Мелания с тоалет за $10 000 на речта на Тръмп

Първата дама на САЩ предизвика коментари със скъпия си тоалет на първата реч на съпруга си Доналд Тръмп пред Конгреса на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Мелания с тоалет за $10 000 на речта на Тръмп | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айде стига простотии, ако беше с някакви евтини и грозни дрехи, щяха пак да грачат "уу, вижте я тая на нищо не прилича, никакъв вкус няма, излага ни пред света" ...сега пък "ууу, вижте я тая, ,какво се е накиприла с тоалет за 10 000 долара" айде у лево, кучетата си лаят, кервана си върви..

буржуазна суета дреме ми на чепа ако ще гола да ходи

що са толкова зли тези американци, иначе са "големи" демократи, ко искат от жената - млада, хубава, стилна, усмивката й е невероятна, сега пък им пречи цената на тоалета, щом може да си го позволи от собствения бюджет, какъв им е проблема....

Друго са си басмените роклички на Обамовица, в която изглеждаше като сметанова торта. Не, че бяха по-евтини, но някак успяваха да радват простодушните американци.

Мелания никога не с е ходила с дрехи втора употреба за да го давате това като новина....

Kalin

май от времето на Кенеди преди близо половин век САЩ не са имали първа дама която да прилича на човек.Така че да се радват вместо да....се занимават с глупости.

Слушам вчера две наши свирки, от отбора на най-мащабните златотърсачки, как коментират тази страхотна новина. Направо се смееха, защото по тяхна сметка, техните дрехи и бижута били в пъти повече от тези на Мелания. Даже си правиха майтап с евтините одежди на съпругата на американския Президент.

Киртаци в България могат да си купят Айфон и да го изплащат две години, милионерска жена не може да си купи рокля, която спрямо стандарта и струва 5 стотинки..

Яз ако бях на мястото на Тръмп нямаше да се правя на такъв скъперник. Щях да й купя за милион. Да се пръснат от яд останалите кучки, а после щях да й продам запотения туалет на търг на дъртите, богати, перверзни евреи... да направя още пачка, да завиждат любовниците на кучките, докато кучките им трошат сол на главата.

Струва 10 бона ама не ги е платила. Като си известен дори ти плащат. Миналата седмица Лагерфелд критикува Мерил Стрийп че искала много повече пари да носи рокля на оскарите. То си е реклама ето дори и в България знаем вече Майкъл Корс - реклама

Аз се чудя на Тръмп с тия големи рога как влиза в "Белия дом"

Много бързо забравиха колко харчеше бившата първа дама, а тогава май медиите се радваха ??? М? А пък то поне да и отиваха скъпите тоалети, но най-нелепи бяха фотосесиите и на въображаема манекенка. Айде стига с късата памет! Клоуни и клоунки навсякъде !

Дир, стигнахте да пишете за тоалета на тръмповица, а не казвате за речите на бай Тръмп. Прави яко шоу, влезнал е във фаза горкия, няма ли кой да му каже, че предизборната кампания свърши.

ти му кажи като си такъв разбирач ..... а между другото що не станеш президент на САЩ та да потръгнат нещата по света

Няма да мога да се класирам - като гледам вече са започнали да избират само откачалници.А и се нямам с Путин,тоест няма как да ме изберат

Е....и......??????

като може да си го позволи , защо не - и преди тръмп да стане президент, мелания винаги е носила много скъпи и стилни дрехи - само че, това не се харесва на поддръжниците на хилари и обама - за разлика от предишните първи дами мелания изглежда перфектно - красива, стилна и богата на всичко отгоре - вместо да се радват, че най-после и те могат да се похвалят със стилна първа дама, някои американци са направо смешни и неадекватни

Мелания е преуспяла жена защото има преуспял съпруг. А кой мъж е преуспял ? Този на когото жена му не може да насмогне да му изхарчи парите. А коя жена е преуспяла ? Преуспяла е тази жена която си намери такъв мъж. Е тука точно такъв е случая , не им завиждайте а им се радвайте.

Нерде Мелания, нерде Корнелия...!!

Kalin

Ми женена е за милиардер няма от лидала да си купува дрехи я.Само глупости пишат и ни занимават.

Американския Лидъл се казва: Marshalls, TJ Max & Ross. Там също се продават маркови дрехи, но на много по-ниска цена. И да не е работа на Тръмп и семейството му да обикалят по такива магазини

Много готина мацка.

Когато предишната първа дама се кипреше като невидяла с какви ли не бални рокли, никой не си и помисли да я укори. То не бяха суперлативи, то не беше четкане и облизване на обувките. Най-стилната, най-красивата, най най най! А тя изглеждаше като краварка на бал. Бас държа, че Мелания си го е платила тоалета. За Мишел не съм сигурна, че изобщо се е бръкнала някога.

