Джаферович посвети рождения си ден на близките

Бившият футболист Ваня Джаферович отпразнува 34-ия си рожден ден през уикенда.

Обратно в новината

Коментари - Джаферович посвети рождения си ден на близките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

млад мъж с много таланти. Гледах го в няколко формати по телевизията - откроява се, личи си, че не е българин. Дано имат здраво и щастливо семейство.Пожелавам им късмет, здраве и щастие. Мило семейство ако четете форумците, не обръщайте внимание на злобарите - това са нещастни хора.

Джафера бивш футболист, ама от доста години не се занимава с нищо сериозно, че се зачудих какъв е сега по професия. Участва в различни предавания да се прави на клоун и тактик, а уж имидж на сериозен мъж създава, но няма сериозна стабилна професия.

Купил е едно-две апартаментчета и събира рентата. Не го мисля.

Много симпатично семейство.

Симпатично младо семейство с две дечица.Да са живи и здрави.

Е как "с две дечица"? Не умеете ли да броите?

И аз вчера си празнувах моя.Ще ви кажа и колко чукнаха.Петдесетака.........Мамата си трака.

Да си ни жива и здрава, кака! :) (да спазим римата...)

Има свежо, приятно, дори интелигентно излъчване, а не на типичния тъмен, некъпан, намръщен, простак от България. Въобще не попада и в рамката на футболист.

Тъмни , намръщени , некъпани и прости в България са само орките . Включително и тези от твоя катун :)))

Хайде стига сте ни занимавали с това мюсли джафер

Защо минуси, бе? Не ви ли харесва, че е мюслии?

нито го гледам, нито чета, точно както игнорирам лицемерката и лъжкиня КУРнелия.

бързам да кажа, че мога да съм му майка. За съжаление констатирам за последен път, че ние българите не струваме. Прекрасно момче - Бог му дал всичко - дялан камък - пасва навсякъде. И жена му изглежда свестна , и красиви - да са живи и здрави.

Ама дори световно известен да е този дджафер, какво очаквате - къде и с кого да си празнува рождения ден. Ами естествено в къщи с най-близките. Защо за това трябва да се пише. Това дразни хората, а не колко е велик и добър, какъвто той пък изобщо не е.

На мен пък изобщо не ми е симпатичен, в "Сървайвър" въртеше подмолни интриги и затвърди едно мнение сред хората, че трябва да си лицемер и интригант, за да се добереш до победа. След това се появява навсякъде, направо Ким Кардашиян в мъжки вариант... Да е жив и здрав, но не искам да го гледам от екрана.

Ати кой си бе берачо на ягоди?

Готин е, но просто ми писна да гледам едни и същи лица във всички предавания по Нова тв

Не знам , как да го направиме така, че мен да гледаш........

Познавам Жени от дете. Мила, възпитана и добра към всички. Ваня познавам само от екрана но самият факт, че не е "известен" със скандали а с това, че е млад успял и с прекрасно смейство е поакзателен. Нека са много щастливи !

ЕБЛИВА.КАК МИСЛИШ ЧЕ ВЛЕЗЕ В СЪРВАЙВЪР?

Един световно неизвестен си празнувал рождения ден. Ебаси новините...

Да е жив и здрав,абонат към всички телевизионни предавания!

Много хубаво семейство. Дано да са щастливи заедно още 100 години !

Хайде стига с този Джаферович!На всяка манджа мерудия! Един хитрец, който се възползва от един комплекс на българите за малпценност. Та говедо да е , ама да е чужденец

Не си прав. Което си е добро, си личи. Много готин и приятен тип. Бих го гледала цял ден. Има прекрасно излъчване. Е, няма такъв българин. Блазе на жена му!! Готин е, обратното е злоба и завист, които са присъщи само на българите.

Тъпа си като г.з!

Абе на свесен тип прилича, обаче за комплекса, че чужденците са много повече от българите си много прав/а. Преди време работех в една голяма фирма и пътуваме в асансьора с един колега от Хърватска. Една кифла която ни вижда за първи път, като го чу че говори на развален български, веднага завърза разговор с него за 3 етажа с една спирка между тях време. Той не се усети ли, все пак бързо стана, не му се занимаваше с нея ли незнам но ако е беше поканил тя беше готова да излязат. Като външен вид той не някакъв красавец или пък супер облечен, обаче вносното си е вносно!

Усмихнат и добър ми изглежда, добре се справя в "Като две капки вода". Да е жив и здрав!

Този човек буди у мен уважение и възхищение. Знам че дежурните плювачи ще го нагласят след малко, та си мисля, че нямаше нужда ДИР да го изтипосва в Лайфа.

Свирчица там,нещо друго,все ще измислиш!

а вакум за хо(й)в не щеш ли?! удължава го с три сантима. така ще ти стане четири.