Oбезобразена с киселина индийка ще дефилира в Ню Йорк

Индийка на 19 години, обезобразена с киселина, ще участва в ревю на Нюйоркската седмица на модата през септември.

Обратно в новината

Коментари - Oбезобразена с киселина индийка ще дефилира в Ню Йорк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Потърсете в нета статията: Убийства на честта погубват 20 000 жени годишно. Пълен ужас. Вече нямам съмнение, че актрисата от "Малката булка" не се е самоубила, а е била убита или принудена да се самоубие.

Знаем за такива престъпления и в България. Жалки, бедни духом са тези мъже, нещастни дребни душици. Тях Боговете ще ги накажат.

Просто не мога да повярвам, че подобни варварщини като обрязване, убиване с камъни, заливане с киселина и прочие все още съществуват в 2016-та и се прилагат от комплексирани полумаймуни спрямо беззащитни жени. Ебаси диваците... Бой с тояги, докато припаднат! Тия друга оправия немат.

каква злоба *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мислил,че индийците са кротки хора :(

10% са последователи на мирната религия.

И аз така си мислех и си спомнях Ганди и неговата борба. Обаче след онзи шумен случай на масово изнасилване на студентка преди няколко години си смених мнението. Наскоро ми се случи и да гледам едно филмче за тамошните секти и вярвания, а те са многобройни, и нищо хубаво не видях. Да не описвам тук подробности, но тези хора са по азиатски жестоки. Чудя се как някои тръгват да търсят там някакво просветление. Не че нашата днешна църква е стока, но православието е не по-малко духовно от разните му индийски гурута.

ужасно..

Нали е жива? Има възможност за отмъщение с киселина в лицето на същите тези идиоти.

Не си в час.

"Отмъщението" минава през Прошката и надживяването на мъчителни те и...чрез пълноценен живот, въпреки всичко. Момичето го прави.