Григор Димитров дефилира за Dolce & Gabbana пред Хамилтън

Григор Димитров изненадващо дефилира на модния подиум за Dolce & Gabbana на Седмица на модата в Милано. Бившият на Никол Шерцингер - Люис Хамилтън, също бе там.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров дефилира за Dolce & Gabbana пред Хамилтън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епа наш,то момче е най- хубаво от всички т. нар. звезди. Има и там една младичка дъщеря полуарабка и тя е красива. Само панталонките на костюма са му малко възкъсички, ама сигурно това са последните модни тенденции.

Каква е тази мода , да се ходи без чорапи със затворени обувки?! После не се чудете, защо домашните любици разкъсват обувките ви.

Григор Димитров е Ана Курникова в мъжки вариант! Манекен с малки спортни постижения. Горе доле са еднакви по титли!

Стига сте ми слагали минуси бе олигофрени неадекватни! Григор по световните медии е известен с романтичните си забивки, какво е направил на корта??? Тоя пич ако вземе една титла от големия шлем ще го обявят за нациаонален герой, ае бегай бе!!! :(

Красииив! Идеален манекен, вроден талант!

Григор е КЛАСА независимо от дребната завист и усилия да му се намерят хиляди недостатъци..И освен че има класа е много хубав млад мъж, има заложби за чудесен плейбой и независимо от нападките ще живее лъскав живот по високите етажи. Дори и кариерата му да не е на висота някога в бъдещето от маргинали като Божинов винаги ще го разделят светлинни години. Божинов да си пее "Трепни" и да задиря "малки котета" - това е просташкия български манталитет, нормално е в такава среда качествата на Григор да не бъдат оценени ...

Кривокракккк!Ха, ха, хааааа---

джеймс бонд разбираш ли

Гледам на малката снимка, викам си много класно изпълнение. Отварям голямата, напуши ме як смях. Иначе е хубаво момчето. Вие какво злобеете. Тренирайте и вие, спечелете световни мачове, пък и вас ще ви хвалим.

Питали един: - Що си гол бе? - Ами аз съм си вкъщи. - А що си по вратовръзка? - Ами може да дойде някой.

Е,МНОГО НИ Е ХУБАВО МОМЧЕТО!

е не е грозно нашето момче, както сте отбелязали, но е много смешно с това окъсялото костюмче и с голите кокалчета на краката - не така бе грише, не се излагай - не всичко е пари, пък и ти вече доста спечели - що ти трябва да се занимаваш с тези пишман шивачки, пардоннннн - дизайрнерки и прочие модни недоразумения

Браво на момчето нека да знаят хората че Българите сма едни от най красивете хора и всъщтото време по западните вестници пишат че сме най крадливите.Незнам но маша повече ми харесваше като бяха заедно от колкото тая стара кущтрява.Григор от мерцедес яхна стара раздрънкана лада нещто такова се получи

Много готин , браво ! Нещо стилно и красиво след оливудската шлака ;))))) Много успехи на Гришо !

така наречените манекени са просто едни глезени, превзети нацупени лекенца, а Глигор се е строшил от тренировки от най-ранна детска възраст, за да постигне нещо

ади бе,не думай,строшил се е върху какво?върху стари лачени каки?и как ги намира все по стари учителки ,като за него

на Буратино :-)

Luna0102

Красавец е! Дано на улицата да се облича другояче. Лилавите пантофи ги продават в турския магазин за 2 и 50 (ако някой иска да се издокара като него).

Браво Гриша. Радвам се от все сърце. Не ссамо че запази пре- стижното си място в ранглистата,но спечели още едно първо място, според нас,твойте фено ве."Най-красив сред манекените".

Какъвто ще да е, хубав си е, особено сравнен с този маймун Хамилтън...

защо съществува тази рубрика след като се цензурират и манипулират коментарите?

Ама Нашето се е снимал много интимно под ръка с Ана Уинтур, главната редакторка на американския Vogue, която е първообраза на Миранда Пристли от "Дяволът носи Прада". Момчето движи в световния хай-лайф, защото е талантлив, скромен, трудолюбив, добронамерен и си по нашенски най-убав. :-) А и да не забравяме, че е едва на 25 години. Иска да черпи от живота с пълни шепи, но поне го прави с труд, а не с измами, като някои успели млади бизнесвинчомени.

Бербо нямяше ли го? Жалко!

Браво! Похвално, че са го поканили и затова че много добре изглежда. Само лилавите чепици ме напушват на смях, но кво разбирам аз от висша мода. :)

абе, хубаво ни е момчето! айде, пу пу!

Дето викат у наше село - "Пу пу, да го посерат кокошките, убавец"

А защо журналята ни набиват баджанака Хамилтън? Да не сте чакали някой сватбарски бой да се заформи, та да се отпишете на воля?

Модна среща на двама от арендаторите на една и съща нивица......кой ли я оре по-добре:))))

Охх аман от този Григор...защо не си играе тениса и да престане да занимава със себе си.....

Той специално не занимава никого, те журналята пишат пък вие не четете!

И ДВАМАТА ДИЗАЙНЕРИ ,ОБИЧАТ МЪЖКИ ДУПЕТА

TIREX

че той отдавна е в лявата лента..дава на негри та на тез ли няма да даде...