Красива, секси, стилна, доказваща изключително добър вкус. Браво Мелания лично аз благородно ти завиждам. Да си жива и здрава да харчиш парите на съпруга си.

Поровете се по сайтовете и ще разберете, че Мелания е била богата и преди да се ожени за Тръмп преди близо 12 години.

Ахахаха,много е била богата няма що.Коя богата хубава жена ще вземе за мъж два пъти по стар от нея(още повече фиктивен милиардер) Аре у лево

фиктивен ама друг път, ти банковите сметки ли му управляваш че му завиждаш и за богатството и за готината съпруга, ми тя и лисицата казала че гроздето е кисело защото е нависоко и не може да се докопа до него Относно възрастовата разлика между Мелания и Доналд Тръмп - ми тя може да си го обича и харесва точно такъв, тя лично сподели ли ти че я притеснява възрастовата разлика

За разлика от "родните" крадливи политици съпругът на Мелания е Президент на САЩ и МИЛИАРДЕР !!!! За мандата от 4 год обяви че НЯМА да получава заплата!?!?!?! Докато наще- още на първото заседание на "новото" НС, ще си гласуват заплатите???Разликата е огромна, нали???????

Ще си купува... Все пак, парите не ги е взела с ПОДКУПИ, нито ги е откраднала както нашите Ку-рви митничарки..

Каквото и да облече тази жена,винаги е стилна.И въпросният черен тоалет на американски дизайнер е отново точно попадение.За разлика от не особено подходящия за събитието тоалет на Иванка.

омъжена е за милиардер.

През последните дни бях малко заета. Може ли някой да каже нещо за цените на тоалетите на Оскарите. Ако искаме нещо да ни избоде очите, то непременно ще ни ги избоде. При толкова собствени милярди тоалет само за 10000.

Мелания е млада, красива, стилна, сески , преуспяла а на всичко отгоре и богата. Дай Боже всеки му. А на хейтърите - започвайте с оплювките.

Тя не е богата. Богатството и е 2 грама вълна. Богат е старчока /за нея/ който и е съпруг.Америка или която и да е страна не се управлява с тоалети. Иначе одобрявам Тръмп. Все пак е бял човек.Дано се прояви като Рейгън.

Мелания е умна жена и освен двата грама вълна / може да е епилирана / има и предбрачен договор с г-н Тръмп и при евентуален развод би придобила съответно материално обезпечение колкото на теб и 10 живота няма да ти стигнат да припечелиш.

Досега Мелания с нищо не е показала, че участва( или има такова намерение) в управлението на държавата. Като интелигентна, умна и красива жена се старае да подкрепя съпруга си "старчок" с дискретно и изискано присъствие, съответстващо на първа дама. Не мисля, че е необходимо да флиртува и да се заиграва с прояви, които се харесват на простолюдието.

към автора на" престанете с подробностите" и очаквам да бъде поставен в контекста на казаното. Досега Мелания с нищо не е показала, че участва( или има такова намерение) в управлението на държавата. Като интелигентна, умна и красива жена се старае да подкрепя съпруга си "старчок" с дискретно и изискано присъствие, съответстващо на първа дама. Не мисля, че е необходимо да флиртува и да се заиграва с прояви, които се харесват на простолюдието.

сигурно и твойта вълна не е по малко от два грама но абсолютно сигурно е че нямаш и два грама мозък, да не говорим за възпитание след като пишеш подобни простотии

Винаги съм подозирал, че дядката е или стиснат или фалирал и затова стана президент :))))))))

Бе малко странно баш американци да се възмущават от това че някой имал скъпи вещи. Та нали те бяха смъртни врагове на соц лагера точно задето всички били подравнени. Интресно кога в Америка ше подгонят милиардерите че не щат да карат Москвич?

за незнаещите: това е десет хиляди - 10000 това е един милиард - 1000000000 а съпруга и притежава няколко милиарда щатски долара, та на фона на това рокля за десет хилядарки си е направо скромност и евтиния. Хайде стига сте и завиждали и вие да бяхте на нейно място щяхте да се обличате по подобен начин стига да имате вкус. А явно мацката има вкус и стил, на всичко отгоре е и красива. Естествено че ще се облича така а няма да е в парцалите на някое цигане или готвачка.

Нощта ражда из мъртва утроба вековната злоба на роба: своя пурпурен гняв - величав. Г.Милев

Абе, не ни уведомяваха за цените на парцалите на черния травестит!? Само четяхме колко била "елегантна" колко "стилна" каква "дама"... само не остана време да чуем колко е руса и синеока.

