Фелисити Джоунс с най-голям хонорар за Rogue One

33-годишната Фелисити Джоунс е получила значително по-голям хонорар за "Rogue One: История от Междузвездни войни" от останалите актьори.

Обратно в новината

Коментари - Фелисити Джоунс с най-голям хонорар за Rogue One | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз като фен на сагата,съм на мнение че всяка една от частите си има своята стойност.Вярно че епизод 7 беше зле,но това е напълно резонно.Всичко се променя,нормално е да се промени и сюжета все пак разлика от 38г.е доста.Винаги ще има хора които да харесват сагата ,и такива които да не я харесват.

NUT

направо ме е гнус да чета коментари - на неандерталци:( филма е страхотен - и сюжетната линия ни поднася инфо... как принцеса Лея се сдобива с документацията как да бъде унищожена "звездата на смъртта"!

Ай да не ви казвам кой умира накрая.

Тези дето са написани за сравнение с дамата, не са интересни. По-добре е да научим хонарара на Дони Йен. С уговорката, че все още не съм гледал филма. И не знам за колко време се появява.

Абе не е за кратко.

я си гледайте руските филми и стига сте тролили

Лично на мене, Епизод 8 ми харесва в десетки, дори стотици пъти повече от Епизод 7!! Епизод 7 бе ебаси еропедалския филм! Беше толераски до повръщане! Уникално тъп и банален! Копираше АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ОТ САТРИТЕ СЕРИИ!!! КРЪГЛА НУЛА КАТО ОРИГИНАЛНОСТ И СЮЖЕТ! Особено оня смешник-Кай Лоерн като си свали маската, както казаха едни пичове два реда зад мене: По добре да не го беше правил! А ако имаше продължение, щеш да има гейски роман между Фин и пилота!А да не говориме, че в imdb има рейтинг 8,3!!!! При условие, че най високата оценка е 4 от 10!!!!И хората масово са гласували с 1!!! Никой ен иска Междузвездни войни да са фрашкани с гейиове, педали лесбийки, черни, жълти, и какви ли още не!!! Междузвездни войни е традиция! А не толерастия! Епизод 8, е най-доброто от цялата поредица, ако не по-добър от старите епизоди 4,5,6...то поне на тяхното равнище! В imdb почти всички които главуват, му дават рейтинг над 7, основно 8, 9 и 10!!! Това е истински филм от сагата! Факт!

Dimi

Това не беше епизод 8... епизод 8 ще го гледаш догодина. Това е отделна история в света на междузвездни войни... Но съм съгласен, че беше много по-добър филм от епизод 7... просто не може да става никакво сравнение

Айде сега, копирал - някой кляка и слага диск с информация в дроид в първите 5 мин на филма, после тоя дроид се лута из пустинята, намира го младия наследник на някой от големите имена в галактиката (със сигурност Рей е Скайлокър или Кеноби или дори някоя друга от известните фамилии), после тръгва да бяга със "щайга" към бунтовниците, крие се в склада за контрабанда на Сокола, бива заловена, после операция по спасяването, X Wing-ове които нападат бойна станция с размерите на планета, взривяват я, смърт на един от главните герои ... къде ги видя тия прилики с първия филм?

ФИЛМА БЕШЕ УЖАСНО ЛОШ-НЕСВАРЗАН, ЕЛЕМЕНТАРНО ДЕЙКТВИЕ,ДОРИ ЕФЕКТИТЕ СА КЛИШЕ.ПРОСТО СИ ИЗПОЛЗВАТ КОСТЮМИТЕ И ДЕКОРА ОТ ПРЕДНАТА СУПЕР СКЪПА СЕРИЯ

Толкова лош, че се извиних на приятел, който поканих, че му изгубих времето.

Изглежда ти несвАрзан, сигурно щото си неграмотен и не си схванал нещата.