Принцесата на Саудитска Арабия е модна икона

Главната редакторка на арабския Vogue Дина Абдулaзиз е истинска принцеса с безупречен пример за стил.

Обратно в новината

Коментари - Принцесата на Саудитска Арабия е модна икона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имала е добър баща а сега и добър съпруг до себе си. Браво, само така. И най-вече това е жена със силен дух! Ще успеят. Дните на консервативния ислям са преброени.

Торби и парцали са и дрешките. Има и няколко балона.

За тази "икона" - чак толкова не мога да изпия!

Много груби черти, прилича на еврейка (сн. 18)

Че Хали Бери е толкова талантлива, че така да се превъплъти и никой да не я познае.

Познахме я, писах по-надолу. Но и аз се учудих, че не го е коментирал всеки втори, толкова много прилича.

Не е лоша ако са лупка в какаото биваааа!

Докато тази изродка се изживява като модна икона, в държавата й жените не могат да управляват автомобил и да излизат сами на улицата.

Е вече могат да карат ама само ако лоста им е отзад и само на задна!

Законите не се отнасят за представителите на кралското семейство,те се ползват с голяма свобода.

що е у царица това е и у магарица

Жена и къса коса - не!

дано не се взриви на модния подиум

ПОД ФЕРЕДЖЕТО ЛИ БЪРКАХТЕ ТА ОТКРИХТЕ МОДНАТА ИКОНА - ЖЕНА НА КАМИЛАР :)))

както се казва - няма грозни жени. просто за да видиш красотата на някой жену ти трябва преспектива от разстояние. понякога разстоянието се мери и в километри...

Ако ги гледаш от вътре може и сантиметриииии,ха хааа!

Така е! Аз преди време харесвах едно момиче, но я бях виждал само отдалеч. А и всички казваха, че е хубава. Е да, ама като отидох да я заговоря и я видях от 30 сантиметра ... то са едни бакенбарди - като брада, поцялото лице, то мустак, дето може да се завива като на Филип Тотю, зъбите й криви и недобре измити, лакирала си ноктите, но оплескала половината пъст с лака ... Отказах се! Не ми трябва такава занемарена жена. Пък и като поговорих с нея половин час ... ами тя се оказа и тъпичка, така че и интелекта не е фактор в нейна полза.

"Аз преди време харесвах едно момиче, но я бях виждал само отдалеч" - ебаси тъпака. Ти от оградата на затвора ли си я гледал? Как може да харесваш някоя, но да си я виждал само "отдалече"? Точно за теб е както я описваш - предполагам си циганин с мазен анцуг.

На околовръстното има малко по симпатияни травестити.

Травестит и симпатяга...Мерси!

В този стил се натрапва силното влияние на Столипиново. .... и там е пълно с принцеси.

Чакаме ромския "Вог", батей!

На цар Киро внучката и тя много стилна.

Ми какво да каже човек....икону акбар :)

Сандокан малеей с джата ножа

Абе и Майкъл/Мишел Обама и то беше супер пупер, ама ноу стилна, според т.нар. "медии" на "международната общонст", разбирай, шорошките парцали. Явно, мръсно мургавото е "актуално".

Ам, мис Финландия,а!?

Абе дожре че е родена в САЩ че от потомък на камилски овчари ако нещо става то само с пари.

дамата определено крие долната половина на тялото си

Я! Холи Бери!

И Тони Брекстън

Добре че е принцеса, иначе досега щеше отдавна да е зарита до шията в земята и убита с камъни.

просто е имала късмета ,да се роди принцеса...

Зле облечен черен травестит.Каква модна икона е, не е достатъчно да напълниш чантите с маркови дрехи и да ги облечеш.Трябва визия,излъчване.Това същество от неопределен пор го няма.

Най-нелепото е, че тя не може да излезе на улицата в СА с дрехите от снимките. Тези скъпи тоалети трябва да се скрият с абая - черно наметало покриващо напълно тялото на жената и да е в компанията на мъж от семейството.

