Актриса се изложи без бельо на Оскарите

Бланка Бланко скандализира церемонията на Оскарите, като се появи без бельо и се видяха интимните й части.

Обратно в новината

Коментари - Актриса се изложи без бельо на Оскарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми нарочно бе тъпаци,да я гледат мъжете!Ще вземе Оскар така.

Ако не си покаже минджата не е тя. Като липсва талант...

Този морал се приближава до ориенталскиятл Следвашата стъпка е бурката

Котето е порода сфинкс. А както знаем от древен Египет, да погалиш сфинкса е голям, кеф. Не е важно кой, какво е видял, а кой е галил сфинкса.

Страхотен пример за нашите кухи лейки. Сега ще видите какво става - вече се подготвят да си покажат дори още повече оная работа. Помнете ми думата - до дни ще започне дефилирането на голи наши кифли по приеми, партита, дефилета и т.н. измишльотини.

Ако беше с гащи нямаше да й обърнат такова внимание...Целенасочено ги е събула:)

Американски ценности, да си покажеш миризливката, като няма как с акъл да блеснеш.

не вярвам да е истина, манипулация е това, да не е луда точно на оскарите да е без гащи и с такава цепка на роклята....не вярвам

е и с какво се изложи? Да не е в Афганистан или Сирия? Изложила се! Ха , Хопата ходят на плажа съвсем не обличини и това не е неморално. Но за еснофите , се е изложила.

ташак

Да си покажеш съвсем преднамерено онази работа (макар и епилирана) на тържествена церемония, събрала (с извинение) хайлайфа, вече се нарича "да сгафиш".

То простолюдието само с това можеш да го хванеш.

Те такива чумави какво да покажат друго, ама и така няма кой да ги оправи, освен някой крайно закъсал индиец-емигрант

Явно е модерно да се ходи без гащи............

Баси простака е тоя Тръмп!

Само котето да не хапнало риба на закуска...

Споко, щавено и къпано е.

някои има ли снимката нецензурирана ? търся ама нищо не намирам

Ти пък, какво се размечта?! :D Или имаш съмнения за 'фейк нюз'?

Нищо особоенно! Просто ощавена слива се вижда на снимката!

Да се не спъне, да падне, седешката, върху достойнството на някой колега без бельо, че тогава ще видите вие, Oскари ХХХ, лайв! :D

Това е начин да компенсира невзрачната си външност. Кой ще я забележи, ако не си покаже цоцараната....

там е хиляда градуса. Иначе усб вентилатор със захранване от мобилния телефон

Това си е чист ексхибиционизъм, или е отчаян опит да привлече вниманието сред толкова красота и блясък.

да се е изложила! !!!

Дир, като сте скрили котето на Бланка как да приемем извиненията и ?

Моралът да го оставим настрана, моди и разбирания всякакви, но не разбирам как не им пречи от чисто хигиенична гледна точка?!

Ами попива по роклето!

стари трикове, за нова реклама

Другия път и Данзел да излезе без гащи и да го развее на червения килим. хахахахаха

тая бланка ако й се махнат фон дьо тена и дизанерската рокля и прическата, дори и в Каспичан няма да я загледат кой знае колко. Ама като се разпърчоти на смешните им оскари и вече е голямата работа.

... я кажи кво стана в каспичан... забелязаха ли те?!?

Как ли е седяла пет часа седнала и котето на показ между двама съседи. Не ми се мисли просто. Със сигурност не ще да е посмяла да се изправи да не е да има нещо на д-то после. А може да е помолина съседа по седалка да я погледне като е станала: я ме виж отзад, добре ли съм, да не се изложа?

Истина е, че бях без гащи.

Както е тръгнало, скоро ще четем "Актриса сгафи, видя се че носи бельо..."

Ето такива , като тая плюят злоба срещу Тръмп. Едва ли е случайно.

