Колекцията на ”Ив Сен Лоран”: голи гърди, кадифе и кожа

Антъни Вакарело представи колекция от кожа и кадифе за марката "Ив Сен Лоран" на Седмицата на модата есен/зима 2017/2018 в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Колекцията на ”Ив Сен Лоран”: голи гърди, кадифе и кожа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.нар. "висша" мода е продукт на очевадно морално деградирали хора. Направиха от жената евтина парцалана, а здравословното състояние на моделите е направо плашещо. Най-лошото е, че се прахосват милиони за тези парцали, вместо тези колосални суми да бъдат инвестирани в продуктивни неща или истинско изкуство. Отвратително.

хората не се научиха да следват златната среда...или силиконови, бомби, които направо ще те смажат, или някакви копчета, вместо бюст! Къде е Брижит Бордо като млада?

Кадифето и кожата се вижда, ама къде ги циците, че не съм си взел лупата!

Ако това е моден вкус,то аз съм извратена,очевидно.

Ужас! На този дизайнер трябва да му отнемат дипломата.

Отвратително! Не сме парче месо. Това не е висша мода.

Тия са магьосници. Вдигат ръцете, изчезват ц*ците.

на снимката вляво добре виждам едно хапче за страх... наистина ме обзема страх,че това момиче или момче ли е болно

ква е тая детска порнография кви са тия скелети с парцали

Ти па кво искаш, Пламенке? Да се подиграват наличието на гърди ли ? То си е радост! Подиграват се с дефицита на гърди, щото е жалка работа. Напоследък само целулит и козина, без истински цици :( тъжно е.

Ккакво гледате вие бре? Аз голи гърди не видях! Виж, голи зърна в изобиле, но гърдите ги нямаше?!? Колкото до "дрехите" мисля си, че е крайно време някой съд да се самосезира и да осъди т.нар. дизайнери за развращаване на населението с открита порнография със слаботелесни и болни хора.

но като цяло куклите са доста грозновати, каквато и дреха да облекат, ще я съсипят, не че парцалите от колекцията са дрехи де...

То пък едни модни дрехи, живи парцали.

Много са хърбави и гърдите им приличат на цицини с пъпки. Иначе подобни тоалети циганките по морето носят от преди няколко години.

Еййй.. голям глад ги мори тия момичета. Що ги мъчат така, то вече не е и красиво...

A "чочките" кога ще се показват?

За чочки гледай оскарите.

То па едни гърди, грозна работа

Прав си. Грозни са.

Ех, че не съм един дизайнер. Да спретна модно дефиле за мъжка мода по пи$ки и дир да отрази новината.

Манекенките сигурно са ги избирали с конкурс за Хелоуин...

А пъпчиците отдолу няма ли да покажат?!

Извинявайте, но къде са ГЪРДИТЕ ....?

ако нямат по 2 кила силикон в чанта - не струват?

мани силиконите, но тези мадами имат некъв обрив. Гърди йок!

Да попитаме: С какво друго съвременнит жените могат да събудят отслабващото внимание на отсрещния пол, освен да се събличат. И тук, иначе силната им интуиция им изневерява! Колкото повече се разголват, толкова по-досадно му става на мъжа. Разбира се в цялата работа има голяма доза реклама и бизнес, но горкит жени не трябва да се оставят да ги използват така.

Явно никой не гледа дрехите. Аз пък мога да погледна отвъд анатомията на моделите и колекцията ми харесва. Има много стил и елегантност в нея, за разлика от "декадентските" парцаливо-гейски изцепки на Прада и други мои (бивши) любими марки!

Кльощави, малолетни и голи. Евроценности, сър !

И какво като са кльощави? Трябва да бъдат пратени на смърт, или в манастир?

точно там където са си, там трябва да са. В тези среди дрогата и извратените чичковци са в изобилие. Просто тук пишещите не сме в такава степен отегчени от живота и секса, за да оценим подобен род арт "естетика". Вчера имаше някакъв дето татуира прасета пък ...

цици, цици, дайте ми яки цици, големи, кви са тез пъпки тука. яки, ама да друсат

Грозно, пошло, отвратно...и дрипите и моделите.

РАХИТА ПРИДОБИВА НОВ ОБЛИК....ГРОЗНО И ПОШЛО....НИКАКВА ЕСТЕТИКА..ГОРЕ-ДОЛУ Е СЪЩОТО И ПРИ "ВИСНАЛИТЕ КРУШИ" - ДРУГИЯ КРАЕН ВАРИАНТ.......

