лицето и е едно и също и в "дебелия" период и сега. Значи корекциите са й от едно време, когато е била "естествен" XXL модел.

Само така.Всички хора трябва да са слаби и да ядат само зеленчуци.Никакво мисо.Мисото води до затлъстяване и стопира правилния метаболизъм.Евала на тази,че се е усетила навреме.Да живеят лапада и копривата.

загубила е чар сексапил.Сега е поредната кифла от безкрайния конвейр.

Мечтай си, "пухчо", мечтай си... Я кажи по-добре като плачеш вечер над голямата семейна пица, става ли по-солена?

Да та светна хърбо.Мъжете харесват руси но харесват и брюнетки,пък черното Наоми как гледаш бая е богато. Мъжете харесват хърби и таковат отзат и в остата,дотето съберат пари и смелост да идат при Азис и Минчев. Мъжете харесват и пухчовци. Така че май някой теб е разплакал,щом смяташ че другите реват за мъже.

Отслабнала била...като я гледам не се е свършила.

Аз пък съм възмутен, че такива хипопотами стават модели.

Да, наистина. И аз се чудех точно на какво ми прилича преди да отслабне - на слонче ли, на прасенце ли, на бидонче ли. Много добре го каза - хипопотамче, точно сладко хипопотамче. Като от анимационен филм излязло!

Пак си е хубава. Даже с това лице без мазнинки върху пухкава фигура е леко неестествено. Затова май ще и ходи повечко да задържи по-слабата фигура. Обаче коментиращите да спрат да се присмиват на по-пълните, че не се знае от какво са напълнели. Не винаги е от поглъщането на много калории. Например един дори доброкачествен аденом в хипофизата може така да обърка хормоналния баланс, че да започне едно бързо и неестетическо пълнеене при нормален режим на хранене. Ясно е, че по телевизията обичат да показват сензации с плюскащи седмичните за нормалните хора блюда в рамките на един ден, ама не винаги е такава истината зад всяка история на напълняване. Да не говорим за неадекватната помощ в повечето случаи от страна на лекари. Но при всички случаи не приемам начина, по който са реагирали т.нар. фенове. Започнала е да спортува по-активно и това е важното! Трябва повечко да се промотира спорта!!!

Един мъж отишъл при жена си Ашли и я питал: -Тази вратовръзка прави ли ме да изглеждам плешив? -Че ти си си плешив? -А ти що ме питаш всеки ден "Тази рокля прави ли ме да изглеждам дебела?" Недохранването и преяждането са опасни за здравето, оставете естетиката. И за мъжете и за жените.

Добре, че е с такова сладко лице, иначе никой никога нямаше да я забележи...

...и е с два метра крака. Между другото. Съразмерна - също. Все щяха да я забележат, не бой се.

Шът йо ас ъп.

Предателите са мразени и от свои и чужди, Ашли!!! Ти пак ще се върнеш при нас!!!

Нема лабаво! Никой нема да я остави да яде и да бъде модел Глад и ... бой

Свалила е поне 20 кила, съдейки само по снимките..... Сега е закръглена, преди си е била откровено дебела, но явно не е ниска и е била пропорционално едра. А в лице е доста хубава, явно не дебелее на бузи и двойна брадичка, затова са я харесвали и като дебела... но тия телеса, ако се свлекат и господ неможе да помогне.... та се е хванала да спортува и да направи негърски бутове.... явно

Хубавата жена си е хубава всякак, ама тъпотата на някои пишещи не може да се оправи никога.

Не е възпитано да пишеш с пълна уста. Имах приятел, който също се казваше Иво. Спря цигарите, пушеше по три кутии, и от 80 стигна до 130-140 кг. Замени цигарите с храна. Жена му го намери над клавиатурата. Инсулт. А нямаше и 40 години, лека му пръст. Проблемът не е само естетически, кое е красиво и кое не е, а чисто здравословен.

Не ме мисли мен, в норма съм, просто не харесвам кльощи.

Нали беше хубаво и красиво да си СВИНЯ и печелеше пари от заблудата на нещастните си свинки, пардон фенки, които наричат всяка здраво изглеждаща жена скелет. Ама напълни банковата сметка с продаване на лъжи и си стопи сланините.

