Джиджи Хадид е на корицата на първия арабски Vogue

Една от най-известните манекенки Джиджи Хадид украси корицата на първия брой на "Вог Арабия".

Обратно в новината

Коментари - Джиджи Хадид е на корицата на първия арабски Vogue | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

здравеи мелания

Majka i Iolanda Foster e rodena v Holandia i dori gimnaziya e zavarshila tam, predi da defilira po modnite podiumi po sveta !....

Много, много харесвам Джиджи, но тя си е американка по всички стандарти и няма нищо общо с близкия изток освен далечния корен на баща й. От своя страна Дина ...ал Сауд е една разглезена бясна милярдерка, която не знае как да си похарчи парите, поради тази причина е решила да си придаде допълнителна тежест като главен редактор на Вог - един вид не харча само пари за дрехи, а работя в сферата на модата. Жалко за обикновените жени в СА като им навират в очите какво никога няма да имат... Те шофьорска книжка нямат право да имат, какво остава за тоалети и т.н Пир по време на чума ...

Много илюминатска снимка, бе.. пирамидката.. окото..

и наметнат един шарен чувал на главата и тая ще е най красивата в СА! Така ще оценят красотата на чувала!

ЦЯЛАТА МОДНА ПРЕСА СА СВОДНИЦИ НА МОДНИТЕ КОМПАНИИ ЗА ДА СИ ПРОДАВАТ МОДЕЛИТЕ ( И ПРЕДМЕТНИ И ЖИВИ):))) .... КАКВО Е ХАЙ МОДАТА - КОГАТО НЕ МОЖЕШ ДА ГО НОСИШ ВСЕКИ ДЕН ???:)))

Айде стига сте ни прибутвали арабски "красавици", джиджи-миджи. Голяма работа. Тази да вземе да набие в тъпите канчета на арабелите, че светът е вече в 21-ви век, не в 11-ти. Тогава ще я призная, че нещо е направила в живота си, с името си, нещо стойностно. Евтино кълчене пред камерата всеки може, и да се поства във фейсбук после.

кое ѝ и е хубавото на това същество? Има едно инфантилно лице и баща и майка милионери, които я лансираха.

Ако и твоят баща беше милионер, пак ли щеше да я смяташ за инфантилна?

Дали и у централата на Вог скоро нема двама-трима да крещат АЛЛАХ АКБАР и да стрелят с калашници? А кво може Вог да сподели с арабите, което па и тех да ги заинтересува? Жени? Мафи мушкила

Какво искаше да кажеш че не разбрах точно? Може да се появи някой с калашник и да крещи "Аллах Акбар!", но дано не се случва, щото ако наистина се появи няма само да крещи ами ще ги изпозастреля всичките тия моделки. Сигурен съм че вече са ги вдигнали на мушка. Нали те демонстрират всичко това, което джихадистите искат да унищожат? Слава Богу вече им отслабват силите, в скоро време се надявам да ги няма, а тази мода на Вог се харесва много на арабските държави, да знаеш че има шансове да се наложи там. Въпреки религията и въпреки консервативното общество.

В СЛУЧАЯ СПИСАНИЕ ВОГ ИЗПЪЛНЯВА ФУМКЦИИТЕ НА ПРОФСЪЮЗНИТЕ СЕКРЕТАРИ ЕДНО ВРЕМЕ : - ПРАЩАТ МУ ОТ МВР-ТО ТРУЖЕНИЧКИТЕ ОТ МАГИСТРАЛАТА - И ТОЙ ИМ НАМИРА БАЧКАНЕ В ЗАВОДА , ЗА ДА МОГАТ ДА СЕ ЗАДОМЯТ :))) ...

Боли ме хОя за тез Мангали .

на тази госпожица сестра и е откровено грозна, но след сериите пластики на 19-20 стана дори модел на Виктория сикрет, гадже (макар и бивша) на Weeknd, и т.н. .... не че е биг дил, но ето как се успява днес, с парите на някой (случая мама и тате) да ти сменят муцуната и хоп, готово.

