Линдзи Лоън иска среща с Путин и половин милион за интервю

Линдзи Лоън е поискала да се срещне с руския президент Владимир Путин и половин милион паунда, за да участва в руско тв предаване.

Обратно в новината

Коментари - Линдзи Лоън иска среща с Путин и половин милион за интервю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая била искала,че кой я бръсне тая бе.Пък и да й платят.Тая наистина ли е толкова тъпа.Каква е тая смръдла

По-скоро тя трябва да плати тази сума, за да я излъчат по телевизията.

Хм, според мен Линдзи Лоън културно е отказала предложението за участие.........:)))

За тази цел има и нормални формулировки, не е ли така? Имам предвид цивилизовани хора.

Тази жена май е луда.

Путин да й вземе 600000 евро за аудиенция при него и всичко е наред. Много насериозно се взема тая пропаднала кифла! Да ходи на среща при Пуси Райът - пасват си напълно.

След толкова разкрасителни процедури - тая си е все така доста грозна ! А аз какво си представях ...

беше сладко хлапе що така се самоунищожават не знам ама вие мразите америкнците де всичкита са грозни за вас :))) но няма как трябва да си доста извратен за да харесваш путин :)))

Какво има да ми мислиш, защо се саморазрушават. Ранна слава и наркотици. Сами се затриват, не е нужно да ги мразим. И аз так - не мразя, само констатирам факти.

Не знам как разбрахте, че мразя американците и харесвам Путин - познаваме ли се или по друг повод съм си отворил душата пред вас? И да - Линдзи не ми харесва и смятам че има груби черти! Харесва ми Синди - тя е американка- нещо против!

Ох боже тая така и не е проумяла че ТЯ трябва да си плати за да иска интервю мот Путин ама какво да прави завалийката като иска да и споменават името. Обамата дали ще и даде и половин долар ако го интервюира???

Зависи как ще го "интервюира":)

Путин няма нищо общо с предавенто.Лохан е поканена в предавнето на Малахов,а тя поискала пари, и среща с Путин,за да си вдигне рейтинга в САЩ защото Путин там е харесван.

путин изобщо не е харесван в англия го нарекоха - путлер в холания нарекоха русия - терораша лоън се е изгаврила с руснаците най-малкото заради бившото й гадже - руснак който я е биел явно е разбрала колко струват като хора

Путлер го нарече тъпият и нагъл Чарлз, който не си вижда собствените изцапани гащи, а учи другите на демокрация! Колко ирландци изтрепаха "демократично" поданиците на НВ?! А дигат аларма за Чечня и Крим!

Руското предавне да не се занимава с този боклук. Мечтите на тази за среща с Путин са фантастика.

"Руското предавне да не се занимава с този боклук" - за Путя говориш нали? Не че Линдзи е цвете за мирисане де ..

И от кога скъпите урви решиха,че са нещо повече от парцали? Путин е държавник,тази е с тарифа. Кое ги свързва,освен ако той обиди себе си да си я поръча. така е. Жената веднага е люснала як хонорар ,за свиждането. тя така е научена. Общуването само срещу заплащане.

И какво иска да му направи на Путин на срещата? Много е странно дори и за поян и/или дрогиран човек като нея. Тя май реши, че всички руснаци са в краката и.

А защо пък ,ще занимава Путин със себе си?Това е държавен глава,а не някой телевизионен водещ.Да си плаща на предаването,което предпочита да направи интервюто ,а не те да и плащат.Все пак,тя иска това интервю,а не те?!

ами дир.ру така са написали статията че да не се разбере :)) но всъщност руската телевизия е поискала интервю с лоън а лоън явно се е изгаврила :)))

Не се е изгаврила тя има тарифа. Холивудските боклуци като нея дори пазаруват безплатно дрехи на места ,за реклама.

нали разбирате че жената най-вероятно се е изгаврила с руската телевизия :))) обаче като знам как са зажаднели руснаците за внимание от света може и да се навият :)))

ами май не са се навили като гледам - излиза че са се изгаврили от Руската телевизия със нея - абе това биг брадър ви проми пазните мозъци съвсем - всичко на шоу започнахте да обръщате Русия е сериозна държава а Путин е класен политик и разумен мъж - какво толкова има да си говори с едно американско момиче успешно във спорта и не толкова блестящо с ум и разумни постъпки в живота

на путинофилите всичко им е наопаки :))) може би си и подведен от заглавието но фактът е че руската телевизия са я потърсили не тя е търсила изява в азиатската медия :))) условията които е поставила звучат точно като гавра :)) явно е разбрала какво представляват руснаците от гаджето си :)))

е то и Николета Лозанова да вземе да си поиска солиден хонорар и интервю с Путин :))) вече смешни ставате :))) малоумна шоу звездоманска работа

Когато искаш нещо, обикновено си плащаш. Както за изкуствените джуки, например. Линзи-то няма как да не ги знае тези неща, нали идва от място, където "безплатен обяд няма".

тази е много по-известна от путлер по света не всички живеят в общество подложено постоянно на путлерска пропагада :))) дреме им на хората за психопатичното кремълско джудже

Затова ли иска среща с него, а не обратното?

тая пикла много на сериозна звездЪ са е взела то повечето биха платили милиони и пак нямаше да им дадът достъп до великия Путин а тая чак и пари иска. То това да не е нашта зелена кратуна Боко тиквата дето искат да го чешат по оределия мъх и да му викат кангратулашан

путю велик ..., и на него ли ше праят мавзолей, мухаххахаха

е тая мокра мушмула и с наш Боце да иска интервю пак не мисля че трябва да и се даде(все пак е сериозен държавник) макар че знам ли го той оня малко продажник и фурнаджийска лопата

Аз съм по-скромен, искам само да развъртя Линдзи Лоън като перка на въртолета ми.

Нали знаеш какво става като падне л но на вентилатор?

Според мен не е искала да ги отреже директно, и затова е поставила нереални изисквания. Сигурно е достатъчно умна да схване, че шефовете на която и да е медия, не разполагат с времето на руския президент.

Новина би се получила, ако някой даде въпросната сума на дамата в замяна на интервю :)

Ха-ха Лизни, това че си изцоцала русначето Игор Тарабасов, не означава, че всички са глупаци като него.