На 46 Клаудия Шифър е все така неустоима

В четвъртък супермоделът на 90-те Клаудия Шифър навърши 46 години. Тя и до днес въплъщава образа на перфектната руса сексикона.

Обратно в новината

Коментари - На 46 Клаудия Шифър е все така неустоима | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко е по убав!

Не ми харесва, че през последните години всички нейни снимки са силно обработени с фотошоп, прилича на пластвасова кукла.

винаги ми е интересно как се провокира невинност с учуден полед и отворена уста,наивност с възклицания и усмивки и всичко това на 46.

ами сигурно от ГМО пашата, по кината някой даже преиграват с тия отворени учудени уста, ама и обикновенните кифли също го практикуват. Сигурно това им се преподава в школото, защото ВСИЧКИ имат много заучени стойки, жестове, мимики и фрази - WOW, Oh REALY, Oh My God (OMG) и Fuck и I MEAN (това е нашето " 'ръйш ли") /задължително след всяка 2 дума и т.н. толкова са еднакви при общуване, че изобщо няма разлика дали ще онодиш някой контакт или кифла, щото и контакта може да почне да ти вика OMG.

Друго си е нашата омайна реч дето може да те псува 45 мин без почивка и БЕЗ ПОВТОРЕНИЯ, дори и сърбите ги бием в тая област... А ония какво - едните викат Shaize, другите FUCK, SHIT и FUCKIN' SHIT и до тук. Виж франЦетата не ги знам с тия нежните китки, дали могат и толкова да произнесат ;-)

Никогаш не е клала прасета, варила компоти, слаала вкиснато зеуе в бидони и не е мляла лютеница у мазата! Я ква е мръшава и гръчава, не като наште булки напращели, провиснале и с по три гуши. Жив зян таа швабка.

Нали, само дами падне... сутрин бетон ще лее, вечер компоти и пипер ще пече. В почивките с павата лопата да риголва. Направо ще я скъсам с тия грозни/криви черти, виснали бузи и напухтяла поничка.... шваба такава...

Любимата ми манекенка от годините на младостта! Нямам представа как изглежда на живо в момента, но в разцвета на кариерата си беше върхът. Едни от най-спряганите и известни тогава бяха тя, Синди Крауфорд и Наоми Кембъл, но Клаудия определено ми харесваше най-много.

тюх тия шваби, ако си имаха траверсо Асан-Анита, кой знае какви филми щяха да правят? Или първа станица на - VOGUE - Плашим се!!! половината свят я харесва, само на 5 ганьовеца им е кисело гроздето. А дали не им е гранясал кренвирша или бирената пръчица? СМЕШНИЦИ!

Наистина е красива, но уважаеми, тази жена със сигурност е над 50г. Не знам как решихте, че е на 46?

Интересно за какво ти е този компютър, след като не можеш да провериш елементарния факт, че е родена през 1970 г.?

ми елементарно, отдругата стана и тамимат компютУр и могат да напишат че е роден 94, ще повярвате ли?

винаги е била набухната поничка издута отвътре с бузи и увиснали горни клепачи!

Сега няма да мога да заспя, за вас не знам.

тая винаги си е била с неправилни черти и леко грозна но машината германия я лансира като продукт понеже нямат по-хубави -германска му работа!

тюхтия шваби, ако си имаха траверсо Асан-Анита, кой знае какви филми щяха да правят? Или първа станица на - VOGUE - Плашим се!!! половината свят я харесва, само на 5 ганьовеца им е кисело гроздето. А дали не им е гранясал кренвирша или бирената пръчица? СМЕШНИЦИ!

Тая Брунхилде винаги си е била грозна. Спор няма. Разни хора - разни идеали...

По-зле и от кукла Барби. Привлича вниманието единствено на рекламни гей специалисти.

Аре сега гроздето било кисело - кой знае колко сте си общували И с тая "женичка", ти и ръката интимно.

Неустоима ама на снимки!

ми те тез снимки май от 90-те?! разлика 25 години... неудържими

странна работа мислех, че е на около 55. че когато е била хит през 90-те ми изглеждаше да е на 25+

навремето аз бях на 15, тая беше на 30. Сега аз съм на 40, тая била на 46. Копърфилд и беше гадже на тая, явно е научила някоя магия.

и на мен не ми излиза аритметиката. или са я гримирали така, че да не ги съдят за педофилия.... Освен това германките като тийн изглеждат добре после като направят 18+ приличат на краварки или крави все тая. ако снимките бяха датирани ще ше да е по-добре...

:) В Бг Лиленце Пиленце е наясно тая "магия".

На 46 жените са неустоими. Има някаква магия в тази възраст :)

И все пак е дърта

Е, не чак толкова дърта, колкото други дърти.

Е това е красива жена, не като Гери-Никол.

Герито-Никол е недоразумение

Всъщност на 31 г. съм и виждам че скоро трябва да мисля за пенсия.:) ;)

Никога не съм я харесвала. Грозна и безлична жена.

тебе кой те пита, какво харесваш??;)

А ти си оправи правописа и пунктуацията;)

Много грозна и безлична жена. Даже не е жена а травестит, има визия на грозен мъж. Бледолика, безформена, с къса шия, щръкнали огромни ушни миди като на Йода от междузвездни войни, предни зъби тип тесла като на бобаров гризач. Мръхла, смръкла, паткан - каквото и да са каже за нея няма да са сбърка. Чудя са на мъжът и милия сладур с какъв акъл и е направил три деца, как въобще към такова погнусище посмешище нормален мъж може да изпита сексуален апетит.

тука е редно да спомена Mайка ти,.....;)

Ех женска завист!Много си е харна наборката!

