Михаела Филева позира като булка

Михаела Филева се снима като булка за специална фотосесия "Love is in the air".

Обратно в новината

Коментари - Михаела Филева позира като булка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майко мила :( Кой е тоя некадърен фотограф заснел тази кошмарна фотосесия?! Студент във 2ри курс щеше по-добре да се справи. Абсолютно аматьорски снимки, а мацката няма никакво присъствие в тях и е смешна с тая прическа. Отврат, пфууу.....

На кого този кон бездарен е държанка, се питам..

не те знам сега защо се снимаш като булка, като не иска да си булка, ама вземи ми отговори, защо винаги пееш по гащи и ако се обуеш, ще може ли да изпееш нещо?? това днешното не са певици, а са едни прости веещи из екрана, вместо на простора се гащи

Гледат от западните звезди, понеже нямат ум да създадат свой стил..........................

Големи напъни, голямо чудо да превърнат бездарието в звезда, но не става и не става... И само един въпрос - не можеше ли цветята на невзрачната кратунка да заемат формата на венец, нежели на чалма?

освен да си тресат публично гъзовете и виметата, тия правят ли нещо в тоя живот???

ще синетзирам и аз : - косата и или това което се представя за коса ми прилича на гнездо и не съответства на типа булченски рокли - копира /неуспешно/ Жана, на Жана този стил и отива защото си е самата нея, при Михаела е по скоро манджа с грозде. - като не и е желание толкова да се види булка , да рекламира жилетки ще е в унисон с нейния натюрел. Не мога да разбера защо ги карат зорлем някои девойки да се снимат с булченски рокли и после задължително да ни обесняват как не искат да са булки, как не било важно и т.н. Ами не се правете на булки, ако случайно се ожените ходете ако щете по бански и джапанки. - за нейно сведение, аз си бях булка с всичките му салтанати, рокля, дълъг воал 4-5 метра, истински перли и грам не съжалявам вече 25 година.

И какво ли се крие в тези плитчици ? Буби разни. И...момичета, моля ви - обЯснява, не обЕснява, моля ви!

ПИПО

Абе ти не съжаляваш, ама за мъж ти не знам.

Приятно момиче, отвратителна коса, тотално неподходяща за роклите, с които е снимана.

Красиво!

Снимката в басейна и тази, на която уж ще се хвърля от някакъв мост направо показват отчаяние. Да не говорим, че прическата изобщо не отива на стила на роклята. Иначе, момичето е красиво, но не е нещо свръх специално. Има много като нея.

УЖАС!!! Прическата е отвратителна. Подходяща е за плажно парти, но не и за булчинска рокля. Заприличала е на Жана. Да маха тези плитки веднага и да си заприлича пак на човек.

"българките били хубави" Аз като я гледам тази и онази гери никол, че и НиЛо и други дето всеки ден ги развявате тук.... много са далеч от хубавото!

ПИПО

Мюмюне, българките са едни от най красивите жени. Обиколил съм доста, видял съм доста и моето скромно мнение е, че са класи над повечето.

като разведена .

На мен пък много ми хареса .Прекрасна Михаела -Браво! Който може по-добре да се пробва!

КВА Е ТАЯ ЧАЛМА НА ГЛАВАТА В СТИЛ КЪСНАТА "ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА":)))????

Е по-грозна фотосесия рядко се вижда. От дома за слепи ли са били целият екип, дето я е реализирал. Жалко за потенциала на момичето.

дирпедали и ку..рви

Абе яка пТичка е, каквото и да си говорим......

Фотосесията наистина не струва, което е жалко, тъй като момичето си има собствен чар, до който фотографът не е успял да стигне. Еми, не може всички да са в един калъп, па и с претенци... Направо на някои снимки моделът отсъства, което е страховито. Но все пак, има и уловени добре три или четири детайла, обаче на фона на всичко останало...

и какво да направи сега целокупния български народ!? като пускате такива "новини", моля, пишете оттоду за смисъла, щото той някак си не ще да изплува сам от глупавите ви съобщения.

Най-трогателна е снимката с куче то. Чувствам се като Квазимодо след такава новина!

Това момиче прави по съвършен начин всичко, което прави - музика, танци, модел. Иначе, в случая - с резерви към стилисти, коафьори и т.н.екип . Успех Михаела !

Ботева да не си на ботев враца сестра?

Браво, прекрасна сесия, добър модел ! Но все в чужбина, все чужди списания. Кой ще я заведе в гражданското, ще роди ли българчета а не чужденчета ? А дано !

Блек Си Рама.

Коя....?

Друго си е това -раста коса, жалки чалга тоалети, дизайнер с мега име.... какво разбираме ние ;) Ужасно е всичко, особено снимката тип самоубийца....

Тази изгря като хубаво, лъчезарно момиче, а започна да се прави на някаква екстравагантна "секси кака". Като че ли имаше повече класа в началото...

Prilicha na bulka beglec, niama go bliasuka...

Стаа.

Много ниско ниво тая сесия.Момичето не е лошо (малко селска красота ама карай), тоалетите хубави, но като краен резултат много бозава работа...

Цицата дали е истинска?

Истински са. Много добре сложена е.

Готова е за пайнер мюзик димитроувграТ..

Красиво момиче, грозни рокли...

че , при такава жена, кой гледа роклята??

Кво пък му е хубаво на този кон, бе?

Михаела е страхотна, но тук проблема е в избора на фотограф! Нямам предвид, че снимките са размазани или не композирани. А идеята за самата фотосесия на такова място. Наставления за позиране и какво ли още не. Да, Косата опеделено не е подходяща. Определено са притупали фотосесията и защо им е отнело 3 дена да е заснемат?

Роклите хубави , ама момето много дебело, грозновато. НЕМА ЛИ НЕЩО ПО ХУБАВО! ХА ХА

Става !

Зимам я таа булка !

По-ужасна фотосесия не бях виждала скоро. Михаела по принцип изглежда хубаво момиче, но тук ми изглежда една такава груба, грозновата в лицето. За роклите, изкуствените пози и прическата-no comment.

"Винаги съм знаела, че под една или друга форма, животът ми ще бъде обвързан с музика" БГ изпитва ОСТРА нужда от хора силни в главата а не във музиката и веселбата!!!

готова е за Фермата ! наслука

Страхотни рокли, но някак си стоят смешно с тази разплетена дамаджана отгоре!

Хубава.Не завиждайте.

Бре как хубаво се наляло това девойче, пораснала е, време й е и за рокля...

Висока и цицореста-перфектната комбинация!

Хубаво момиче,повечето рокли са прекрасни,но тази коса,тази прическа...УЖАС!