Коментари - Съвети за абитуриентките от София Борисова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дългите рокли са класика за абитуриентска вечер, но елегантен гащеризон също е много удачен избор на тоалет.

Ето и един съвет от батко ви: "Не си давайте парите на мутреса".

Момичета, не се напивайте като свине, не се кълчете с вдигнати поли на фона на чалга от луксозната кола, не крещете като слугини от италианско село, поне тази вечер не се чукайте в тоалетната набързо както сте свикнали от школото, и най-сетне се научете да ходите на токчета вместо с вмирисаните си маратонки да се клатите като простреляни патици. Честит празник.

защо само момичета? А момчетата къде ги слагаш? Тези момичета с кой ги правят тези неща според теб. Престанете с тези двойни стандарти!

Момичетата трябва да акцентират върху преимуществата си - бедра, дупе, цици, дълга коса.

ела да ти акцентирам аз грозната мутра свиня такава.

Колкото са по-ниски самооценката и самочувствието, толкова по-фрапиращи са тоалетите и цялата визия. Стига се до крайности младите дами да изглеждат като откровени проститутки. Общо взето самочувствието им се гради чрез излъчването на два сигнала - за другите дами и за момчетата. Надигането на пръсти има застрашителни размери и далеч не се изразява само в избора на тоалет и визия.

Без да съм преуспяла по света модна дизайнерка, бих могла да дам същите съвети, дори нещо по-смислено бих измислила.

Има и нова мода сред роклите - с дълга цепка отпред която уж случайно се отваря

И без това, тези тоалети няма да доведат до секс. За пет години преди това, който с когото успял - толкова.

моя съвет към абитюрентите е: не си харчете парите за глупости! има си прекрасни варианти, които при това не струват "мама и тати в робство за 10 години" в крайна сметка това е просто една вечеринка, дето ще мине и замине. а после?... пък и кого толкова се стараете да впечатлите? на вечеринката ще сте със съучениците си дето ви знаят от 10тина години насам. надали има кво ново да им покажете на тях

По-добре пътуване дори до друг континент, свързано с работа за добра кауза, отколкото толкова глупаво изразходване на средства

Това е най-добрия съвет наистина! На тях им се струва, че този ден е едва ли не като Оскарите, а всъщност не е нищо особено. След бала започва истинският живот. Смешно ми е като видя семейства да затъват в дългове за единия бал. тези пари могат да използват за по-наложащи нужди от ... рокля с гол гръб! Бъдете практични!

Много разумен съвет.Браво. Но нали се сещаш че девойките като се фърлат в лудост..........Става страшно. И понякога майките по глъмеят и от пуберите.И като се отпочне........Пари ,пари ,пари.Не ми се мисли.Даваха една по телевизора колко хиляди извързала за ролята на дъщеря си.От някакъв известен дизайнер.И за какво е всичко това.....За да отиде на бал в Куртово Конаре.