Както винаги форумното тролище е експерт по исляма, модата и хубавите жени. :))) Чудя се колко от вас могат да застанат до нея и да не изглеждат като селски пачи. :) И за да бъде честно и на вас и на нея ще се дадат по 1000 евро и ще пазарувате от едно и също място. :))) Тогава адски много хора ще открият, че парите не са стил. :))

Коментара на деня! Браво!

Абе, не му трябва на човек да е баш експерт, за да идентифицира "ромка" под скъпите парцалки. Трябва му да е просто нормален и да не е зомби на медиите, които да не могат да го убедят, че черното е бяло и грозното красиво. Нито, че царят е облечен с невидими дрехи.

Виж сега, право думаш, че жената има стил, и аз така смятам, не е с идеални черти, но има излъчване. Но си го написал/а грозно - "селски пачи", "тролища"... не звучи гротескно, звучи просто... грозно. Стилът е важен не само във външния вид. Хайде, със здраве!

Звучи грозно както си е. Хайде, напиши лайно с красиви думи.

А дали осъзнавате колко сте жалък. Фактите са си факти. Това ,че не ги знаете доказва и колко сте глупав.

Ходи да си стилна пача - в саудитска арабиЯ!

В страните на изток има много обиди с обувки. Даже ако си спомняте един иракчанин хвърли обувка по Джордж Буш. Там това е огромна обида. Та някакъв кръстил кундари на нейно име. По голяма гавра,за тези дето разбират,здраве му кажи. Кундара -обувка на арабски. Та така селска пача,трай си и не се сбаждай,че личи колко си проЗт.

Тя да, понеже може да си го позволи. Останалите саудитки ги пребиват с камъни, ако погледнат случаен мъж, но явно за кралските особи, правилата на исляма не важат. Да живее двойният стандарт!

Къде и е хиджабът на тая блудница?Да я убият с камъни!

Принцеса.... Просто едно от 32-те деца на бившия султан на Саудитска Арабия от една от 13-те му съпруги. Не разбрах само къде живее въпросната принцеса, но едва ли е в Саудитска Арабия

изрод ,направо ужассс

Кралското семейство на Саудитска арабия са евреи. Как е станало.Една от съпругите на пророка е еврейка. Малко пари и демагогия и хоп. Тази е много грозна и прилича на обратна. Каква мода-гей мода. Та тази фамилия налага ухабизма и не случайно спонсорира Ид със САЩ и Израел. Та иконата е як траверс и наше момиче. Тъй ,нищо ново под слънцето.

Една от жените на пророка Мохамед е... православна византийка. И к'во правим сега? :)

Еми, правим каламбаци - децата на еврейките са евреи, обаче, децата на православните са араби, в СА.

Да повярвах, че сама си е отрязала косата! Това е просто предуреждение за следващият път ...нали? но иначе с късата коса е като 'модна икона' ....то е ясно с малко хартийки и летяща турбо принцеса че ще я изкарат.

Ехх, пак не сте си писали домашното, преди да напишете статията. Принц Султан Абдулазиз умира през 2011 на 80-годишна възраст. Мъжът на тази принцеса е Сауд бин Абдулазиз... Иначе колко лицемерие има по тоя свят, не е истина. В Сауди им слагат решетки на лицата, да не би случайно да погледнат някой, но иначе за принцове и принцеси - може всичко...

Таа е смрадлива кадъна, колкото и да ни пробутване новите директиви!

късабаджак!

малиии, тя като църна сиганка...

На мен тази ми е доста грозна. Нашите момичета са стотици пъти по красиви от тази. Ние дори имаме и ромки по хубави от тази.

А! Туй на Издислав, оня от мюнхенското метро, братучетката, бе!

И маймунка да се пръкне в кралско семейство, ще я изкарат "модна икона" и там каквото разреши кралят!!! Парите какво ли не правят!

Ааа, тя не била арабка, значи. Съдейки по името, май е еврейка?