предлагам колекциите в ече да бъдат представяни от крави. да се напълнат очите и шепите на българските мъже ценители на красотата и финеса.

Такива колекции би трябвало да показват облекла

Кучето ми има по голями цицки

То пък едни гърди .....

Ако беше жив Ив С.Лоран едва ли би допуснал такава колекция с неговото име. Тоя "модист" каква есен/зима очаква, може би от +30 и нагоре градуси?

аз гърди не видях на тези снимки...

Усещам разочарованието от снимките на посетителите на новината, но според мен е коректно използван термина "голи гърди". Все пак така се нарича тази част от анатомията, дори и без развити жлези. И все пак е извратена излагация цялата висша мода.

Основателят - Ив Сен Лоран - уикипедия: "Въвежда в женската мода елементи от мъжката. Счита се за основател на стила унисекс. През целия си живот страда от депресии и други психични заболявания и често е в психиатрични болници на лечение." По всичко изглежда, че последователите му също са за психиатър.

Къде видяхте гърди бе ребра с пъпки. Жена ми има гърди, това е... Мани бегай.

селска здрава мОма, яка работа е жена ти...късметлия си

Не е селска много си е добре, ама това не са жени, ами нещо...

Както викаше един познат - ако ги намажеш с йод и ще минат.

Те и доста мъжки атрибути са така, което е проблем. малките гърди не пречат за добрия секс, но липсата на пишка определено си е мъка и за двамата. но най-същественото е, че на доста от мъжете мозъците малко да ги мазнеш с йод, и вече ги няма. ама хич.

Пламенке, защо си се кръстила в ника "Пламен"?

Нямах никакво намерение да правя паралел между женските и мъжки атрибути, нито какво е нужно за добрият секс, чисто и просто изкоментирах, че тези моделки са доста плоски и че единствената причина поради която някой ще създава подобни дрехи, които показват гърдите на жената е да се постигне естетически ефект от това, а тези гърди никакъв такъв ефект не са постигнали. Иначе нямам лош коментар за девойките, все пак са едни от най-платените модели, със сигурност доста мъже ги харесват така, доста мъже и ги консумират в този вид, някои и ги обичат такива, вкусове разни.

Цицииииииии... Закачени на скелетииии....

Като ходя лятото на море, на плажа съм виждал мъже с къде къде по-големи гърди. А като прибавя и факта, че вече е обичайна гледка жени да не слагат горнище от бански на плажа, не виждам нищо учудващо и изненадващо в моделите. Хеле пък да не споменавам на наградите Оскар каква мода беше, която все повече се налага - да ходят изобщо без бельо, а роклите им са такива, че наподобяват римска стола. Относно моделите като цяло какво да кажа? Наистина, в модата това е стара тенденция която трудно може да се изкорени. Да наемат само анорексички. Това не само е грозно, а най-вече е нездравословно, бих казал даже опасно. Вече има много случаи на момичета умрели от недохранване, точно заради пустата мода. Не е нормално да изглеждат като ходещи закачалки. Е, другата крайност разбира се също не е за предпочитане, защото има и такива, с наднормено тегло. Но те са по-скоро изключение.

Какви гърди? Къде? Аз гърди не видях. Уфф, хубаво, че жена ми не е модел... :) А иначе да събличаш деца е отвратително, този си е за прокуратурата...

Изглежда сякаш тези деца един месец не са ги хранили нищо, а преди да излязат на пътеката са им удряли по два шамара!!!!Отврат

Наще фолкаджийки къде-къде са по-напред в модата. Още преди има-няма 10-15 г. почнаха да си показват ромските детеродни органи.

Тц! Не стаа! Там много кофти звуци бе, Митко...

Грозно и донякъде страшно.

Тези анорексично болни момичета трябва незабавно да постъпят в болница и да бъдет лекувани!!!

veska

Изроди! Не остана нещо, което да не са извратили с "ценностите" си!

Кви са тия малолетки бе? Този дето ги е "облякъл" си е жив педофил извратеняк. Стия балтонни копчета вмеско цици направо са отврат.

Тоя тип - Вакарело - трябва да бъде съден за злоупотреба и гавра с болни и/или непълнолетни лица.

е виждаме колко професионални к-ви има по света за пари кво правят

Няма лошо в показването на гърди, ма да им беше казал да си ги вземат...

И аз тъй, Пепе, влизам да видя гърди, а то... къде са?!