Провокативни рокли на партитата след церемонията

Холивудският елит обиколи няколко събития след наградите "Оскар".

Обратно в новината

Коментари - Провокативни рокли на партитата след церемонията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая Добр защо така се е увила в бинтове?!

разголени са защото са зкъсали за мигранти.....

И тричките дедо попе и тричките.

Не мога да повярвам на очите си... След толкова години българските журналисти най-сетне започнаха да пишат Кейти Пери а не Кати Пери.

не става тоалетът, гримът и прическата, доста състарено и скучно.

Добре излъскани момичета с леко поведение...

Леле, то цепки отдолу, то отгоре, то пера, то кич! А на Марая ...направо ми се оцъклиха очите от толкова много изскачаща отвсякъде плът! С една дума - тоалетите са отвратителни...добре, че красиви жени ги носят, та горе-долу мяза работата!

Трябвало е да си извади зърната.

Джейсън Стейтъм ккаъв е пигмей, 175 да ви имам и мъжа. Тая мацка ако сложи по-високи токчета, на тоя ще му трябва стол за снимките.

Ти остави, че е пигмей! В лицето прилича на примат!

Кой облече това хубаво същество в тази порнографска рокля като за лека девица от бардак? Дизайнерите на Диор са за убиване! Нина Добрев изглежда, все едно е забравила да облече роклята си, а е само по нещо като сутиен и фуста т.е. допълнение към бельо за под рокля.

Сама се е облякла...

Абсолютно съгласна - хубава е Нина, но това отгоре прилича на грозен сутиен с надписи по презрамките и външни шевове, а това отдолу прилича на поличката, ушита от мама надве-натри, на някое три годишно момиченце! Недовършена и нескопосана работа!

От на снимките, онази тройка е интересна - Алесандра Амброзио, Адриана Лима и Жозефин Скривър. Нинчето прекалено се е омазала с грим - да ме извинява. ;)

Момци, Защо си губите времето да гледате Оскарите и "тъпите" им филми и актьори... Гледайте нас за нашите "звезди", ако пък не ви е интересно - не пропускайте Планета TV... че и нещо за световно неизвестните ни футболисти... интригуващо!

С малки изключения, кич и посредственост... Тези вече от доста време са изпята песен.

Гледах, цъках с език... накрая се появи Марая... и очите ми изгоряха от толкова плът и прищипани цици. Чудя се кое е по-голямо задникът, циците или бузите?

Отворковци,защо не поканят вас - защото просто нямате място там, както и номенклатурната ни бивша министърка. Супер IT-тата с Оскар, супер момчетата - писател, аниматор и композитор от "Сляпата Вайша" и др. с лични изяви са далеч над тесногръдието и чувството за малоценност проявено тук ... Хаха

Какво нямаме място бе, отворко? Никой не е преритал за място на еврейските им мухабети.

Пак най-големият трън в очите ни се оказва някой, който е постигнал нещо. И най-вече българин! И не дай си, Боже, постиженията му, визията му и т.н. да не отговарят на нашите "извисени" критерии! Срам ме е да чета...

Противни муцуни и телеса. Добрев прилича на 50-годишна с този грим.

ех нина ако знаеш колко си добрев само ...

Ооо, ама и наша Нина ли е там? Ебаси, кефа!

и ние сме дали нищо на света като гледам николинка добрева само смях ме напушва и личицето и еднo такова никакво , а бе пълен абсурд

ще са тоалети ли, ако не са провокативни? или е по-добре с бурки?

или с бурка или по гола пурка... и двете крайности не са приятни!

И най-голямата смешка се казва Марая Кери ......

И наша Николина барабар Петко с мъжете!! И тя се разголила, нищо, че по нея почти нищо за гледане няма!!!

младо момиче ли не хареса?

Тя е много красива и симпатична, миловидна млада жена, но роклята не струва!