тая жлъч и злоба по принцип ли ти трака кокалите или щот си перманетно гладна от диети и пак си грозна.Я си хапвай и дай по весело.

че не уцели в налучкванията Просто ми се гади от свине толкова колкото и от тракащи кокали, с една дума - крайностите са отвратителни, и най-вече, когато са налагани за модел на поведение, включително диетите и гладуването. Просто са ми отвратителни налаганите гъзове на Кардашиян и Джей Ло, както и плашещите закачалки със зверско вампирско излъчване от модните ревюта. Така че не се напъвай да мислиш като не можеш да различиш здравословното от гладно кльощаво или свинско.

шопарите негодували че вече не била като тях :) ... майната им на феновете !!!! шопара си е шопар а като гледам днес все повече и повече се ошопарват :) ..........от фен по голям фен :)

Аз пък не знаех, че дебелите бедра с целулит са секси... Колко съм изостанала :)

Като да си пухкав, дебел и тлъст е естествено защо кожата на дамата на една от снимките е цялата в стрии? Ако е естествено мъж или жена да е с такова тегло кожата защо се цепи? Тя не знае ли, че е естествено?

На повечето трениращи мъже също е цялата нацепена, след раждане пак. Случва се, и бръчки се появяват с възрастта, че и по-лоши неща.

По принцип си прав/а. Ама да не бъркаме раждане с преяждане.

Рицепт за идиални форми и мъшко жилание - хамбургери - поне 7 броя, пържини картовки 3 пориции с диетична кока кола 4 литъра, стек телишки за протеин, със сметана и гъби мънътарки, поне 2 порции дневно. И шкимбе чорба протиф антиоксидант с обезмаслен йогурт. Сметанов сладолед с аспартам до спраскване за свеш вид и добро настроении. Спорт - хан*лен секс, може и с чадър за успокоение.

azkooooooooooooooooooo,тука ли си бил,бе пиле шарено???Пуснал съм целия наличен персонал на психодиспансера да те издирва,а ти си бил под носа ми.Върни се сам,моля те.Не ми се ще онези дебеловратите лелки да ти причинят болка,когато те намерят...

Ще прощавате, драга редакция, ама този модел сега е пухкав, преди си е бил дебел. Оправете си заглавието.

Я пак се загледай в снимката от фитнес залата. Тези ръки пухкави ли са? Ми този мити баджак? Едва-едва бегло, семпло, закръглен, а?

Кака не я беше срам да отслабне тая бе! Ако я фана ща и ускубя цялата коса! Тъкмо бях обедила моя, че съм си екстра 90 кг. и изфърлихме велоаргометра и тая ми разказа играта. Аз си знам, че мъжете не харесват дебели жени, ама важното е никога, ама никога да не си признаваме. А тая сега к`во напраи?

МЪЖЕТЕ НЕ ХАРЕСВАЛИ !!! Ай стига с тоя курвалък . Достатъчно е един да те обича .

Хапвай, хапвай...:))) Те на "анорексичките" с нормално тегло такива като твоя обичащия им пълнят гушите. И в прекия и в преносния смисъл.:)))))

Ми ако беше започнала като средностатистически модел - там е много трудно да се пробие. Виж, ако влезе в заглавията като ХХХ модел - става известна, след това сваля килцата и продължава да е известна, ама вече с далеч по-големи печалби (все пак слабите се котират повече от по-едричките).

Може още малко и ще е идеална!

Браво, Ашли! Сега изглеждаш сто пъти по-добре!

А може ли тогава аз да надебелея?

моля редакторите да слагат предупреждение на такива статии, защото вида на подобни туловища, дето се мислят за секси, влошава допълнително здравословното състояние на хора като мен!!

Добре, че уточни че е допълнително, хубаво е че осъзнаваш колко си болен.

ако си мъж и те удари еректилна дисфункция, искав да видя какво ще коментираш, ако си жена и партньора ти е с еректилна дисфункция, също искам да те чуя тогава. аман от хора, дето се мислят, че са над всичко!