Много е хубав! Да е жив и здрав! И успешен!

Момчето си ни е убаво, ама от Долче и Габана са му дали много къси панталонки! И въпреки това си пак убаво!

Горе с жилетка и папийонка, долу - с педалски обущенца на босо и къси крачоли?!

Много се кефя като гледам как най-големите педали сътворяват женската мода....аз не зная дали може някой мъж да обиди повече една жена от това да я облече "по модата" на тия педали:))))))))

.

С този начин на мислене по-добре ти да си го пиеш!

гришо да хваща автобуса за рая и да си пие чая с гръкият наследник на джъмбо,аиде триите на воля малки помачета

тези които пишат нелепости горките или са грозни, или са мързеливи или много завистливи. Това са пренебрежимо малко хора. Ти си единственият след Стоичков от които света разбра за България. Бъди жив и здрав.

.

....НЕ ТРЪГНЕШ ПО ПЪТЯ НА В.БОЖИНОВ ..!

дришо стайл

Григоре, наводнение ли има у вас :)

Такава е модата сега. Харесва ти или не, това е!

Много дразнещи коментари!!! Обичал парите ?! Ами кой не ги обича и не ги иска?! Аз също обичам парите...Гордея се с Григор, единствено той и Бербатов представят България пред света с КЛАСА!!! Всички останали като се започне с Премиера ( вече бивш), Президента (нов), особено съпругата му и се свърши с измет като Н. Лозанова, Благой, Валери и т.н показват само ниска култура, мутренски вид и пошлост, изобщо никога не са на място сред европейския елит и винаги изглеждат като хора от дълбоката провинция :(

Хубаво, че Гришо е хубавец! Иначе това възкъсо панталонче и още по-палячовските мокасини...са ужас!

Педалите ръководят модата, пък после защо момчетата изглеждат нелепо?

Браво на Григор да е жив и здрав дано това не му попречи на кариерата като тенисис

Наземен контрол: Преди няколко дни Бербатов даде интервю по SNN, а сега Григор Димитров дефилира като модна икона на D & G - имаме поводи за гордост, а не за завист!

Аз като българин се гордея с Оскара за технологии на Койлазов и с номинацията на Ушев за късометражна анимация, за които ти странно защо ли не споменаваш, виждат ми се сякаш по-значими Майоре...

изключва ли другото, ефрейторче... Или ти си сугурен, че те не са обратни, та да ги намразиш ??

Нали ви е ясно какви пари е прибрал от цялата работа. Сега да ги даде на болните дечица!

Абе тук в България разни мошеници на едро прибират десетки и стотици милиони от приватизации, КТБ-та и прочее, а ти си се вгледал в парите на някой, който хем законно и морално ги е получил, хем са много по-малко от тези на мошениците, хем не са от твоите пари (както парите, крадени от мошениците)! Ти си болен мозък, бе!

Аз съм Гришко хубавеца...Блазе човеко като мен...

Ама какви пари взима този?! И как се е уредил там?! Боже, да можеше някой да уреди и нас, обикновените хора, на такива пари.

Моем да те уредим на Околовръстното.

Ти напрао се изказа кат Станка Станкова.

И да видиш, в наше село - аналогична ситуация, един като фана една.....

Изглежда много добре!

Гришко хубавеца! Браво! Пич та дрънка! Кефи ме това момче! Да е жив и здрав!

тои и дебелия с филията мас е пич че дрънка и даже е мистер мачо на българия,бог да ни пази от такива пичове

Кривокрак българин, с лош тен и селско излъчване. Младият бай Ганьо , по мокасини на босо.

За себе си ли говориш?!

Излишен въпрос - това е очевидно! ;-)

Нашето момче си ни е най хубаво и чаровно!!!!!

голямата работа с това ли сте ни прослави за пари е всичко после дим да ме няма в хаваите да живее до старини

браво Гришка !! Уважавам хора, които са добри не само в едно нещо ! Може би тук ти е призванието, а тениса да остане за удоволствие :))) Направо удари Никол-ката в земята с постоянните и полуголи изцепки !!

Това може да го напише само леко пообъркана(не побъркана) жена или гей, че това можело да е призвание за един мъж, пишете си, няма лошо...

7 : 1 в полза на "+", кой е гей или леко побъркан, а Мунчо ?? :)))) Но, ти не знаеш кой е Мунчо, полуумнико роден !!

досега се ражождаше по тенис корта сега се ражожда по модния подиум което му се отдава за разли от корта.

Хубаво ни е момчето!

с Григор, щото рядко се среща - отличен спортист, красив, сърдечен и обичлив. Много рядко се среща такова съчетание.Радвам се, че винаги където и да играе показва, че е българин, а и не може да го скрие - не сме на всеки километър по света и винаги шумно аплодираме както и трябва да бъде.

nip е отвратителен човек. спрете коментарите му.

TIREX

да повторя : хасковския е рядко съчетание от алчен ,и надменен мошеник. сърдечен и с интелект на паве.

веднага казвам - като син - мога майка да ти бъда. То не е всекиму дадено. Целунат си от Бога дете. Бъди жив и здрав и успехи!!!

Ама си ни е хубавец Гришо, бе!!!