Звездите изпратиха Кари Фишър и Деби Рейнолдс

Семейство и приятели присъстваха на частната мемориална служба в памет на холивудската актриса Кари Фишър и нейната майка Деби Рейнолдс в Бевърли Хилс.

Обратно в новината

Коментари - Звездите изпратиха Кари Фишър и Деби Рейнолдс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасни жени и актриси...Да почиват в мир.

Майко мила! Те направо на ледената планета Hoth ги изпратиха!!!

А планетите?

И те бяха там , много ясно ;))))) Цели галактики и няколко черни дупки ...... Свръхновите очаквано скатаха :))))

Какви звезди, какви космически отпадъци, краварска пропаганда. Медиите опомнете се, бълвате помия. Какво стана с българската музика по Българското Национално Радио ? Пишете само каквото ви наредят .!.

Когато нашите "творци" напишат нещо поне на ниво Бритни Спиърс, радиа и телевизии сами ще го пускат. с издислав и дупари не става брате

Chefo77

Тя Бритнито една песнописка, мани мани ... По-скоро пишеше линии и ги шмъркаше.

Ясен си ми щом цитираш "творчеството" на Б.Спиърс и другия не го познавам въобще :).

Много си личи, че снимките са папарашки и не са направени със съгласието на лицата. И какъв е смисъла? Нима не знаем как изглеждат всичките тези актьори и актриси? Защо е нужно да бъдат обезпокоявани в такъв момент? Достатъчно е да се каже, че е почетена паметта на хората, но не е никаква новина, че някой е отишъл на погребение. Какво да му гледаме? Дали е опечалена физиономията? Колко е остарял? Дали е с черни дрехи? Наистина трябва да има някакъв контрол на папараците и определени снимки да не бъдат приемани за публикуване. Тогава и ще престаната да ги правят, защото ще се обезсмислят.

Не знаех, че на погребение се отива като на гости Цитат: "... сред гостите бяха...". Като превеждате и пишете, мислете малко, господа журналисти и редактори. Иначе - мир на праха на двете прекрасни актриси. Поклон.