Франция спря унизителна за жените реклама на ”Сен Лоран”

Френският рекламен регулатор настоя модна къща "Ив Сен Лоран" да изтегли колкото е възможно по-бързо нови афиши, за които бе преценено, че унижават жените.

Обратно в новината

Коментари - Франция спря унизителна за жените реклама на ”Сен Лоран” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо да и слагат фереджето,пък отдолу може и без чоропогащник

Приветствам, само малко смърди на сексизъм. Ако беше Азис нямаше да го спрат.

Спал си лошо, жена ти не ти е пуснала, закуската мижава, чакат те неприятности в работата. И изведнъж, О небеса, светъл лъч: хубави крака с галещ захват! И възвръщаш вярата в светлото бъдеще.

С други думи не ги считаш рекламите за унизителни за жените, ти просто им се радваш?

страшно е когато неморални извратени хора превземат публичното пространство чрез медии, реклам и, дизайнери, кино. Не случайно в САЩ е имало гонение на киноартисти - е, там е било по политически причини, но всяка крушка си има опашка. Задоволявяат перверзните си желания като развращават хората

Явно мюсюлманите са вдигнали вой и той ще става все по-силен, поради промяната на етническата карта на Франция.

Най силното оръжие на света е скрито между краката на жените и те го показват, когато нямат други аргументи.

по скоро тия жени дето са се снимали тях упреквайте...

Те щото моделите сами избират как да рекламират Ив Сен Лоран, сами си избират дрешките, осветлението, позите, нащракват ги и после те самички си избират снимките, които ще се публикуват. Така е, сега с камъни ще ги пребием, че не знаят как да се държат. Иншалах

демек Мъжете са виновни дето казали на тия жени да се разчекват пред камерите така ли? ми явно тия моделки са бая слабоумни утре да ги накарат ядат говна и да ги снимат пак ли ще е унижение.... умотан свят

Ако беше мъж гей с мрежести чорапи,ролкови кънки,как се е нъгазил,или разкрачил нямаше да спрат рекалмата. Просто не отговаря на евростандартите.

Всеизвестно е, че модните дизайнери са хомота.

Как така ще свалят рекламата? Та това са евро-атлантическите "ценности"! Всичко, от което може да се правят $$$ - в пълна експлоатация! Понякога си мечтая за свят без такива никому ненужни откачал*и-модни дизайнери и подобните на тях. Помислете само какви пари поглъщат, а какво оставят след себе си. За моделите-скелети изобщо няма да отварям дума.

Мило момиче , защо не си мечтаеш за свят без,наркотици или .без воини ,а си мечтаеш за свят без модни дизайнери .

Джулия

Защото мили пасторе, модните дизайнери вървят ръка за ръка с наркотиците. А войните за съжаление са неизбежни по простата причина, че хомо сапиенс е агресивно същество. Едва ли някога човечеството ще спре да се избива.

Не разбирате от изкуство , , ,марионетки на власта

Чиста Франкофобия.

новата кукла играчка на феминацитата

БЕЗСРАМНИЦИ !

Една безвкусна реклама била проблемът! Аз си мислех, че много по-нехуманно и деградиращо е да караш някого да се разхожда в черна торба за боклук, даже и при 40 градусова жега.

Това което се пропуска в целия морален парадокс е, че подобна реклама открито експлоатира мъжкия сексуален интерес по начин също толкова грозно както представянето на жените като обект за удоволствие. Да, аз като мъж мога да кажа, че не ми е приятно да гледам подобни предизвикателни сцени разпалващи въображението на момента без да мога да ги консумирам в този миг и това е доста дразнещо. Всъщност всички ще ме разберат добре ако сравним ситуацията с примамено дете от сладолед на клечка, но без да му го даваме, а само да го дразним. Не жените, а мъжете са тези които трябва да осъдят подобни реклами.

Ти, за буквата "ъ", чувал ли си

Пет пЪти я има в текста!!

Това е за Лудото Ленче, нали?! :)) Прицелвай се по-добре, колега.

Наистина в подобни ситуации МЪЖЕТЕ са за съжаление. Изобщо от всяка ситуация, която ясно засяга жените, ние трябва да преместим фокуса на внимание и да ожалим как страдат, повече при това, мъжете... Нещо не чувствате ли, че коментарът ви е малко нагъл?

Изненадан съм, че във Франция нямат предварителен оглед и одобрение на рекламите от някакъв орган или най-малкото от отдел в подобна реномирана компания.

После защо маникенкитИ ги викат корви.... Корвите ни превзеха и повредиха и децата ни

ако беше без гащи,а само по чорпогащник щеше да е по-добре jaja

То е всеизвестно, че Ив Сен Лорент се дрогираше, но тия днес в трезво състояние са го обърнали на долнопробна порнография! Такова падение на тая голяма марка не съм очаквал.

все пак , облечена е .

....до чалгарските идиоти дето им се виждало "нормално"....абе примати с две мозачни клетки (едната за да пазите равновесие докато варвите а другата за да го дарвите) ...ако маиките ,сестрите или прятелките ви се изтипосат така ...пак ли ще ви се вижда "нормало"...забравих да добавя или дащерите ви ?!?....целите на западното общество са да се доведат хората до пално разложение и липса на морал !!!....сатанисти-педофили,некрофили,инцест,содомя,геищина...и все такива "прелести" !....щом на тапунгерите им се вижда това "нормално"...значи сатанизма идва на власт-наов световен ред !...тежко ни и горко!..аз определено не желая такова бадеще за децата си !

Шъ умръ

Браво момиче,,,всички се засрамиха и погнусиха ,а от какво и те не знаят това са плоски и повърхности хора без собствено мнение,,аз съм в символична връзка със изкуство за своето време ,и го харесвам във всичките му форми

Нищо унизително не се вижда. Някаква си показала фигата. Че това го правят милиарди жени всеки ден и от това зависи продължаването на живота на тази планета, какво унизително има?

На мен пъ ми аресва.

Фарисеи и продажни педали. Какво им пречи рекламата?

Това го е поавил някой върл женомразец. Надади го е правил някой база на момиченце. Бати идиотите.

Какво стърчи между краката на тази "жена?!"...!

Афишът е отвратутелен - позата отблъскваща.

Отблъсква слипа й . Но за фантазии дава място .

То щото тук в България рекламите са ни по-различни.Но ние търпим да ни унижават от всеки разголен плакат!

Франсетата много изпростяха.Шарли Ебдо, носорога във зоологическата градина ,сега това нещо ,което те наричат реклама.

Рекламата е меко казано, просташка. Представям си как биха рекламирали тоалетна хартия!

ако беше за педали нямаше да я спрът

Какво имаш срещу педалите? Те нито биха се взривили в пълно с хора заведение, нито ще пренаселят земята, която вече е пренаселена.

Това, което се вижда на снимката е идеално място за онаниране. На младите мигранти много ще им хареса. За тях ще е предизвикателство да нападат и изнасилват жени. Каква друга асоциация може да има, когато виждаш срещу себе си разтворени женски крака или задни части? Странни предизвикателства!

Честит 8 март на всички дето са на другата скорост.

Рекламата наистина е унизителна,но донякъде и реалистична. Не се отнася до всички жени,но напоследък ни заливат с голотии и простотии на иначе уж успели жени. Пример за младите. Като едно дете гледа голотиите,то свиква с тях и ще ги следва естествено. Така че редакторите имат известно право.

Тези реклами жени ди ги поавят? Или все пак мъжете са техи, които насаждат такъв образ на жените?