Абе, тези журналисти, толкова ли са наивни, или нас ни правят на балами? Че има ли още някой, който да не е разбрал, че това е последната мода - да ходят така без бельо, с прозирни дрехи и да им се виждат котенцата или каквото там имат да показват? Че това е умишлена реклама, не е някакъв гаф. Дори в някои арабски страни вече я има тази мода. Хубавото си е хубаво, нека показват като имат какво. Виж, не така щеше да стане ако мъжете ходеха така. Тогава щеше да има истински скандал, най-вече от мъжката публика. И едва ли извинение като "Извинявайте ако съм засегнал някой с моя кренвирш или наденица" ще бъде прието така добре.

Нищо странно! И там си имат "Пайнер"! Впрочем кой от двата "Пайнер"-а диктува "модата"!??

Една Галина Бланка (бяла кокошка) може да измисли точно толкова. Как да си покаже "неволно" онъс рабута, та да събуди интерес. Лоша реклама няма.

"Актриса се изложи без бельо...." Хахаха. Дали се е изложила или е търсен ефект, PR дето му казват. С тая стойка едва ли случайно и се е видяла чочката.

Ами разбира се, че е търсен ефект. Напоследък тази мода се наложи масово, не забелязвате ли? Никол Шерцингер също се появи с такава рокля, и не е само тя - масово е.

е била.

Някай да ме каже ли тънката разлика между най-долнопробни проститутки и тези "актриси"? Шмъркане, на кока, сменяне на партнери , а сега и излагане на голото тяло на показ. Когато няма талант - опитват да превземат с друго. Пълни нещастници.

Апропо - нейната стойка сочи,че точно това тя целяла. "Великата актриса" или проститутка?

Парите, огромното количество ПАРИ е разликата. На една проститутка парите ги взема сутеньора/държавата, а някои успяват да работят за високопоставени и ... стават световноизвестни. Общественото мнение определя този механизъм, защото пред хората са важни тоалетите, колите, палатите, ПАРИТЕ... Ако имаш прекалено много пари, никой няма да ти търси морал, че и законност в делата, не е ли така?! А обществото е абсолютно определящо - демокрация, няма идеали, няма високи (духовни) стремежи, всичко е дива животинска (физическа) стихийност.

Най -интересно,че нези "актриси" сега използват всеки повод за да врякат от трибуна колко е бил лош Тръмп. Как се гаврил над жените и как погазвал демократични ценности. Защо се дава трибуна на подобни пачавретини, със самочувствието на моралистки. Къде са оная Стриип да коментира как се предлагат публично "актриси", да коментира техния морал.

Те нямат както на Нашите, големи Ошлайфани вагени Имат Котенца и Голи п.ички Борят се коя Тръмп да свали деда Ратко, Члена в журето.

Да, бе. Изложила се била. Тя няколко месеца е планирала, как ще си покаже пусито и как след това ще се извинява в десетки предавания. К...вииии.

Голяма работа "без бельо" , голяма работа е за Ориента, ама на Запад нищо особено, нормално е. Че тя да не е първата? Какво се е изложила?

Ей, туй журналистите сте странно племе! Толкова ли не схващате, че това не са "гафове", а умишлено търсен ефект, защо ще облича иначе, такава рокля без бельо...С какво друго да блеснат и да се прочуят такива безкрайно неизвестни никому артистки, освен със скандал!

Курветини. С разпространението на този морал се е разпаднала Римската империя. Дали това е участта на Западния свят? Предстои да видим. Или поен част от сценария. Но със сигурност деморализацията е причина за упадък и това е природна закономерност. Ей-такива правят света кочина. Не че са убили някого, но са убили ценностите, като са поднесли задничетата си вместо тях. Не че са им грозни, но са интимни и липсата на граници означава именно разпад на личността. И понеже стават модел за подражание - те ти ефекта от опошляването в курвалък.

Къде са и нецензурираните снимки?

И к'во?! Нек'ва биваща (не е супер, ама бива) мацка си показала баджака и котето и големото важно, има показва, аз лично бих я минал, та не виждам какъв е проблема.

За сега в САЩ, очаквайте скоро и в БГ!!! Коя ще си покаже първа котето от нашенките???

Камелия беше първа и после още 5-6:)

ЗАЩОИЗОБЩО ЕБЛИЧАТ РОКЛИ.