Съпругата на Домусчиев: Не е лесно да съм г-жа Домусчиева

Съпругата на бизнесмена и собственик на футболен клуб "Лудогорец" Кирил Домусчиев - Кремена Домусчиева, се снима за специална фотосесия с булчинска рокля.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Домусчиев: Не е лесно да съм г-жа Домусчиева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм проф.д-р Зорка Червенкова от Пловдив.Много се радвам и благодаря на Бога за Вашето оздравяване.Всеки ден се молих за Вас и останалите болни.Но това което Вие правите с Вашите щедри дарение не само ме възхищава, но и разплаква от умиление.Винаги съм Ви харесвала каато човек и бизнесмен с ясна визия за бъдащето.Поздравление и за мнаагалюдната Ви челяд!Да сте живи и здрави!Колко други имат възможност ,но не го правят.Аз съм на 76 год.пенсионер,но участвам в различни проекти-работохолик съм.Моят тел. е 0888504726

Не нося килт, а панталони с ляв и десен крачол.

Може би е била хубавка преди да си пипне джуките...

опъната--наляла джуки---ама е дърто вече---каносания боде нещо по младо 100%

е ръснал мутрафончо, във всички папки на дир,а доминира неговата физиономия бетер английската кралица - такъв натиск явно говори за доста страх. Поне го сменяйте с другите красавци - цецето и цвъки, че ще ни домъчнее за неустоимото им излъчване...

СВЕТЛА ИМ ПАМЕТ НА МОМЧЕТАТА!!! Загинаха за да може да се наслаждава на лукса ТАЗИ. Много!!! Много е трудно да си АЛЧЕН, НАГЪЛ, БЕЗОЧЛИВ ЕГОИСТ. Да живееш в безсмислен лукс за сметка на горките наети работници ограбвайки ги за да си плащаш прищявките и глезотиите. ДА ВИ ПРЕСЕДНЕ И ДА ПУКНЕТЕ ДАНО!!!

браво на госпожата. успяла е да събере над 200 коментара и все отрицателни. чудя се защо ли и трябвало да се навира между шамарите с тая визия и акъл?

Много свински нос - заслужава си фамилията, горката! Нооо-некадърни хирурзи - какво да ги праВиш - най-много-една рекламация! Но като се съди и по това - клко пшлаща домусчиев на работниците, заслужила си е възмездието на пластичния хирур, икономисал от кадърност и материали...

Абсолютно излишно натрапваща се госпожа.Никой не се интересува чия съпруга е,нито от житие-битието и.А това да се снима за корица на сп. "Булка" и да се съгласи с фотошоп да и сменят физиономията така че и децата и да не я познаят говорят единствено за комплекси.

от крадинели, какво ни демонстрира - как с чуждите - народни пари- може да се премени една женица, скрийте се, че и кратунчо магнолски там

колкото и да се опитват да се вписват в общоприетата публичност, обществото не може да ги преглътне, а особено ако парадират с лукс и богатство. Госпожата по-добре да ходи по благотворителни мероприятия както правят другите богаташи, макар че и така не стават любимци на електората

Снимката на Бентли-то е много хубава. Мисля, че няма повод да се пишат негативни коментари--дамата е много стилна и с поведението си никога и никъде не се е злепоставила. Нека да сме обективни!

Как са я подмладили в началните снимки? Тези на спис Булка - това фотошоп ли е или с грим така може да бъде подмладен човек?

горкият..егати крокодила е жена му. С дрехи извадени от куфара на баба й, демоде.. той се опитва да е модерен, но до жена му олеква. И този изморен,отегчен,вид..с несполучливи пластики и перхидрол..ужас.

О това не е нищо,нямаш си на представа ицо игуаната каква булка си взе, не крокодил а варан.

Това е от платените новини, богатите търсят смисъм в живота си. Не е лесно да си богат.

Върху това розово Бентли, никак ни е лесно....

А как го шофира ( тя, или шофьор) - мачка всичко покрай кафеникавото автомобилче. Не признава предимство, пешеходни пътеки, пешеходци. Класика...

аре махайте тази маймуна че от вчера ме дразни

Ааааа,тя много хубаво парче,бе!Домусчиев ми се издигна в очите!Ама така,де,с пари всичко се купува,дори и красива жена!

Пич, ако считаш тази брутална грозотия с аграрен вид за хубава, сериозно си я закъсал. Дори от снимките вони на тежки провинциални комплекси.

Немам честта да познавам г-на домусчиева, нито постиженията му, но му прави чест че е широко скроен и се е взел с травестит и дори не го крие.

"Не е лесно да съм г-жа Домусчиева" И кое точно е трудното, бе, моме? А, да, сетих се, лягаш си морна и гладна и от сутрин до вечер се чудиш как да нахраниш 4-те деца и щастливото си семейство...

Нищо особено, но нека всички критикуващи си публикуват снимките.

Ру Пол

и богатите също плачат ...

Страшно ми прилича на Иги Поп!

Ето на това се казва грозна жена с много пари. Уви парите са безсилни да я направят да изглежда прилична.

Тия двамата са много много странни типове.

Вероятно,защото са им странни идеалите

Да можеше мъжът й и всичките такива да се срещнат с г-жа Кьовеши в български вариант! Да видите колко по-лесно ще живеем ние.

