Блу Айви с рокля за $26 000

Бременната с близнаци Бионсе заведе дъщеря си Блу Айви да гледа премиерата на "Красавицата и звяра" в Холивуд, облечена в скъпа рокличка на "Гучи".

Обратно в новината

Коментари - Блу Айви с рокля за $26 000 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пременени като цигански сватбари.

$2,100 струва роклята на детето $26,000 струва роклята на бионце

е от къде тези пари при маймунките бе това не е реално и справедливо хората в Cомали да умрат от глат и мизерия а тези на интересни се правят в USA да бяха останали в родните си места с органичи рокли от листа ще се разкарат без горнища

S purvata so bremenost ne se pu4e6e tolkova.hihihi. sega moje da sqda spokoino bez da se protesnqva za korema si da ne se spleska

ТОЧНО! Поне сега да не се пречеше толкова, че съвсем става ясно какво шоу е играла първия път.

hKakvoto i da obletze vse ste izglezda zle.

Глупости, има я в link за 26 лв.

..."базар.бг" ! :-))))) .... веднага ме цензурирахте, а аз просто цитирах реплика от реклама.

Цигането си е цигане ако ще да е в рокля за един милион!

За сравнение - роклята за 10 хил. на Мелания. Същите журналя ще укорят ли Бионсе за демонстрацията на лукс? Или тя е неукорима, защото е черна?

Бе те журналята съсипаха Иванка Тръмп, че пътувала с обикновен пътнически самолет (дето гей-двойка я нападна с псувни, че трябваше да ги свалят и ония ореваха света).

мисля, че по едно листо отпред и отзад и една палма ще им свърши по-добра работа!!!!

Гучи, роклите и на двете са Гучи не ,че има особено значение

..мислех, че ще облече нещо на Руен за 18 лева, пък то какво избрала..

Днеска рокля за 26000$, утре не ходи на училище, щото емного важна, после става "модел", снима се гола за същите тия списания, отекчава се от живота, алкохол, наркотици, свръх доза и във ваната.....

Ми не сте коректни. Рокличката на детето НЕ струва 26 000 долара и НЕ Е на Диор. Просто е ушита по същия модел, както едно време на нас ни шиеха по кройки от "Прамо" и "Бурда". Злепоставяте Бионсе, не че тя ще разбере, но все пак заглавието е направо грешно. Оправете го, моля.

Тези афроамериканци се чудят за какви глупости да хвърлят луди пари, Вие за "Прамо" ще ни разправяте. Това, че е ушита по модел. който се продава за 26 000 долара, не значи, че е по-евтина, може даже по-скъпа да е излязла. А кимоното за 22 000 долара? Сигурно са й го дали благотворително, да си прикрие скъсаните дънки, че няма пари за здрави?

Рокличката баш си е купена, а не шита по модел на "Диор". Бионсе може да си го позволи, за разлика от нас по време на соца. Просто сравнението е доволно неподходящо.

Все пак тази новина е по-хубава от политическите, така че, защо не. :-)

Открий разликите в снимката на рокличката в едър план и снимките отдалече ... не е една и съща рокличка!

Ебати разхищението - в Русия хората няма какво да ядът,а тя купила на детето си рокля за $26000

в Русия не хрупат черно, само местни продукти, а и за да купиш от магазина първо трябва да се работи, и то за пари ...

Уважаеми журналисти, в текста пише, че роклята е специално направена ПО рокля от есенната колекция на "Диор", която се продава за $26 000. Заглавието на тази "новина" не отговаря на съдържанието в статията.

Преписват без да вникват в текста. Тъпотиите им генерират коментари, значи са хубави.

Ще повърна.......бляк!!!!!! Може ли такава безвкусица...........

И кое е впечатляващото роклята или цената, с която да се фука, че е платила? Верно пъвосигналниците ще се впечатлят от цената, от роклята няма как да се впечатли човек.

Георги Миланов

Защо чернокожите имат вековната фикс идея да се избелват, хормони, руси коси, избелващи тялото процедури, защо ли го правят след като ни наричат бледи боклуци , бели кекави патни и хора от бял локум .

Luna0102

Грозна работа. Човек с малко вкус няма да си облече детето така, дори и да му подарят тази рокля.

хлапето на любимката на Обама може да е с рокля за 26 хилки, но когато жената на Тръмп е с рокля за 10 хилки е много, много льошо

Взе ми думите.

Кич, парвенющина и посредственост. Цинга-манга фук, пълни гащи с лук!

Е и като струва какво от това?!