Кейт Бекинсейл получила сънна парализа

Кейт Бекинсейл се изплашила, че е получила инсулт и умира, когато била засегната от сънна парализа и имала халюцинации.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Бекинсейл получила сънна парализа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ми прилича на някакъв вид сънуване. Може би с по-голяма яснота за действителното място, на което се намира спящият. Чак пък да бъде болестно явление, не ми изглежда такова!

Преведено на български: Забравили са я и никой не се интересувал повече от нея, поради която е направила (censored) на някой познат журналист да пусне "сензацията".

Щом имаш сънна парализа, значи демони те нагостяват.

На тази отдавна съм и навит, ама си оставам само с мокрите сънища. Иска ми се аз да страдам от тази парализа и тя да легне до мен. Не знам кое ще искам, дали да се събудя или да продължа съня :)

Винаги при тежък джет лаг. Първият път реших, ме таванът е паднал както си спя. Не можех да помръдна. Кофти е, ама чак пък в новините да го пишат.

БЕЛИ кахъри!

Злоупотреба с бело.

Да,много смшено и забавно! Имам сънна парализа от малък.Изживяването е отвратително.Искам да разбера ти как ще се почувстваш,когато в стаята,до теб на леглото или направо върху теб се стоварят всевъзможни ужасии!И повярвай,няма нищо общо с 3D,5D,7D филм...Съвсем като реалност е!И ти нямаш никакъв контрол над него.Напротив!Колкото повече се бориш с него,толкова повече те притиска!До момента,в който то реши да те остави. Много е лесно да се правят хапливи коментари на чужд гръб,когато ти нямаш такъв проблем.Не пожелавам на дамата да се случи отново,но е въпрос на време,ако не успоки духа си.

Няма страшно! При повечето българи е точно обратното цял живот: тялото се пробудило, мозъкът не...

Това беше добре!

Жалко, че почти няма 43 годишни жени, които да изглеждат така.

Пак дремеш нещо, Бонд

Има, има. Ти питаш ли минаващите жени на колко са години? На око ги преценяваш и толкова. Обаче много силно варира степента на захабяване. Познавам две сестри- на 30 и 40 години. Тази, която е на 40, едва ще й дадеш 30. А трийсетгодишната изглежда в климактериум, даже е така загрубяла, зачервена и запъхтяна, все едно ще се пръсне от високо кръвно.

Ако съм до нея в леглото цяла нощ няма да я оставя да заспи. Ама не съм ....

Дрън дрън та пляс. По скоро някой се е оитал да и наложи волята си, ама не се е получило.

Хубава и стилна жена! Харесва ми!

Само дано й уточнят диагнозата. Защото тая е "странна".