Има си жената пари, а не е като Курнелия и някои други комунистки да крадат.

Какво е виновна, като от ангажименти няма време, да прескочи до "Илиянци".

Е като преспи с двама трима мошенници дебелаци и им вземе по 3000$ таман става.Нали е от "скъпите" ескорти!А и от нашата марионетка Тромпо да ги е взела ,той не е работил за тях!Що народ измами има ...още.

Е и?! Много вожно!

Посредствените и злобни вопли на махленско ниво вероятно биха искали Мелания да се облича от магазините "Ross" или поне от аутлет на "Sears".

Може и от Маршалс нали от там се обличат курветата!

жалки сте вече

Ако леля Цеца се появи с такъв тоалет би било новина ,но за обсъждат тоалета и цената му на президентшата на САЩ е просто смешно ,дори предишната маймуна с големият черен задник носеше по скъпи и дизайнерски тоалети ,да не говорим ,че Мелания беше модел и от край време се облича в скъпи дрехи ,и щом някаква селянка абитурентка в България може да си позволи рокля за 10000 долара ,защо първата дама ,жена на милиардер да не може.

Чикаго то ,в почивка между две поръчки за пици ли си ?Гледам пак се олигавяш при вида на мошенниците!

Чикаго-то какво прави си е негова работа. Селяндурите и махленците все си пъхат гагата, където не им е работа. И понеже са посредствени и примитивни все се опитват да се изказват "остроумно" и "оригинално", т.е. "новатоторски".

Че какво от това, мъжа ѝ милиардер, с конфекция ли да ходи? Речта на Тръмп няма да коментирам,....?

Харчи десет-двадесет пъти по-малко. Но явно някак те е грабнал Тръмп! Може би зашото е прост като тебе. А дукесата в Англия е умна. Подбирате се вече на този принцип - сбирането на тъпаците. За да се самоизпечете на собствения си огън.

деер

На нас какво ни пука?! Семейство Клинтън прибират по 20-30 млн за консултации, т.е. по 70-80 000 долара на ден дори и през уикенда. Не им ползвайте хартийките и няма да обличат такива дрешки.Пазарна икономика + малко кютек = благополучие....

съпоставимо с моята заплата от хиляда лева, този тоалет струва на милиардера най-много 10 стотинки. Важното е кой го носи, как го носи и как изглежда в него. Спомням си нашата първа дама как маршируваше навирила нос със своята мини поличка и разтворила деколте над пищна пазва.

Защо никой от тези, които се възмущават от скъпите тоалети на Мелания не си припомни, че тя се обличаше скъпо и преди да стане съпруга на президент ?

Алчни кандитати за ада

Костюмът на Хилари за конвенцията на демократите беше $15 000. Коментарите? "Хилари изглеждаше ангелски". Облеклото на Мелания струвало $10 000. "Ужас, ужас, разхищение!" Никоя професия не заслужава по-малко уважение, отколкото журналистическата.

Кои са по-долни: проститутки (-) "журналя" (+)

Интересно колко струваха роклите на холивудските актриси,с които се развяваха на Оскарите? За техните цени медиите дискретно мълчат.Мелания е съпруга на милиардер,при това президент на САЩ-струва ми се,че вместо да я критикуват по-скоро да се радват,че имат красива първа дама,че предишната не беше голяма радост за окото,независимо че медиите редовно а провъзгласяваха за "модна икона",което определено будеше присмех.

Милиардер само според неговите думи. Иначе Мелания да носи каквоото си иска - това си е нейна работа.То това ще и и остане,щото като си отвори устата и всички разбираме за какво става въпрос(тъпо парче)

Е всички не могат да бъдат "корифеи на мисълта" като Вас-достатъчно е да прочете човек Вашето изказване, за да разбере що за парче сте Вие.

Както се говори на по-известните актриси роклите не се продават, а се дават от дизайнерите, за реклама. Същото важи и за бижутата и обувките. Отделно от това на всички номинирани за Оскар се подготвят подаръци, тази година в размер на около 200х. на човек. Та да не гледат Мелания, а набедените си "актьори".

че предишните получиха 60 млн. подкуп за извършени услуги никой не забеляза, камо ли да се възмути.

Зад всеки успял мъж стои една мъдра жена. Зад Тръмп стоят няколко

Особено Келиан Конуей - тя пръщи от мъдрост,затова и забраниха да говори.

Бе, като гледам и ти прЪщиш от грамотност, образованост и "мисъл".

Отврат са тези медии. Ми то в България има абитуриенти с дрехи 3 - 10000,- $. Тръмп е символът на САЩ за милиардер. Фолклор! Не е най-богатият, но един от най-ивестните американски милиардери от поне 30 г.