"Кралските" фамилии на Катар и СА, са евреи.

Ти да видиш! Не знаех...

Що не се придържа към женската визия дето се прокламира в Саудитска Арабия? Дали ако някоя друга жена там се появи така на обществено място ще остане без последствия за нея? Алах акбар, ама за някои е по-акбар май.

При мюсюлманите няма икони , а камо ли модни. Можете да я кръстите модна джамия или модно минаре. И двата термина биха отразили адекватно нивото ви.

Аристократка??!! Ега ти аристократката. Кралството основано преди 80тина години, няма аристократизъм, има пари, но с пари аристократизъм не се купува.

Саудитската кралска династия са преки потомци на пророка Мохамед. От това по-аристократично в Исляма няма.

циганка с пари. жмель...

Защо не е с бурка?

RedHat

На Елита е позволено всичко, за простите хора - само спазване на законите.

Покажете една снимка на принцеса Амира и всичко приключва.

Предполагам, че цялото това нещо да излиза Vouge в арабския свят е политически насочено. Постепенно и там ще стане една революция към модерния начин на живот.

каквато и да е, първо си остава една ц........ка!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тука у Факултето колко такива модни икони има, ехеее!

Това не е принцеса на Саудитска Арабия , а частно лице.Къде е бурката, къде е забулването.Трябва да се виждат само очите й.Ако е модна икона, то трябва да дефилира с някакви съвременни модели бурки, а не с такива "развратни ,западни дрехи".Доколкото знам в Саудитска Арабия действува "религиозна полиция" , която не допуска жени с такова облекло да се появяват на публично място.Ако обикновена жена излезе така на улицата мисля че я убиват "демократично" - или с камъни , или обесване или най-малкото - обезглавяване.Така че моля за допълнителна информация на чия територия са направени снимките ? Такава мода не е възможна в Саудитска Арабия.

Не е вярно, че жените в Саудитска Арабия трябва да носят бурка и че трябва само очите им да се виждат. Също не е вярно, че наказанието за подходящо облекло е обезглавяване или пребиване с камъни. Всъщност в най-лошия случай е бой с пръчки.

Не знам от къде са ти сведенията, мой близък роднина работеше дълго време в С.А. В Риад всички жени са пингвини - разбирай и ръкавици по на юг не е толкова строго. Там са построили комунизма и не живеят хич зле местните. Всичко се владее от краля - разбирай държавно.

Махнете вече тази ц....ка от новините. Разбрахме, че със зверски много пари дори СА може жената да си купи известни свободи. Само че важи за 10/20 жени на фона на стотици хиляди, които водят живот на скотове или в най - добрия случай на "вещи". С подобни лъжливи статии подвеждате хората да мислят, че арабелите са нормални хора, а ТЕ НЕ СА !! Ако много ви се иска да сложите статия за някоя истинска модна икона ( не Николета Лозанова ) за разнообразие, то пишете за Лорън Санто Доминго. Също толкова стилна, колкото Дина, също е милиардерша и има бутици, но поне е БЯЛА и СВОБОДНА. Прекалено много излязоха на пресен план скотовете от Близкия Изток, а това нищо добро няма да донесе на хората, които живеят в 21 век. Оставете ги да тънат в мракобесие в рамките на собствените им средновековни държави и това е. Нямат място сред нас, нормалните.

Големи расисти се извъдихте Ганьовците, бе :) А иначе тая с испанското име пробвай да питаш някой американец дали е бяла... само като и чуе името, ще ти каже, че не е :)

Май ти си Ганьо тук - " тая с испанското име " е чиста 100% американка, бяла и руса като мен, просто е омъжена за колумбиец и носи фамилията на съпруга си : Санто Доминго. А, и още една справка - съвсем скоро братът на нейния съпруг се ожени за дъщерята на херцог Уелингтън, една от най - старите фамилии в Европа. Та я пак за испанското име и дали ги възприемат като бели?! Я марш в Ориента и не се изказвай, като не си подготвен.