и след пластиките пак е грозна белата. и аз се чудя какво и харесват. тук в уса е дори по- тарсен модел от сестра си. то не бяха кампании на цалвин клеин, нике, дкнъ и всички американски дизаинери. има уясни крака. само едни хубави очи виждам. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как ще разпространява тази полугола моделка в Саудитска Арабия? Това ми е много интересно. Самата Дина Абдул Азис Ал Сауд, като правнучка на основателя на Сауди е над тамошните закони, не се покрива с никаб, не се забражда, носи се по западната мода, но я да се опита някоя обикновена местна жена да направи това... жална и майка! И кой ще посмее да купува списанието с голата моделка? ХА! Много интересно...

Никабът не е задължителен в Саудитска Арабия.

Не е задължителен, задължителен е само хиджабът. Но истината е, че никаб носят 90% от мстните жени, било поради натиск от семействата, било заради страх от общественото мнение. Затова пък е задължителна абаята. До такава степен, че местните власти са се опитали да наложат обличането на абая на германска министърка и съпровождащите я официални лица - дами, пристигнали в страната им на официално посещение. Абе истината е, че тези са толкова откачени, че само някоя жена с най-. най-височайша закрила може да си позволи волностите на тази Дина. И тя в никакъв случай не може да бъде пример за стандартно женско поведение в обществото им.

Снимка номер 5 е трогателна и покъртителна едновременно. Ами, какво лошо има в това да налагат тази мода в арабските страни? Това го смятай един вид като отпор срещу джихадистите от Ислямска Държава. Виж го таткото сниман със щерките си няма нищо против да са разголени, почти голи, облечени с някаква дантелка тип "Дъщерята на рибаря". Ако се сещаш за едноименната приказка ще разбереш какво имам предвид. Вече имаме примери за тази мода наложила се в арабски страни като Ливан например.

Не може да има по-неудачен пример от този с Ливан. Явно си много невежа, щом не знаеш, че Ливан е мултикултурна и мултирелигиозна страна. До такава степен, че при тях има задължителни квоти в държавната администрация, които се заемат от представители на различни религии. Това се прави в името на религиозния мир. Нищо, че официалният език е арабският. Я иди да прочетеш уикипедия, че да се ограмотиш поне малко по въпроса.

Йоланда не е родена в Америка. Йоланда си е от Холандия, oт Папендрехт да сме по-точни. Не трябва да сте приятели с нея, за да го знаете това. Един Уикипидия сърч е достатъчен.

Хахаха! Новината привлече вниманието ми и ме разсмя искрено! Арабски ВОГ, верно ли?... Това е все едно да продаваш свинско сред мюсюлманите. И какво ще предожат? Нови модели никаби, хиджаби и бурки?... ХАХАХА

Нова цветова гама, иначе моделите на бурките няма как да се променят :D Може, новите - вместо с 2 дупки за очите, да са с по една?

Мишева, има само една Библия, а ВОГ е само каталог....Иначе може да звучи "оригинално", но евтинко...

Евала за коментара!

тия сестри хем красиви, хем милиардерски щерки , егати...... неизвестната сестра е по- красива

че коя друга да е в арабското издание нали е половина арабка....

Ислямът - светът на лицемерието... Същите тия мъже, дето са се възползвали от "добрата душа" на някоя тяхна сънародничка - същите тия диваци - ще я пребият с камъни, щото е съгрешила с "добрините си"... А те че са участвали в греха - а, не - те са мъже - имат право да грешат... Поведение зад пред обществото - разврат и разгул с разкрепостени девойки и младежи зад стените на скъпите хотели.

Имах колега, праведен мюсюлманин от Дубай, молеше се във всички определени часове, постеше си, правеше ни забележка, че ядем свинско пред него... е, точно той се "заби" с изрусена мадама със силикон в гърдите и вечно с къса пола... не е като да няма нормални момичета в България, но той след тази търчеше... та... религия ли?!

E, за него това е екзотика. Явно той такова чудо отблизо не е виждал. Та сега или никога. :)

Сигурно съм расист, ама все ми се струва, че такива дето им казват да не ядат нещо и те слушат, не са еволюирали до homo sapiens

Похвално! В Германия се срещат много интелигентни и симпатични девойки носещи Хиджаб - стига човек да свикне!

Каквито са корви, да му мисли тая, щото видяхме по телевизия алфа как убиха с камъни една като нея тълпа побеснели араби и всички снимаха с новите си айфони.

Тия шалчета и бурки ли ще рекламират, защото друго няма как да се появи на арабският пазар?