Австралийците почетоха паметта на Стив Ъруин

Австралийците отдадоха почит на Ловеца на крокодили Стив Ъруин за 10-ата годишнина от смъртта му.

Обратно в новината

Коментари - Австралийците почетоха паметта на Стив Ъруин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятен!!! Гледах го преди години в едно интервю и на въпроса кога е изпитвал най-голям страх,той отговори-На сватбата си!!!

Разбира се, че го помня. Беше ми много мъчно когато загина. Винаги усмихнат. Правеше великолепни филми!

Точно неговите бяха, щото той беше водещ и обясняваше как ги правят, и беше от същата серия филми. Това че не си го гледал значи само едно нещо - хич даже не си му бил фен. И да, змията се пускаше от торбата, а той скачаше в движение от джипа. Освен това обясняваше как от съображения за сигурност змиите са без отровни зъби или отровата е източена предварително преди снимките. Не знам какво толкова не му харесвате на отговора ми - човекът беше интересен, само дето не е истина това, което прави. Иначе му свалям шапка, че поне е честен и си каза как ги прави тия филми. Тъй като няма да ми позволи системата да пусна видео, потърсете го.

Велик човек и безстрашен изследовател, да не говорим колко интересно и раздвижено представяше нещата пред камерата!... Жалко, че си отиде така нелепо. По-завладяващи серии от неговите и на Карл Сейгън за космоса не сме гледали.

Нищо друго не мога да кажа освен да почива в мир душата му. Чета тук някакви критикари на делата му, но това право не е дадено на мен, а на Всевишния.

Не ми харесваха фимите му, но му личеше, че е Човек. Жалко, че си замина без време...

беше невероятен,смел, компетентен и мнооооого симпатичен, жалко че толкова рано си отиде от този свят, светла да е паметта му!

Наистина много искрен и "заразителен" човек. Лека му пръст, хората ще го помнят още дълги години.

Жалко за човека! Хубаво предаване водеше!

светла му памет на този симпатичен човек

Интересен екземпляр беше тормозителят . С един такъв блестящ поглед като на ТитиТО Папазов.

Много беше луд, горкия! В добрия смисъл на думата. Лека му пръст!

Човек който се помни!!

Уникална личност ! Вечно ще го помня !

Един от най-интересните хора бродили по земята. Понякога се сещам за него, хем мина време. Какви невероятни неща правеше и какъв пример беше.

Стив беше преди всичко човек! И голям чаровник - в него имаше нещо от барон Мюнхаузен и Дон Кихот: ).....гонеше разни твари, все-едно се сражаваше с вятърни мелници: )....и наистина си личеше колко е искрен - след него се нароиха доста хора, които се опитват да копират стила му, но...уви.Мисля, че остави едно велико дело след себе си - запали искрата, любопитството към дивия свят в сърцата на много деца. Научи ги да обичат природата, животните, да уважават техния мир и да живеят в хармония с тях...това дело съм сигурен, че продължава.Почивай в мир добри човече!

мир на праха му..беше наистина герой в буквалния смисъл на думата...най отровните змии го лижеха с езика си по челото, плюещите кобри го плюеха в лицето, крокодилите плуваха около него, а загина от риба..колко нелепо...но едно е истина че животните го обичаха защото и той обичаше тях...възхищавам се на героизма му, от него преодолях страха към змиите като го гледах как си играеше детски с тях, а те бяха страшно отровни..той ми даде сила да преодолея страха...вечна му памет...паметник трябва да му издигнат в Австралия, а и в целия свят защо не...почивай в мир приятелю Стив

Да бе! И аз така си мислех, докато не дадоха филм как ги правят тия филми - той никакви змии не преследва, те му я пускат и той играе и претендира, че я е търсил незнам-си-колко дни... после си я прибират в торбата. Иначе мир на праха му, ама чак толкова не мисля, че трябва да се превъзнася

Вечна му памет и дано има повече последователи, които да продължат делото му!Той рискуваше живота си, за да ни предостави атрактивно максимума знания за природата и то по съвсем безопасен начин, пред екрана.

Крокодилите се радват! Няма го дъртия изнасилвач!

E, кво недовоствате! Мне много ме кефеше и акцентът му и излъчването му! Ама за крокодилите едва ли е било така!

Ъруин беше много вкусен.

!!!!!

ти...По пътищата бродят хора,равни на бога и на дявола,а ти стоиш до топлия гъз на жена си,за по-сигурно и "мирно",нали?

Винаги с удоволствие го гледах... смъртта му е голяма загуба:-(

АКО не беше толкова САМОНАДЕЯН И АРОГАНТЕН ЩЕШЕ ОЩЕ ДА Е ЖИВ!! СКАТА ЯВНО НЕ Е ГЛЕДАЛ ПРЕДАВАНИЯТА МУ ПЪЛНИ С МАНИЯ ЗЯ ВЕЛИЧИЕ-КАКВОТО Е ТЪРСИЛ, ТОВА Е НАМЕРИЛ!!!

Ако си беше лежал в леглото, щеше да умре от залежаване. Рисковете на професията!

Точно така и аз това казвам,но ме изтриха:)))Много смотан народ има в България!И веднага почват с чуздиците ...хейтърите,кво е това?Аз преди да му се случи случката със СКАТ имахме събрание с един американец от американската организация по безопастност на труда(ОША)Иот къде стана дума за Стив и човека го вмъкна в сейфти коментара си и каза:рано,или късно този човек,ще си намери майстора,и не след дълго се случи!

Що пишеш "СКАТ" все с главни букви? Да не би от оная телевизия да са го убили?

Поклон! Важно е не колко дълго си живял, а какво си създал и колко дълго ще те споменават с добро!

На всички хейтъри да им са изтропам в устата. Стив правеше страхотни предавания. Дано ни се радва отгоре.

Истински му се възхищавам. Той беше голям природозащитник и човек. Почивай в мир приятелю.

Квото търсил .....намерил!Никога не съм му харесвал предаванията,лека му пръст!

ТИ СИ ЕГАТИ КАТИЛА

Що бе?Малко преди да му се случи случката,имахме сейфти митинг с един американец от ОША(американската сейфти организация)И от къде стана дума за Стив и човека каза:Рано или късно на Стив ще му се случи случка.И не след дълго СКАТ му видя сметката!Правече се на големата работа с крокодилите ,отровни змии и т.н.Той си го търсеше!

И аз съм го гледал с голямо удоволствие, макар,че съм смятал,че много от сцените са били режисирани. Смъртта му обаче по най-жестокия начин показа риска , на който тези хора се подлагат. Почивай в Мир Стив и извинявай,че не съм ти вярвал до край !

Вечна му памет! Тормозител на животинки беше тоя образ, природата го изигра!

Беше и си остана НАЙ-ГОЛЕМИЯ от най-големите.