Дженифър Анистън и Дженифър Лопес с еднакви рокли

Дженифър Анистън се появи на Оскарите с дълга черна дантелена рокля с дълбоко деколте и цепка на бедрото на "Версаче".

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън и Дженифър Лопес с еднакви рокли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И? Със съседа сме с еднакви тениски - що не ни снимате по шкембаци? Мен ми се показва 3 пръста на него 4.

роклите са като парцали според мен..

Пълен поп-фолк. Трагедия.

роклята не е лоша, щом се харесват, да си я носят със здраве. Дж. Анистън я гледах на някакво интервю. Противно на очакванията ми, беше доста резервирана, някаква студенина лъхаше от нея...

Анистън има фигурата за такава рокля, но като че ли са й повечко годините за да я носи. Роклята определено не е подходяща за трътлестата латиноамериканка :)))

жена ти със сигурност е по - трътлеста, или ако не е - ще стане.Само почакай и ще видиш

все пак

Офффф...и двете не са с фигура за тази рокля. И все пак Дженифър е поне е по-сексапилна. На Анистън и роклята вече не може да й прикрие годините и умората по лицето. С диаманти и без тях, все тая. Парад на суетата.

ам кой ти ги гледа тия рокли важното е под тях

На тези Оскари вече е време да се появят напълно голи, то вече с дрехите не са интересни. Толкова са прозрачни и елементарни с тези Оскар"звезди"

Толкова са скучни и прозаични... тя, тази рокля, ако не се отвори, да покаже котето на червения килим, не ми я хвали изобщо! Изостават в модата, и Джей Ло и Алистън... а уж са модерни моми...

за $10.7 мога и аз да си купвам бижута... ама какво се кланатя на теа ПАЛЯЧАВЦИ? тава не са ЗВЕЗДИ! ако ги мислите за такива... то вие прекалено млади (другият синоним на тъп и неопитен)... звезди са откривателите и уЧените. и учителите и докторите. и фермерите, дето ви спасяват да не изядете градският бетон (от глад)... тава са звездите! ама какво ви обяснявам? бичите там английски поп и кръщавайте децата си Мелани и Меланиа/я... вие сте мойте герои!

а, къде ги дават тия бижута само за $10.7? :)

Абе майни ги, не се търсят много...

А бе, я да си сложат по едно перо в г...а и да приключат с тия "рокли"

Ми в сравнение с бг абитуриентките са като от пансион за благородни девици. Инак, добре е че са с "еднакви рокли",за да се направи сравнение.Сексапилът на закръглените форми и плоската Анистън :)))

Paradise

диамантени бижута на "Лорейн Шварц" за $10,7 долара?!

БРЦК

На промоция са !

и аз това се зачудих каква е тази цена?

Менте са, като списвачите на статията.

Ми след като така и така се е изчерпал асортимента на ефирни рокли с големи цепки които се носят без бельо, да вземат направо да ходят голи и с бодиарт. Така гарантирано ще бъдат различни, ако всяка бъде нарисувана от личен художник! Пък може и да им залепят тук-там по някое диамантче по кожата. На пъпчето, на други места, където им харесва.

"диамантени бижута на "Лорейн Шварц" за $10,7 доларa." Къде ги продават тези диаманти на тази цена?!?!??!

Пропуснали са двете нули слд 7-цата

10,7 и 10,700 си е едно и също число. Липсва "млн."

Дали не съм го разбрала?

Пропуснали са МЛН. след 10,7 : )