Том Ханкс продава два имота за $18 милиона

Повече от десет години Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън бяха собственици на три съседни къщи. Сега продават две от тях.

Обратно в новината

Коментари - Том Ханкс продава два имота за $18 милиона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

алчността и снобарията човешка не знаят граници - кво ги прави тези три имота за милиони?!

Преди да му какает и завиждат е на Том Ханкс за имотите, трябва да знаете колко са годишните данъци. Това е една от причините да ги продават. Годишният данък на тези къщи не може да го за работите цял живот. Същото е и със застраховката на имота. Която е зодължителна. Същото е и с поддръжката на имота - който е задължителен. Притежаването на такъв имот е реален бизнес за десетки милиони. Като приходи и разходи. Каквато и да е държавата САЩ....всеки си плаща данъците. Движението на парични средства, като приходи и разходи създава икономиката на една страна. Сега се огледате около вас и ми кажете- колко са данъците в Бояна, Драгалевци, идеален център? Има ли някой български собственник на едно фамилна къща...който да плаща поне $100000.00 годишен данък сгради, отделно задължителна застраховка ....по пазарната ценана имота...сСлед като е обявил и платил до стотинка приходите си. В САЩ те са публично достъпни. Хмъ?! В Лос Анджелис има официално регистрирани 45000 бездомника. Не защото няма работа там а защото Бедността е Порок.

То в САЩ кой взел, кой дал, всичко е в милиони.

В САЩ ,всеки цент който е обявен пред данъчните, на който му е платен данък доход...е ценен, защото е заработен. Разликата между САЩ и България е в обявяването на всички доходи и имоти, на които се плащат данъците до цент. Ако 1 година не се плати данък сгради, на следващата шерифът продава имотът и държавата си получава приходът. Да си собственник в САЩ е отговорност... пред държавата. Затова данъците в Малибу са стотици хиляди а в рядко населените райони - няколко стотин долара за цяло ранчо. Така е било и в България...която загубихме...до 9ти септември.

Много бе, бахти. Много пари са това. Откъде да ги намеря?

И най-големия парадокс, че гольо и босьо им ръкопляскат, възхищават им се и видите ли ама те били много талантливи и заслужавали парите си, а който не е талантлив да се гърчи от немотия и бедност. Е, то бива бива, ама и цял вол за мезе не бива, когато мнозина едва свързват двата края за да дадат на децата си комат хляб. И както някой пише по-долу-революция, някои доста вече се уляха.

Да, Кънчо, точно така! Който не е талантлив или предприемчив, ще се гърчи в немотия или хайде най-много - ще живее нормално, но без екстри, хапване и пийване, телевизийка и дебела жена! Така е устроен светът и всичко останало е комунизъм! Можеш и знаеш - живееш охолно! Не можеш и не знаеш - живееш скромно!

...наистина ли си вярваш, че ще продължи все така и че света в който живеем правилно е устроен от нас хората.

Как ми се иска да отида в тях и да се изакам на диваните и в кухнята

+

Сигурен съм, че това е най-великото дело на което си способен! И го правиш откакто си се появил на тоя свят - лапаш боклуци и после ги изсираш! Можеше и без теб...

В този свят всичко е сбъркано!

Каква пък ще да е тази къща за 26 милиона? Може да е голям актьор, но просто не е честно да има пет къщи за десетки милиони, а другите да изплащат по 30 години една спалня.

хареса комунизма, това е капитализма :) Човекът не е ги е крал кинтите, има интерес към него, плащат му луди пари :)

Нито комунизма, нито капитализма ми харесват или пък са идеални.

Те пък всички дето са живяли в капитализъм са с къщи за по 20 милиона и няма ни един беден или с кредити :)

Ей за това света няма да е спокойно място за живеене, а винаги ще има войни, бежанци, смърт и убийства, защото не е нормално един актьор да получава 20 милиона примерно от филм, ритнитопковец да получава 80 милиона годишен доход, 5 процента от населението на земята да владеят 95 процента от богатствата й, а останалите част да й ръкопляскаме и живеем в бедност.

революция!! Перманентна революция!

Вече имаше поне две революции. Нищо не се е променило, щом отново в главите ни се раждат подобни идеи.

Е защо някой друг трябва да мисли за теб да те храни или нещо друго. Напъни се и ти изкарай допълнително пари. Света е свободен. Ето например търгувай с биткойни или нещо друго простичко. Никой не ти е длъжен. Като има хора да харесват Меси ще струва и 500 милиона.

Някои хора искат да пушат арда без филтър и са доволни други искат борко или да шмъркат. Кой каквото иска стига да не пречи на другия :) Хора различни. Един може да рисува друг да пее виж и ти какво можеш и се ориентирай :)

Mariana Georgieva

Има ограничения за простосмъртните навсякъде по света, повярвай ми! С извънредно много труд може да стигнеш само до някъде... После се намира кой да те търкулне по надолнището просто защото не си от сой!

Комуне, ходи ритай топка по-добре и не ги мисли :D

така е! негъв празноглав негър например, дето само гони една топка, го пазаруват за 100 милиона и му дават годишна заплата 10-12 млн. - ненормален свят, напълно!

Първа инвестиция-само 18 милиона!