Иранска актриса бойкотира Оскарите заради Тръмп

Иранската актриса Таранех Алдусти, снимала се в номинирания за награда "Оскар" филм "Търговският пътник", заяви, че ще бойкотира церемонията.

Обратно в новината

Коментари - Иранска актриса бойкотира Оскарите заради Тръмп | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Филма ирански...продуцента евреин.

ТОКУ ЩО ТРЪМП МИ СЕ ОБАДИ,ЧЕ ГО Е ПРЕМЕСТИЛ. И КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА ТАЯ НЕЗНАЙНА ЧЕТВЪРТА ХАНЪМА В ХАРЕМ В ИРАН. ДА СЕДИ В КОШАРАТА И ДА СИ ТРАЕ,ЗАЩОТО Е НЕЗНАЙНА И ВЕРОЯТНО БЕЗДАРНА И НАДЦЕНЕНА КАТО НЯКОИ ТУКАШНИ ДЪРТИ КРАВИ.

то па щот на някой му пука за няква циганка ... голяма драма станала

е какво триете и криете, като това е грозната истина. истината как ше я скриете? на кои му пука дали е расизъм, просто белите хора не искат черни изруди маимунести да им наводняват страните за цоцялки и далавери. каде е расизма, де са цоцялките, де е справедливостта, де е финансовата далавера или закона, дир ясно показва тотална неадекватност, не за първи път. тъпи свини дирски осрани...

Има и други богати държави, като Саудитска Арабия, Кувейт, Емирствата. Интересно защо мюсюлманите не емигрират в тези страни и не протестират там срещу подтисничеството на жените и нарушаването правата.

Вдигане на рейтинг. Изпитани номера. Щяха да смешни всички които се опитват да го направят, ама ако не бяха жалки ! :))

Кога свали фереджето, кога почна да се бунтува. Ако си беше седяла в Иран - сега щеше да е забулена и заключена в една стая с няколко такива.

дкми

И Тръмп така се засегна, че си премести нещо от единия крачол в другия, и получи сърцебиене.

Не сте им и потрябвали. Актриси колкото си искате. Стойте си в Иран и бойкотирайте колкото си щете.