Бременната Амал показа коремчето си на Сезарите

Джордж Клуни заведе съпругата си Амал на церемонията за кино наградите "Сезар" в Париж, където актьорът получи почетния приз.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Амал показа коремчето си на Сезарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак некакъв артист-палячо е като основна новина. некаква адвокатка (лъжкиня, накратко казано), дето защитава малкото кадафи (беуспешно за сега) била бременна от популярен палячо?!? някой е адски тъп тук и това със сигорност не съм язе... журналята са супер тъпи парчета и вие се оставяте те да моделират спектъра на информационният поток?!? добре. поемайте им го...

Ако знаете колко космати са арабските жени, по цялото тяло и по гърба, а циците им са като баданарки..

За почетен какво?!

Роксанооооо ма, пише се кУпуват!

Не мога да отрека, че е елегантна, но то с пари...елегантността е достъпна. Просто ми е неприятна. Арапка. Ко да я гледаш. Гнусни са. Не знам какво забравят мъжете като попаднат на такава жена. За мен тя не е стока, нищо че много я хвалят. За едно й признавам, носи си бебетата, не като катрината, да се разхожда с възглавници и да се крие по болници с месеци, та да не я видят, че не е бременна. Не бих я нарекла красива. Има присъствие, но красива не е.

елегантност и стил не се купуват с пари

Koпуват се и още как. С богати родители, осигурена, с най-скъпите британски училища, връзки с политическия и икономическия елит, с обслужване, без да си е чупила ноктите, баш си е купено. Да си и чела СВ-то? как па тека попада само на топ местата, с топ вързкарите, с топ дестинациите? нещо тука а? На мен ми мерише че си е продала душата на когото требе. Затова ми мерише на сяра, и като добавим и арапешкия й произход та направо вони. Свраката просто знае къде да се навре и това едва ли става със случайни срещи на улицата. Оттам, та върло не я дообичвам. Като оставим настрана въпроса, че още две арапчета ше се пръкнат на света, .... Не знам коя ми е по-противна - амалката или катрината. И двете много са ми противни. Амалката поне сама ше си износи бебетата, ма това за арапка не знам дали се брои, те са на коневръза цел живот.

е обратното на прагматичност и пошлост, и би трябвало да е свързано с душата на човек... Не което е било възпитано или генетично наследено, а по-скоро дадено от Бог

роксано, гнусна си...най-малкото със селския си мек диалект

Много си зле мила, кажи на психиатъра ти да ти смени хапчетата, че тези не ти действат вече явно. И като пишеш по форуми поне се научи да пишеш грамотно. Или поне там в циганската махала откъдето си, да ви доведат един учител да ви научи на четмо и писмо!

на снимка номер три се виждат зърната на gърдите на госпожа адвокатката - типично чалгаджийско - изобщо роклята е ужасна, целта е да се покаже изпъкналия корем на целия свят и да не остане никакво съмнениe,че не е бременна, а просто преяла

Личи си, че се обичат!Много е приятно да ги гледаш!Тя е много интересна и изящна жена!И със сигурност много начетена и интелегентна, той е чаровен, въобще хубава двойка!

ами какво да се каже остаря вече след толкова красиви жени и много връзки Амал е най-доброто за него за в момента, просто няма друг избор по-добре невзрачна ама начетена и млада

Разпложат се гомната, ще завладяват вселената

Добре, че ти не се разплождаш защото тогава вселената щеше да изгърми. Радвам се за двамата, сладки са, вярвам че ще си гледат децата с удоволствие, радост и респект към новото поколение.

Хубава и стилна жена! Извън блудкавите стандарти! Класа!

V profil e strasna. V amfaz s 5 sloia grim sto gode se trae. To za tova iavno potzti ne ia pokazvat v profil.

Това на какъв език и с какъв правопис е? Пълни неграмотници изказват мнение и наричат другите грозни.

Лелеле, колко си просТ! Вероятно като се видиш в огледалото се плашиш и затова обръщаш внимание на разни детайли.

Хамал дори и бременна винаги изглежда като силногримиран мъж в рокля. Респект за Клунито, че успял да вдигне самолета при такава гледка!

Не ми харесва тази Амал много е невзрачна и няма нищо прималиво в нея даже не е и чаровна цинга манга

Амал изглежда много добре - бременността й отива, сияе и е придобила по- женствени форми. Клуни обаче изглежда рязко остарял и изнемощял просто. Контрастът е ярък, ако се погледнат снимките от сватбата им, в момента изглежда като сянка на предишното си аз.

Нищо му няма на Д-р Рос - ето сега жена му му купи Цезар, ако е живот и здраве да излезат хубави децата от инвитрото и Оскар ще му вземе.

Изглежда по-скоро като да не знае да се радва ли, да плаче ли. От вълнение вероятно изглежда така

Амал е мършава и кльощава арабка. Толкоз. Какво му е хубавота на този ходещ скелет. Престанете да се прехласвате. На бас, че е сложила дунапренени подплънки на циците си.

циците са истински, но са малки и НЕ Е ГРОЗНА ако НАИСТИНА си монтира правилния размер - избива рибата

под светлините на прожекторите! Клуни сподели: "Много сме щастливи и развълнувани. Ще бъде приключение. Ние прегърнахме идеята... с разтворени обятия." Джорди все повтаря от 3-м. "Ще бъде приключение... прегърнахме идеята с отворени обятия..". а Амалката ни се усмихва покровителствено като мадоната с 2та младенци!

Kравата, ми е бременна!!;)) Kак, да я заведа на Oскарите, да и покажа "коремчето"??!! ;))

Hаистина, гооо....ляма новина??!! Kоя, си показвала коремчето???? E*га ти простотията!!!

пише се, "кадърни", бре,.. ач кюпек;))

Мацка си е Амал! Сега дори е по-хубава. Да са живи и здрави.

Мъжете на определена възраст се придържат към стила съпруга , дъщеря на едни и същи години. Бледи, треперещи остаряли величия , до прагматични хиени.

сладури да са живи и здрави да отгледат хубави и кадарни деца

пише се, "кадърни", бре,.. ач кюпек;))

пиша на латиница бе гюбре

прекрасна двойка, да са живи и здрави, да им се родят здрави деца, такива хора трябва да раждат повече деца, а пък корема , то се знае няма как да се прикрие и гордост ма бъдещите родители...прилича им

Ауу, Баце Клуни много прежълтясал нещо... А иначе - щастие им желая, изглежда се обичат!