Мила простакесо злобна, работата е там, че ти написа 10 изречения коментар за тая мацка, с които ще и пръднеш на тутурутката. Тя е световно известна и успяла красавица, а ти ще продължиш да си кюташ в смръдливата си клоака. Наздраве!

Хехехе, абе " убре", толкова ли грам чувство за хумор нямаш, та не схвана майтапа в поста на Калдирчева? Ако знаеш колко жалък изглеждаш в очите на хората с това толкова ценно чувство, предполагам, ще ти се иска да се гръмнеш с дървената пушка....Поздрав за Калдирчева за успешната провокация, тя ги умее тия "въджии"...:)

Много е кофти липсата на сексуален живот и да си гледаш снимките на отминалата младост, а ? Айде сега спри за малко да гледаш турските сапунки, че манджата изгоря, а пералнята свърши.

*

Дала съм та на прокурор.

моооо сифоооо ти коса обаздас мооо дартакооо тоита уся дет кривоо и дрт си плесивоо моо бабоооо хохоооо

Дават та на съд, влизаш в Сливенския, и Донева няма да та спаси, ясна ли съм ти кело копелячке?

Забрави кожа като киреч ха хааааа

Аз съм на 63. Не бих и се замислил. Ама 25 годишните доста ще се оглеждат за нещо по-младо, преди да решат да не и устоят.

А дали ти ще си атрактивен за 46 годишна жена?

по добре две,.. по на 23!!;)) Hа 46,.. е вече,.. изфъщяла лимонада!!;))

Щото те 46 годишните жени такъв избор имат от мъже левенти, видиш ли!

Михаела Филева и българската студентка от съседната статия са по-красиви от Шифър

Филева е като текезесарка - груба и селска "мутра", а миската е пошла..... поне на заглавната снимка така изглежда, не гледах навътре.

Aми, как да гледаш "навътре", като си кривоглед!!;))

Само не разбрах що всичките деца са с по две собствени имена.

В доста страни, всъщност в повечето вкл. и в съседните ни Румъния, Македония и т.нат., личното име на бащата не се използва като второ в цялото име. Затова пък си имат второ лично име, а често пъти и няколко допълнителнителни.

Особено на първата снимка! Лицето й е като опънатата пластмаса на Барби

Aми, тогава, изпрати една твоя снимка да те видим колко си "Hеустоима"??!, или се страхуваш,.. да не ни изплашиш??;)))

Не мъ кефи. Хйдиту по стаа.

Клаудия Шифър сега, след 10 години Кадрие Шерифова.

Честит рожден ден! Да е жива и здрава! Тези набори от 66 до 71 са най-хубавите и не стареят, за това са неустоими!

Mного, малко съм по голям, на това не ми пречи да те "Oпраскам" Kалинке!!;))

Чакайте сега- искате да кажете,че на 46 г една хубава жена е стара? Да, стара е да рекламира младежка козметика,но както сте написали Клаудия Шифър е лице ,което може да продаде всичко. Смешно ми е как 17г. момиченца рекламират крем против бръчки например. Моля ви, не сме 17в, когато като прехвърлиш 26 и си готова за баба-нещо имате проблем с темата години! Миналата статя- как изглеждат актрисите от сериалите- ами на 69 г. как да изглеждат?

Е, стават, само за залинели дедковци. За младежта си има младеж. Пък и за дъртите чичаци -паричковци си има младеж. Тия бабки ни ги пробутват само на нас -средностатистическите олигофрени, да се кефим за тяхна сметка (или да се кефят за наша -то реципрочно)

ина, ако и ти си на 46, и си хубава като клаудия, ти пращам оферта!!;))

Добре е наистина, но все пак снимката не ми прилича да е от тази година.

То всеки човек е уникален...дори и най грозния!

Еднояйчните близнаци не са много уникални.

Уникална!

По принцип жените се омъжват, не се ОЖЕНВАТ :)

Напротив, жени се за жениха си.

Много си зле. Жената се омъжва, а мъжът се жени. Той се нарича жених, именно защото се жени. Тя се нарича невяста или невеста, тоест непозната, от стар. неведьта / не мога да го изпиша със старата азбука/. Всичко друго, което се върти в съвременната реч, е поради разпадането на стария бит и патриархалното семейство, поради това, че семейните връзки вече нямат предишното значение. Малко хора днес ще се сетят коя е зълва, коя етърва, кой свако, кой калеко и прочее. А преди всичко това е било живо и е значело много.

...недей да пишеш глупости, тендъре! ;-)

само по принцип. Жените не са каквото бяха...

Не. Всички се женят. Произходът на думата е от - ожЪнати. ОжЪнени сиреч двете събрани заедно. Преди реформата в правописа е имало един специален знак ''ѣ'' , определящ звук, четящ се и 'Ъ' и 'Е' Примерно 'бели, цели, мляко. Так аи с ожѣнени. Ожънати = събрани класове. Затова и доскоро все още се чуваше ЖЕНЕН С/със тоест женен С - заедно ожЪнен. Заради модерността и логично зувчащото оженен - тоест мъж за жена логично ( соц/ърбан) модерността вкарва в употреба омъжена за жена. Всъщност и старите паспорти и за жена и за мъж все е ЖЕНЕН/А.

За мен Шифър е устоима. Неустоима за мен е едно момиче от блока, но за съжаление, аз съм устоим пък за нея и те така ...

Ръгай ракия и ще те забележи мацето.Просто си искай директно , та те го обичат повече от хляба !

Сбъркал си епохата. Живеем във времето на кифлите. На среща те питат, като малумни 10 пъти, колко струва колата ти, и къде живееш. Трагедия е в България момчета. Трагедия. Майката в къщи от дете й говори: "Гледай да е с пари!" И това само за 25 години стана.

Така е, трудна работа е да сте си неустоими взаимно.