Линда, Наоми и Кристи се събраха за фотосесия

Топмоделите на 90-те Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста и Кристи Търлингтън позираха отново заедно.

Обратно в новината

Коментари - Линда, Наоми и Кристи се събраха за фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наоми не е мръднала

не са за черен велур, да не сърдят ако са за кошницата че изварата не пада на земята

Да гледат младите момета техните лели от 80те как са си направили веждите и да спрат най-сетне да рисуват пухкави къдели по лицата си (справка - предната статия за Миската).

Ще е красива фотосесия!

няма да забравя никога клипа към песента на Джордж Майкъл "Freedom"!!! Невероятни са!

Пуснете си снимки на знаменитости преди и след фото шоп. След това идете купете поне една червена роза на съпругата или приятелката си. защото те наистина са уникални и реални.

красоти!не случаино са top манекенки!

Имаше една снимка в нета- сравнение на моделите от снимката и днешните пластмаси с еднакви лица и усти. Излиза,че по- красиво от натуралната красота няма,така че не се тормозете,ако не можете да си направите така модерната човка и издялкан нос,в комбинация с грамадни скули.

Уникални са!!!

Дори на 51 г. ЛИНДА си е номер 1! УНИКАЛНА!!!

Неотдавна имаше статия как е напълняла и заприличала на обикновена лелка, и наистина беше така. По-горе са прави, Фотошопът прави чудеса.

Ми може да се е напънала и отслабнала за фотосесията. Предимството на високите хубави жени е, че дори и да напълнеят могат да отслабнат и да влязат пак във форма, докато ниските, дебелите и грозните колкото и да се напъват нито ще станат високи, нито ще се разхубавят.