Микеле Плачидо с жена си и дъщеря си на премиера

70-годишният Микеле Плачидо представи новия си филм "7 минути", в който участва дъщеря му Виоланте Плачидо, на кинофестивала в Рим.

Обратно в новината

Коментари - Микеле Плачидо с жена си и дъщеря си на премиера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За теб, любов моя От пазара за птици купих птици за теб, любов моя. От пазара за цветя купих цветя за теб, любов моя. От пазара за окови купих вериги, тежки вериги, за теб, любов моя. Накрая на пазара за роби те потърсих, но не те намерих, любов моя.

Ако всичко трябва да е малко в малкия град,защо страхът е в неизмеримо-големи размери

Хм, напоследък взе много да си личи кога един мъж е изкуфял напълно- по възрастта на жената, с която се снима,та да разбере цял свят с колко по-младо маце спи- дали с такава , която може да му е внучка , както в случая , или е само на възрастта на дъщеря му.

Миклелето едно време, като идваше в Живковстан, какво ги правеше родните моми, само те си знаят. Даже няколко се хвалеха, че щели да се женят за него. Е толкова се и ожениха. Микелето си събра куфарите и бега ....

На любов има всеки право,заслужава си, но и се заслужава

да бе точния човек? Евстатиев и той така ги среще по хотели?!? Някой дами не са добре!!! Комшията бай Недялко на 71 г. и той е любовчия ама му връзват .... защото пенцията му е Стига сте величали палите, а уважавайте мъжете си

търсъ Богат дятка да ми уреди живота. Кви семейни ценности, кинти и комплоти. Няма да се обезличавам с някой работник.

Е на това му се вика расов италиански пръч...!!!!!! Да Боже на всеки мъж...

Дъщерята прилича на Барбара Брилска.

Дърт козел Жена му не е имала шанс с мъже на нейните години. Горкичката

ТОЧНИЯТ ЧОВЕК на подходяща възраст и време, а други в неподходяща възраст и време.

Ооо, значи аз нямам повече шанс

Верно, повечето са големи простаци. Българите са по-джентълмени от тях...

И двамата изглаждат щастливи.

изглeждат

Защо да не са щастливи

Ха на бас, че този селски бик има куп млади приятели, които редовно му гостуват в къщи, когато него го няма там. Сега е като кисело мляко, но няма краставица, та тази млада дама да му спретне един таратор.

Е, па що не ми се обади, га бях по-млада, бе? И язе щех да ти пръкна един пискудан...

Какво ли е усещането да си на 33 г. и да спиш до 70-годишен, който хърка и пърди, па ако ще и Ален Делон да е?

Богат, грозен и/или стар няма!

Този на 33 е за лечение, не този на 70.

Голям палавник този Микеле?! Жени, любовници ... деца .... , но всичко се връща. След няколко годинки тази хубава млада съпруга ще започне да му слага рога. А той .... ще се прави, че не забелязва.

Къде е жена му? Има снимки само с дъщерите му.

70:33 - ОТВРАТ!

Е, като я е забременил са били 59:22, може и по-млада да я е отпочнал. При това не е единствената, всички винаги са били луди по него, ето и тук противно на принципите си половината го защитевет, коя ли от нас не е била влюбена в Катани, аз също, даже го го разбирам, но не го оправдавам. Това момиче можеше само да мине за бройка, но като е забременяло му се смилило сърцето да си я вземе за невеста и да й уреди живота.

И за го харесвах, когато беше инспектор Катани, но това не ми пречи да видя на какъв жалък глупак се прави с това младо момиче

Само за сведение да кажа, че италианските любовници са ненадминати - галантни, нежни.Хич не се чудете защо и как така млада жена го е харесала - това в Италия си е закон. Всеки успял мъж има млада жена

Затова ли хората се отвращават от Силвио Берлускони? По-скоро Микеле е единственият мъж, пред който хората ще си затворят очите, той ни е много драг :)

пръднали на премиерата та журналята ги споменава?

Микеле изглежда добре,само дето е побелял целит,но преди 2 дена някаква наша журналистка прави интервю с един чехски режисьор,голяма работа бил,с млада булка и той,но в ставнение с плачидо и цифката да не хвърлиш на него,това жената е интерестно "животно"!

Парите, освен че не миришат, нямат и възраст!

Велико!!!

Май направо разката ни! С млада булка уредил се, и наверно подмладил се. Но да внимава с мераклии, мафиоти, да я пази със кюлоти, че животът си преваля, а на ней й се търкаля. Да я пуска и самичка да разхожда своята персона. Тука вече няма рима, затова отзад ритни ма!

На територията на нашата България хората ли оставят оптимизма или оптимизмът-хората. Мечтайте и дерзайте. Светът,животът и хората са прекрасни. Кого предпочита Бог - един наивник или един мъдрец.От здраве да не се отървете

"Да н'я пуска самичка да разхожда свойта пи..чка."

Любовта създава живот.Страха

Дъщерята Виоланте е по -красива от последната му женка Федерика

Едно време когато Микелето идваше в Тодорживковстан, какво ги правеше родните моми, само те си знаят. Даже около 10 бройки останаха с впечатление, че едва ли не са се оженили. После обаче така и не им се обади.

Мъже! И най-добрият от тях е говедо! Оженил се за една, имал връзка с друга, тая му родила син, оная му родила.... Плодят се като за световно. Арабите поне се грижат за всичките си жени, а европейците настаняват харема си в домовете на приятели и познати. Пълни идиоти. И все се намират такива млади и хубави патки, които да им се връзват, което е най-жалкото...

Кози поглед и самочувствие на млада коза чифтосана с дрът пръч, абе направо козя красота, няма що!

Божа работа

Тъп сексистки коментар на незадоволена буля!!!

Чак толкова ли си недоклатена, че такива глупости си написала? И като гледам броя на плюсовете ти виждам, че доста други недоклатени като ТЕБЕ четат глупостите ти! Ей, това незадоволените жени сте страшна напаст!

Това миловидно девойче как се е пожертвало с дядката - сигурно е над "тези неща" и води възвишен начин на живот, зачеркнало завинаги мъжете. За дядката какво да кажа? Нещо му е мръсна работата. Като му одъртяла дъщеричката й се е наситил и волю-неволю си е взел нова :o

хората ибът, не са като тебе само да гледат