Имаме мис "крокодил" Антония Петрова. Вече си имаме и мис "кон" - Кремена Свинарова!

Ха ха ха! Ужас! Защо са й криви очите на тая?! То и Свинаров /Домусчиев/ не е красавец, ама тая бие по точки всички!

Еми стани Свинярова поне ше ти е българска фамилията

и злоба. Как не разбирате, че хората имат здрава ДУХовнА връзка и се обичат.

Че ние как им пречим да се обичат? Да си се обичат, на кого му пука?

Бас слагам, че Бай уй я е опънал....инак мъжо й от къде да има пари. Саможертва какво да се прави.

Малко тъгъдък тъгъдък а..?

Прави са колегите от форума - Паднал е "як хирургически труд". И май са се спрестарали в труда. То останалото е ясно... Да е жива и здрава и след 10 пак да се снима, като "невеста".

Ау, не било лесно... мари, булка, беш на къра, то и без това приличаш на сушен лалугер... като се зажалват колко трудно било да си милионерска жена, но правиш саможертва в името на дълбоката си, искрена, чиста и неопетнена любов, направо три пакета сълфетки със сълзи и сополи изразходвам, то мъка, то любов, то чудо...

колко тежко го поемаш анално..да ..ясно..боли..и ..смади..ама пак не му кефиш...шот си кифла

Елегантна е жената.

Като прегледах рейтинга на списани булка точка ком останах изумен от спада му. И още по-изумен останах от държавите които го посещават......България и .....внимание......НИГЕРИЯ!!! Смятай!!!!!!! Всеки може да си сложи адонче на браузъра казва се similar web.

Ако това са новите аристократи-олигофрени на България, нищо чудно защо младите бягат всеки ден от държавата и ето защо сме в списъка на втората скорост на ЕС. Жалка и тъжна картинка на хоризонта. България с такива антропологични случаи като травестито от снимката, мъжа й, мутрата-тиква, майката-цачева, Корнислав, патрот-ефенди и други познати лица, до 5 максимум 8-10г. България ще съществува само хронологията на гугъл мапс.

А, кога ще върнете парите на народа ?

Е, то, бива подлагане на г-н домус, бива, ама това вече минава всякакви граници... :))))))))))

Все си мислех, че духовните ценности у нас са християнските. Оказва се, че всеки може да си има каквито си иска духовни ценности. Аз също си направих списък с моите: 1. Климатика като духовна ценност - той духа. Кеф ти студено, кеф ти топло. 2. Берковската духова музика. 3. Да издухаш конкуренцията по магистралата - светкай, клаксонирай, опирай брони, изблъсквай, спирай рязко, изпреварвай отдясно. 4. Карай пиян и после духай в дрегера. 5. Духай в кларинета на фолк парти в Наркомански рахат/Студенски гр..ад. 6. Отпусни душицата с литър пърцуца. 7. Хвани русата душичка за задника.

пропуснал си още - да си част от "елита", известна светска личност и корифей

Тази малка снимчица каква огромна народна любов е отприщила. Ееех, Кире, Кире да ти се изтаковам на милионите. Гриша Ганчев е същия боклук, но никъде не съм чул и видял неговите хора да се величаят по вестници и телевизии.

Ако се абстрахираме от безсмисленото случване(интервю) и безсмислените участници в него, пасквила е много полезен - не се подлагайте на естетическа хирургия в България. Тук там някоя бозка става като хората - останалото е пълен брак, колкото и пари да имаш.

Че той и гелосания е ползвал нейния хирург за лифтинг и ботокс. Същия траверс в лицето

Даммм, богатите също плачат. С такива поражения за всяка жена живота трябва да е ад. Но както казваше една американска актриса и ако я перефразираме леко: "По-добре да плачеш в "Бентли", отколкото в маршрутка. И тези обезобравявания далеч не са скъпи - на тях стават жертви и доста бедни девойчета. Нос, джуки, цици и ботокс при гаражен хирург струват колкото една Дачия Логан.

Така е - нищо естествено не е останало по лицето на тая госпожа. Всичко има, но винаги съм се чудила защо така жестоко ги пилят тези носове, и оставят върха огромен, това в комбинация с ботокса и джуките е " Майкъл Джексън" в бг вариант. Разбирам да е бедна и да си причинява евтини операции, но тя има възможности, може ли да се обезобрази така евтино?

Като не й е лесно, да стане Другарката Петрова от низовата организация на червените кхмери с 466 лв. заплата в някоя гръцка шивачница и да чака пет-шест месеца гръкът-собственик да й ги изплати. А за много години!

Не знам за г-жа Домусчиева, но авторката на интервюто е като излезнала от фейлетон на Иво Сиромахов. В първия момент помислих, че е някакъв майтап, че са променили въпросите със сатирична цел... "Вие сте жената с главно "Ж" до съпруга си?!?"

"Пред мен стои една изящна дама, която освен обаяние и стил, усещам с благородна и дълбока душевност..." И Виолетка после с тази уста ще си целува децата... Така и за Бай Тошо, лека му пръст, не се оливаха навремето. То бива, бива да се мазниш, ама то на пода капе направо...